" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
He valla canım ya inan hiç fırsatım olmuyor ki beni bu saatte yakaladın ya helal olsun eşim bugün ehliyet sınavını kazandı adam arkadaşlar ilen bilardo oynamaya gitti şimdi geldi fırça atıyordum bende bu saate kadar neredeydin diye. Sorumsuz valla hafta sonları gider bazen ama hafta sonuna beklemedi beyefendi nede olsa sınavı kazandı ya :63:
Neyse gittiği arkadaşları hepsi bekar dedim onlar evli olsa bu saate kadar hamile çocuklu eşini bırakmaz evde yani haklıyım da git diyorum ama bazen tadını kaçırıyor valla :eğlence:
Sen nasılsın canim nasıl gidiyor bakalım
adam tadini cikarmis kazandigi icin ama tabi gec saatlere kadar iyi degil surekli olmadigi surece ayda yilda bir biqey olmaz kiz hayirli olsun kazanmis sinavi sen ne yaptin ev isi bitimi dolap falan alicaktin bitirdin mi herseyi vala benim bitti artik sadece temizlik olmasi lazim oda pazari bekliyorul kocam yardim etsin diye

Geçmiş olsun kuzuya canım inşallah iyileşir. Nst ye baglamadimi doktor canım hem kalp atışı hem de sancı varsa gösteriyor. Bana doktor normal dedi giderek daha kötü olmadığı sürece normalmiş dikkat et canım bu kaç hafta da bitsin bir oh çekeriz allahin izniyle inşallah 35 inci haftalara gelelim sağ salim bu sefer de niye olmuyor diye mirildaniriz valla fazla stres de yapıyoruz ondan oluyor canım
Yok ona bağlanmadim dr utrasyon oldugu icin altan bakti acilma varmi diye o kadar dedigin gibi bu 3 hafta da gecseydi vallahi sikinti kalmazdi artik senin gogus agrin gectimi bebek pozisyonunu almismiydi
Canım niye öyle diyosun rahatsızsınki dile getiriyosun bende en çok sana ve bulut arkadaşımıza üzülüyorum hiç rahatınız yok, sende istemezsin tabikide şikayetlenmeyi, az kaldı inşallah bi doğurunda daha rahat olacaksınız inşallah, bebeği dışarda bakmak içerde bakmaktan daha kolay sanırım
vala daha kolay en azindan yaninda elinden geleni yaparsin ama icindeyken bisi yapamiyorsun allaha emanet artik ne bilim ya sıkıntılar bi bitsydi kurtulurduk seninde haftan ilerlemis agirlasmissin simdi rabbim saglikla sihatle nasip etsin inşallah hepimize

Arkadaşlar bir şey sorucam özellikle hamileliği ilerlemiş arkadaşlar ev temizliğinizi yapabiliyormusunuz?herkes bahar temizliği içinde acaba yapsam bir şey olur mu?cam kapı koltuk dolap gibi uğraş işlerinizi yapabiliyormusunuz?yapmayanlar nasıl hallediyor peki
Canım sakın yapıp kendini riske atma allah korusun sonra bisey olur vicdan azabü cekersin zaten bana bütün isler yasak ben yapamıyorum esim hafta sonlari sadece silme supurme otarz isleri yapiyor ben kadîn alıcam 1,2 hafta sonra halılarımıda yıkamaya veriyorum zaten artık son zamanlara geldik dikkatli ol canım ailenden yardîm eden olursa yardımda isteyebilirsin

Günaydın kızlar. bulut29 bulut29 besirsu besirsu iyi olmaniza sevindim. İnşallah bundan sonrası rahat geçer. Ben çok uyuyorum. Bi türlü kafamı kaldıramıyoum. Ne olacak bu halim bilmem
Ben ogluma hamileyken cok uyurdum canım isyerinde kac kere bilgisayara bakarken uyuyakalmısım kafam pat diye duserdi uyanırdîm 2dk gozumu kapatmak icin lavaboya gider orda gozumu kapatirdim cok fenaydi bundada evdeyim zaten vakit gecmiyor uyumak istiyorum ama yok uyku 0 gece gunduz uykusuzum

dun kontrole gıttım gelişimi 34+0 a gore bır hafta gerıde dedı ıkı haftadır yoruldum acaba ondan mı haftaya tekrar cagırdı gelişimi takıp edecez gelişime gore alırız dedi :KK43:( 20-25 hazıran demişti şimdi 15-20 hazıran arası doğar dedi. muayenede kasılmam oldu normal hareketlerını takıp et dedi

