" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
gözün aydın Allah analı babalı büyütsün.
Kızlar bende yarın 7.30 da hastanede olucam.Rabbimin izniyle bebeğimizi kucağımıza alıcaz inşallah.Dualarınızı bekliyorum.
Canım benim. Almışsındır kuzunu kucağına. Rabbim sağlıkla büyütmeyi naşıp etsin. Hayırlı evlat olsun inşallah. İyi haberlerini bekliyoruz canım.

Hayırlı cumalar kızlar S snfogretmeni canım dogum yapmıssındır sanırım insallah pasamız iyidir hayırlı haberlerini bekliyorum canım

Canım benim. Almışsındır kuzunu kucağına. Rabbim sağlıkla büyütmeyi naşıp etsin. Hayırlı evlat olsun inşallah. İyi haberlerini bekliyoruz canım.
sağolun kızlar Allaha şükür aldık bebeğimizi kucağımıza ikimizde iyiyiz benim de aşırı ağrım yok yatıyoruz henüz ayağa kalkmadım

sağolun kızlar Allaha şükür aldık bebeğimizi kucağımıza ikimizde iyiyiz benim de aşırı ağrım yok yatıyoruz henüz ayağa kalkmadım
Gözün aydin canım cok sevindim rabbim uzun ömür versin hayirli evlat etsin insallah. Adını ne koydunuz pasanin:nazar::KK200:

gözün aydın Allah analı babalı büyütsün.
Kızlar bende yarın 7.30 da hastanede olucam.Rabbimin izniyle bebeğimizi kucağımıza alıcaz inşallah.Dualarınızı bekliyorum.
Gözün aydin çok şükür sağlıklı hayırlı büyüt ins darısı diğer hamile arkadaşların basina

X