Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Amin canım inşallah
Sen gönder bakarız inşallah canım elimizden geleni yaparız
Canım Allah razı olsun, Aralık ayındaki testi gönderdim, uzun mu kısa mı pikim bilmiyorum, deneme ne zaman olsa iyi olur, 3-4 gün sonra yumurtlamam. Bi bakıp fikir verebilir misiniz
Canım tahminimce 24 saate testin pik olup çatlıyor üzerine yaptığın saatleri de yazarsan iyi olur bu attığın testlere göre senin 15.gün deneme yapman lazımdı

Baştan salmış kadın beni, dediklerinize uyacağım, sizinlede paylaşacağım testleri Teşekkür ederim hepinize

TEFRİCİYE LİSTEMİZ

R rana20
SoLeiL12
Ruveydam2015
@Cute-sugar
Hayallerimmm3
B Beybipattis
Nurelifefe
D dilek062
M Maviayyy
K kelebkkk

Kızlar şuan ki güncel listemiz bu şekilde. Listedeki herkes devamlı bir şekilde okuyup beni etiket yaparak bildirim yapsın lütfen
Lütfen 3 gün içinde okuyalım listemizi tamamlayalım kızlar.

Kişi başı dua sayımız 444, dua sahibi kendine 448 tane okuyacak.
Rabbim niyetlerimizi kabul etsin inşallah oldu sevincini yaşatsın her birimize

B Beybipattis Duası;

"Estağfirullah, estağfirullah, estağfirullahel azim ellezi la ilahe illa hüvel hayyül kayyümü ve etübileyh
Allahümme salli ala Seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed
"Elhamdülillahi rabbil alemiyn.Vessalatü vesselamü ala Resulina Muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ecmaiyn."
Subhane Rabbiyel aliyyil alel vehhab"
Yerleri gökleri yaratan Rabbim Büşra kuluna hayırlı,sağlıklı,Salih bir erkek evlat nasip et.Dunyadada ahirette de iyilik ve güzellikler nasip et.
Subhane Rabbike Rabbil-izzeti amma yesifun.Ve selamun alel-mürseliyn.Velhamdülillahi Rabbil alemiynel Fatihah ve messalavat"

Arkadaşlar yarına duayı bitirelim lütfen yarın 3.gün olmuş olacak ve daha çoğu kişi bildirim yapmadı

R rana20
SoLeiL12

Seninde kandilin mubarek olsun ettigimiz dualar bu mubarek gunde kabul olsun cnm
Yok cnm daha bugun catlar galiba dun cok kötüydüm sabaha kadar bas agrisindan yatamadim test yaptim ikinci çizgi daha koyu degildi birde bugün 12 günümmüş yanlis hesaplamışım saat 2 gibi test yapacagam bakalim duruma

Kızlar biz öyle hesap kitap yapıyoruz da öyle planladığın ay da hamıle kalmak çok kolay değil anlaşılan...
Aynen öyle kul plan yapar kader gülermiş. Biz ihtimal artırmaya çalışıyoruz duamıza çabalıyoruz neticede Allah’ın dilediği zaman dilediği neyse o olacak elden ne gelir. Benimde bugün ya da yarın adet günüm inşaallah olmam Kandil günü hele hiç olmak istemiyorum.

Aminnn inşallah canım inşallah
Benim de tam yum zamanı başım ağrır yakın demek ki yap bakalım öğlen ne olacak hahahahhah 12.gün bugün mü yani perhiz devam mı

İnşAllah olmazsın canım bende şansıma hastayım bugün 3.gün bende gidip kan verdim bi hormonlara bakılsın diye

Aminnn inşallah canım inşallah
Benim de tam yum zamanı başım ağrır yakın demek ki yap bakalım öğlen ne olacak hahahahhah 12.gün bugün mü yani perhiz devam mı
Perhiz aksam bitti bacim erkek milleti dururmu hic boş dur bakalim nwzaman catlayacak gecen ay 13.gun sabah çatlamıştı

Perhiz aksam bitti bacim erkek milleti dururmu hic boş dur bakalim nwzaman catlayacak gecen ay 13.gun sabah çatlamıştı
Olsun iyi olmuş canım çok fazlaydı şimdi daha taze spermler olur daha iyi olur inşallah hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah bu ay senden güzel haberler alalım
Dr a gitcen mi peki çatladı mı diye

Ben bitirdim rabbim bu güzel günün hürmetine kabul buyursun inşallah.