Ben ogluma hamileyken cok uyurdum canım isyerinde kac kere bilgisayara bakarken uyuyakalmısım kafam pat diye duserdi uyanırdîm 2dk gozumu kapatmak icin lavaboya gider orda gozumu kapatirdim cok fenaydi bundada evdeyim zaten vakit gecmiyor uyumak istiyorum ama yok uyku 0 gece gunduz uykusuzum
Ben de kızlarımda bu kadar uyuduğumu hatırlamıyorum. İnan uyanmak için zorluyorum kendimi

dun kontrole gıttım gelişimi 34+0 a gore bır hafta gerıde dedı ıkı haftadır yoruldum acaba ondan mı haftaya tekrar cagırdı gelişimi takıp edecez gelişime gore alırız dedi :KK43:( 20-25 hazıran demişti şimdi 15-20 hazıran arası doğar dedi. muayenede kasılmam oldu normal hareketlerını takıp et dedi
Canım bence 1 hafta çok büyük bir fark değil. Telaş etme. Bazen öyle olabiliyor. Bundan sonra doğsa da Allah'ın izniyle bi şey olmaz korkma

Anneler merhaba.size sorum olacak.catlak önleyici krem veya yağ kullanıyor musunuz.aktarlarda özel karışım hazırlatan oldu mu aranızda:KK43: kafam çok karisi neler kullanmalıyım almaliyim

Canım yorgunluktanda olur sen bu hafta bol bol dinlen bol su ic gunde en az 3lt kasar peyniri ve muz ye hergun yumurta ye protein agirlikli beslen allahin izniyle toparlar insallah

Canım yorgunluktanda olur sen bu hafta bol bol dinlen bol su ic gunde en az 3lt kasar peyniri ve muz ye hergun yumurta ye protein agirlikli beslen allahin izniyle toparlar insallah
Ayrıca 15_20 haziran sanırım 37 ve 38.haftana denk geliyor dogum icin normal haftalar benim oglum icinde gelisme geriligi var diyordu hep doktor gayet iyi dogdu beni bosuna strese soktular 35+4 de dogdu hemde kuveze bile girmedi

Günaydın kızlar. bulut29 bulut29 besirsu besirsu iyi olmaniza sevindim. İnşallah bundan sonrası rahat geçer. Ben çok uyuyorum. Bi türlü kafamı kaldıramıyoum. Ne olacak bu halim bilmem
isalalh rahat gecer canim islahhh vala bendede hala da o var ozelikle seningibi o haftalarda ve simdiye kadar bi yorgun hissediyordum ve hep uyuyoardum oturmak rahatsiez ederdi hep uzaniyodum gercekten kizimda boyle degildim erkek bebek anneleri biraz agir olurlar isalah seninde oyledir canim gene sikat et dinlenbol boll

canim saglikli seyler ye iyi beslen bisey olmaz o yetisir haftasina zaten riskli donemler bitti bi kac hafta erkende dogsa bisey olmaz islahh korkma kac kilo bebişin

Ayrıca 15_20 haziran sanırım 37 ve 38.haftana denk geliyor dogum icin normal haftalar benim oglum icinde gelisme geriligi var diyordu hep doktor gayet iyi dogdu beni bosuna strese soktular 35+4 de dogdu hemde kuveze bile girmedi
Canim niye erken dogdu oglun sancinmi vardi ve hissetmismiydin dogum oldugunu nasil anladin sancilar mi sumu geldi ne oldu

Canim niye erken dogdu oglun sancinmi vardi ve hissetmismiydin dogum oldugunu nasil anladin sancilar mi sumu geldi ne oldu
Yok canım ya dogum sancısınî hic bilmiyorum oyuzden boyle tecrubesizim bunda ben normal kontrole gittim hastaneye nst ye baglandım son haftalar oldugu icin hep baglanıyordum zaten sancuların var dedi doktor serum takti yalancı sanci olabilir dedi yarin tekrar gel dedi ama hazirlikli ol dedi ertesi gun tekrar gittim tabi bende yine hic sanci yok gule oynaya dolasiyorum nst ye girdim hemsire dediki doktor seni asla birakmaz seni doguma alir sancin cok fazla eve gidersen evde dogurursun dedi ben sok oldum tabi doktor direk sezaryana aldi makat gelisti zaten oyle dogurdum

kızımda ırı değildi 40. haftada 2950 dogdu dr genetık budurumlar dedı ama yınede kendımı sucladım yordum kendımı uyku duzenı beslenme duzenım yok 2150 suanda kılosu 2700 gıbı dogar dedi cok kucuk değil sağlıklı olsunda 15 hazıran işten ayrılcam hıc hazırlıgım yok bu hafta bıtırsem ıyı olacak

adam tadini cikarmis kazandigi icin ama tabi gec saatlere kadar iyi degil surekli olmadigi surece ayda yilda bir biqey olmaz kiz hayirli olsun kazanmis sinavi sen ne yaptin ev isi bitimi dolap falan alicaktin bitirdin mi herseyi vala benim bitti artik sadece temizlik olmasi lazim oda pazari bekliyorul kocam yardim etsin diye

