Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Kizlar testime bir bakin eczaneden aldim ama diger kaset testine daha iyi cikiyordu bunu anlamadim testi 3 saat sonra bir tane daha yapip denemeyi yapsam mi R rana20 Tazeanneeee B Beybipattis
Canım geç gördüm kusura bakma.bu marka test bende de diğer teste göre daha silik gösterdi.tekrar test yaptın mı çatlamış gibi görünüyor.insallah şu mübarek günde umutlarımız dualarımız gerçek olur

Nasibimizde ne zaman varsa o zaman gelecektir bebiş inşallah.bende adet olmadım yarın da gelmezse vardır inşallah.gerci testler negatif çıktı ama yine de bir ümit işte.
Bence dediğin gibi dene pikten sonra ilk acilmada inşallah bu ay hepimiz için güzel sonuçlar alırız canım

Denemeden sonra kaçıncı günün kuzum.bende o kadar belirti yaşadım ki üç gündür şiddetli mide yanmasi var.adet olacak gibi kasıklarımda ağrı dolgunluk var.nasip ya inşallah tutmuştur seninki

Denemeden sonra kaçıncı günün kuzum.bende o kadar belirti yaşadım ki üç gündür şiddetli mide yanmasi var.adet olacak gibi kasıklarımda ağrı dolgunluk var.nasip ya inşallah tutmuştur seninki
Canım cumartesi olmuştu deneme daha ya, yok yok bu kadar erken belirti olmaz hamileliğimden diil bence, ama kesin tutacak hissediyorum zamanlama içime sinmediya şimdi istemiyorum kesin tutar

Vardır inşallah canım senin de beklenen adet tarihin geçsin bide öyle test yap. İnşallah canım fırsatım olursa herşey istediğim gibi ilerlerse öyle deneyeyim dedim

Kizlar testime bir bakin eczaneden aldim ama diger kaset testine daha iyi cikiyordu bunu anlamadim testi 3 saat sonra bir tane daha yapip denemeyi yapsam mi R rana20 Tazeanneeee B Beybipattis
Canım çoktan çatlamış görünüyor inşaallah değerlendirmişsindir. Senin baya kısa sürüyor pik çatlama
Bazı kadınlarda döllenme aşamasında bile bu belirtiler olabiliyormuş ama çok erken sanki kuzum kusma bulantı için.
Amin canım benimde 19u görünüyor başka bir takvimde yarın gelmezse inşaallah hevesleneceğim vardır diye kan vercem sonrada hadi hayırlısı hevesimiz kursağımızda kalmasın

Canım cumartesi olmuştu deneme daha ya, yok yok bu kadar erken belirti olmaz hamileliğimden diil bence, ama kesin tutacak hissediyorum zamanlama içime sinmediya şimdi istemiyorum kesin tutar
Canım sen Çin takviminine göre deneme yapıyordun bir de dimi o ne gösteriyor şubat için?

Deli kız tutarsa da hayırlısı böyleymiş diyeceksin. İnşallah oglundur sana tutunan rabbim bilir.
Vardır inşallah canım senin de beklenen adet tarihin geçsin bide öyle test yap. İnşallah canım fırsatım olursa herşey istediğim gibi ilerlerse öyle deneyeyim dedim
Aynen yarın kırmızı kart yemezsem cumartesi test yaparım.sende testi yap bakalım inşallah içine de siner deneme de tutar oh mis

Amin canım benimde bugün yada yarın adet günüm. İnşallah vardır bebislerimiz ya pek bı heveslendik. Hepiniz dualarimdasiniz mübarek gün rabbim nasip etsin Salih erkek evlatlar

Aynen cnm gecen ay değerlendirmemiştim bu ay deneme yaptim bakalim olur inşallah ben tek yaptim ama istersen 3 gin araka arkaya deneme yap cnm belki bu ay olur oğlusun insllah herseyde vardir bir hayir cnm senle ayni gün olmussuz regl yum ne zaman cnm senin
Amin cnm benimEvet cnm kafami karistirdi bu test tekrar yaptim ayni cikti deneme yaptik bakalim rabbim gönlümüzdeki dualari kabul etsin
Evet cnm değerlendirdim hayirlisi olsun bu mübarek günde dualarimizi kabul etsin rabbim

Kuzum birde bakmışsın gelmiş oğluş geçmiş sayfalarda içine sinmeyen herkesin oğlu olmuş ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…