- 15 Ağustos 2016
- 4.082
- 10.715
- 34
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #18.021
adam tadini cikarmis kazandigi icin ama tabi gec saatlere kadar iyi degil surekli olmadigi surece ayda yilda bir biqey olmaz kiz hayirli olsun kazanmis sinavi sen ne yaptin ev isi bitimi dolap falan alicaktin bitirdin mi herseyi vala benim bitti artik sadece temizlik olmasi lazim oda pazari bekliyorul kocam yardim etsin diyeHe valla canım ya inan hiç fırsatım olmuyor ki beni bu saatte yakaladın ya helal olsun eşim bugün ehliyet sınavını kazandı adam arkadaşlar ilen bilardo oynamaya gitti şimdi geldi fırça atıyordum bende bu saate kadar neredeydin diye. Sorumsuz valla hafta sonları gider bazen ama hafta sonuna beklemedi beyefendi nede olsa sınavı kazandı ya
Neyse gittiği arkadaşları hepsi bekar dedim onlar evli olsa bu saate kadar hamile çocuklu eşini bırakmaz evde yani haklıyım da git diyorum ama bazen tadını kaçırıyor valla
Sen nasılsın canim nasıl gidiyor bakalım
Yok ona bağlanmadim dr utrasyon oldugu icin altan bakti acilma varmi diye o kadar dedigin gibi bu 3 hafta da gecseydi vallahi sikinti kalmazdi artik senin gogus agrin gectimi bebek pozisyonunu almismiydiGeçmiş olsun kuzuya canım inşallah iyileşir. Nst ye baglamadimi doktor canım hem kalp atışı hem de sancı varsa gösteriyor. Bana doktor normal dedi giderek daha kötü olmadığı sürece normalmiş dikkat et canım bu kaç hafta da bitsin bir oh çekeriz allahin izniyle inşallah 35 inci haftalara gelelim sağ salim bu sefer de niye olmuyor diye mirildaniriz valla fazla stres de yapıyoruz ondan oluyor canım
vala daha kolay en azindan yaninda elinden geleni yaparsin ama icindeyken bisi yapamiyorsun allaha emanet artik ne bilim ya sıkıntılar bi bitsydi kurtulurduk seninde haftan ilerlemis agirlasmissin simdi rabbim saglikla sihatle nasip etsin inşallah hepimizeCanım niye öyle diyosun rahatsızsınki dile getiriyosun bende en çok sana ve bulut arkadaşımıza üzülüyorum hiç rahatınız yok, sende istemezsin tabikide şikayetlenmeyi, az kaldı inşallah bi doğurunda daha rahat olacaksınız inşallah, bebeği dışarda bakmak içerde bakmaktan daha kolay sanırım