Yok ona bağlanmadim dr utrasyon oldugu icin altan bakti acilma varmi diye o kadar dedigin gibi bu 3 hafta da gecseydi vallahi sikinti kalmazdi artik senin gogus agrin gectimi bebek pozisyonunu almismiydi
Yok canım çok şükür arada sırada gidiyor zaten ben de git diyorum ama geciktigi zaman biraz kızıyorum başka türlü oda hep çalışıyor kafasını dağıtsın diyorum, sağol canım allah razı olsun darısı isteyen herkesin başına inşallah. Canım benim ev isim fazla yok zaten ev paspasini yani yerleri haftada bir bazen iki haftada bir temizliyorum. Dolap tezgah üstlerini de haftada bir temizliyorum zaten hep toz tutuyor çünkü hep, camları geçen ay eşim yaptı ama yine beraber yaparız izin gününde zaten biraz rahat oluruz bundan sonra yazılı sınavı da geçti ya bütün izin gününü öğrenmek le geçirmez. Tek halılarım kalıyor ben atayım yenisini alayım diyrum eşim de yıkarız diyor temizlikçiye de versek hali başına yeni aldığımız kadar veriyoruz ondan toptan yeni alalım diyorum burda indirim yapıyorlar en güzel halıları 100 euro dan 30-40-50 euro ya düşürüyorlar en büyüklerini hemde yıkamak için avlumuz da var aslında başka o kadar temizlik sorunum yok çok şükür küçük kolay işler hep. Dolapları pazartesi günü aldık çok şükür ama takmasını bir iki hafta sonra yaparız iki tane aldık bir tane de vardı yeter eşim izin yaptığı günler de yavaştan takariz inşallah. Bebek elbiselerini de hepsini geçen hafta aldım çok şükür hepsini büyük bir valize koydum dolabı yapar yapmaz içine dizerim çocukların kini de baştan aşağı dizmek lazom küçük olanları içinden çıkarmam lazım yani 3 tane elbise dolabını dizicem yavaş yavaş yaparım çocuklar kreşe gidiyor zaten sabahları rahat oluyorum bur kaç saat çok şükür. Sen emziricekmisin canım emzirme Süyenilerini de aldım çok rahat oluyorlar normalde pahalı oluyorlar ama şansıma bu hafta indirim de gördüm tanesini 5 euro ya aldım sen de bir kaç tane al bir yere gidince falan çok kullanışlı rahat oluyor o Sütyenler. Sende eşinle yavaş yavaş ağır olan işleri hal et yoksa başka türlü zor canım.
Normalde bağlamalari lazım canım niye öyle yapmışlar anlamadım valla benim de 3 hafta sonra bir dahaki randevum ondan sonraki randevum lar da iki haftada bir olucak az kaldı diye. Sende açılma yoksa bişey olmaz allahin izniyle inşallah fazla stres de yapıyoruz ondan oluyor bazen. Benim göğüs agrim çoktandır geçti canım başlarda olmuştu şimdi hiç yok çok şükür geçen gittiğim de bebek pozisyonu almıştı baş aşağı olmuştu bundan sonra da inşallah pozisyonunu değiştirmez ama fazla kilo almıyorum karnım kavun gibi çıkmış başka hiç bir yerim çıkmamış kim görse 5 aylik diyor 8 aylik dediğim de şok oluyorlar bol bişey giydiğim zaman fark etmiyor hemen hemen kimse ama akşamları biraz zor oluyor hemen hemen her saat her iki saatte uyanıyorum sırt üstü hiç uyuyamıyorum sende öyle misin canım

Bu da benim 11+5gunluk minnakim masallah subhanallah :nazar: Acaba bizim icinde cinsiyet tahmininiz olur mu:KK15:

Eklentiler

• 20170524_124657.jpg
    20170524_124657.jpg
    30,3 KB · Görüntüleme: 40
X