Olsun iyi olmuş canım çok fazlaydı şimdi daha taze spermler olur daha iyi olur inşallah hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah bu ay senden güzel haberler alalım
Dr a gitcen mi peki çatladı mı diye
Insallah cnm benim dr gidemem hwralde cnm ya cocuklari birakip annem olsa birakip gidiyordum hayirlisi bakalim

Kızlar Kandilimiz Mübarek Olsun Allah tüm dualarımızı kabul etsin inşallah ve duası kabul olan kullarından eylesin dualarda buluşalım
Hayırlı kandiller amiin inşallah canım,
Allah razı olsun canım
Canım bende okudum rabbim kabul etsin inşallah hepimizede bu mübarek günün hürmetine salih evlatlar nasip etsin yüce yaradanımız..

Yazılanları okudum bende aynı durumdayım önce belirtiler oluyor ardından da kırmızıyı görünce ağlamalar üzülmeler sanki hiç kalamayacak gibi hissetmeler oluyor ardından tekrar bir yumurtlama döneminde buluveriyorum kendimi. 3 ay ovulasyon Testi ile denedim bu ayda deneyeceğim İnşallah tutar. Önümüzdeki hafta yumurtlama olacak inŞ. Geçen aylarda tam vaktinde denedim pik 2 gün sürdü sonra eşitlendi c ile t bende o gün deneme yaptım silinme beklemedim ama tutmadı bu ay pik in son saatleri eşitken ve silinince denemeyi düşünüyorum şartlar el verirse sizce iyi mi ?
Kizlar testime bir bakin eczaneden aldim ama diger kaset testine daha iyi cikiyordu bunu anlamadim testi 3 saat sonra bir tane daha yapip denemeyi yapsam mi R rana20 Tazeanneeee B Beybipattis
Canım bana sormamışsın ama yazmak istedim yumurtlaman oLacaktı sanırm olgunlaşmış solda demişti dr bence sıvı almadan tekrar test yapıp denemelisin geç kalma daha fazla çatlamış görünüyor ben hiç kullanmadım böyle test senin zaten aradı kısaydı (yum -çat ) değerlendir hemen kuzum

Ay tesekkur ederim cnm aklima gelmedi etiket ama kizlar yazdim ya evet cnm sol yum buyumus dedi tekrar test yapip deneyecegem nasipse bunay olur insallah ogluslar gelir yoksa umutlar marta kaldi sen ne yaptin cnm

Ay tesekkur ederim cnm aklima gelmedi etiket ama kizlar yazdim ya evet cnm sol yum buyumus dedi tekrar test yapip deneyecegem nasipse bunay olur insallah ogluslar gelir yoksa umutlar marta kaldi sen ne yaptin cnm
Canımmm olsun ya samimiyetimize güveniyorum benimde 8inde geldi reglim ümitliydim bu ay ama olmadı şuan takipteyim önümüzdeki hafta olacak inş yumurtlama o zaman yazarım yine. Hayırlısı olsun herkes için sonuçta vaktini bekliyor bizde bilmiyoruz ki ama en kısa zamanda olsun beklemek çok zor . Sen geçen ay da çatlamaya denk geldin değerlendirmedin değerlendir bak olacak inşallah oğlusun . Tek mi iyi sence 3 gün değerlendirsemmi bu ay bilemiyorum tekle kalamadım 3 Aydır test yaptınmı bi daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…