Yok canım çok şükür arada sırada gidiyor zaten ben de git diyorum ama geciktigi zaman biraz kızıyorum başka türlü oda hep çalışıyor kafasını dağıtsın diyorum, sağol canım allah razı olsun darısı isteyen herkesin başına inşallah. Canım benim ev isim fazla yok zaten ev paspasini yani yerleri haftada bir bazen iki haftada bir temizliyorum. Dolap tezgah üstlerini de haftada bir temizliyorum zaten hep toz tutuyor çünkü hep, camları geçen ay eşim yaptı ama yine beraber yaparız izin gününde zaten biraz rahat oluruz bundan sonra yazılı sınavı da geçti ya bütün izin gününü öğrenmek le geçirmez. Tek halılarım kalıyor ben atayım yenisini alayım diyrum eşim de yıkarız diyor temizlikçiye de versek hali başına yeni aldığımız kadar veriyoruz ondan toptan yeni alalım diyorum burda indirim yapıyorlar en güzel halıları 100 euro dan 30-40-50 euro ya düşürüyorlar en büyüklerini hemde yıkamak için avlumuz da var aslında başka o kadar temizlik sorunum yok çok şükür küçük kolay işler hep. Dolapları pazartesi günü aldık çok şükür ama takmasını bir iki hafta sonra yaparız iki tane aldık bir tane de vardı yeter eşim izin yaptığı günler de yavaştan takariz inşallah. Bebek elbiselerini de hepsini geçen hafta aldım çok şükür hepsini büyük bir valize koydum dolabı yapar yapmaz içine dizerim çocukların kini de baştan aşağı dizmek lazom küçük olanları içinden çıkarmam lazım yani 3 tane elbise dolabını dizicem yavaş yavaş yaparım çocuklar kreşe gidiyor zaten sabahları rahat oluyorum bur kaç saat çok şükür. Sen emziricekmisin canım emzirme Süyenilerini de aldım çok rahat oluyorlar normalde pahalı oluyorlar ama şansıma bu hafta indirim de gördüm tanesini 5 euro ya aldım sen de bir kaç tane al bir yere gidince falan çok kullanışlı rahat oluyor o Sütyenler. Sende eşinle yavaş yavaş ağır olan işleri hal et yoksa başka türlü zor canım.
Normalde bağlamalari lazım canım niye öyle yapmışlar anlamadım valla benim de 3 hafta sonra bir dahaki randevum ondan sonraki randevum lar da iki haftada bir olucak az kaldı diye. Sende açılma yoksa bişey olmaz allahin izniyle inşallah fazla stres de yapıyoruz ondan oluyor bazen. Benim göğüs agrim çoktandır geçti canım başlarda olmuştu şimdi hiç yok çok şükür geçen gittiğim de bebek pozisyonu almıştı baş aşağı olmuştu bundan sonra da inşallah pozisyonunu değiştirmez ama fazla kilo almıyorum karnım kavun gibi çıkmış başka hiç bir yerim çıkmamış kim görse 5 aylik diyor 8 aylik dediğim de şok oluyorlar bol bişey giydiğim zaman fark etmiyor hemen hemen kimse ama akşamları biraz zor oluyor hemen hemen her saat her iki saatte uyanıyorum sırt üstü hiç uyuyamıyorum sende öyle misin canım