- 15 Ağustos 2016
- 4.082
- 10.715
- 34
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #18.001
Cok sükür canım sevindim iyi olmasına bizimde iyi gecti sükür 40 dk nst cekildi 1kere sancım oldu o sırada doktor normal dedi önemli olan dúzenli 10dk bir vuran agri olmasi dedi yatîcaksın dedi bol su icmeye devam dedi bizde tam 2kilo olmusuz fl yi 7 ile carp canım bende oyle hesaplıyorum boyu 43 cm cîkıyor bizimkide burnunu tutmustu hic poz vermiyor gecende eli agzındaydı ayrıca karnımîn sert oldugunu hep tas gibi hissettigimi soyledim oyle degil dedi o bebegin sırtı olur kaburgasî olur onlardır senin karnının bir anda büzüsüp sonra gevseme oluyorsa kasîlma o dedi onuda takip ediceksin cok fazla oluyorsa gun icinde ozaman onemli dediSlm kizlar ben geldim rabdevumdan iyi gecti ama sancilar icin bakti acilma yoktu ama dinlen dedi agir kaldirma dedi islah gecer bu sancilar yaa halada oluyo arada
Renkli gorduk bebisi cok suratsizdi buzmus dudakları kaslari catmis duruyordu 2 kilo olmus bebek cok sukur iyidi ama boyu soylemedi fl 63.7 yaziyo kagitta bebegin boyunu nasil hesapliyorduk kizlar fl yi 7 ile mi carpiyoz
oyy masallah canim vala banada dinlen bol bol dedi carptim benimde 44cm hemen hemenn ayni beklerimiz rabbim saglikla nasip etsin isalhh hepimize ama sancim hala oluyo aradaCok sükür canım sevindim iyi olmasına bizimde iyi gecti sükür 40 dk nst cekildi 1kere sancım oldu o sırada doktor normal dedi önemli olan dúzenli 10dk bir vuran agri olmasi dedi yatîcaksın dedi bol su icmeye devam dedi bizde tam 2kilo olmusuz fl yi 7 ile carp canım bende oyle hesaplıyorum boyu 43 cm cîkıyor bizimkide burnunu tutmustu hic poz vermiyor gecende eli agzındaydı ayrıca karnımîn sert oldugunu hep tas gibi hissettigimi soyledim oyle degil dedi o bebegin sırtı olur kaburgasî olur onlardır senin karnının bir anda büzüsüp sonra gevseme oluyorsa kasîlma o dedi onuda takip ediceksin cok fazla oluyorsa gun icinde ozaman onemli dedi
Bi sonraki randevum iki bucuk hafta sonra hata 3 hafta sonra haziran 12 de randevum ayyy o gunede gelsem yeter 35 haftalik oluyruz alahin izniyleCok sükür canım sevindim iyi olmasına bizimde iyi gecti sükür 40 dk nst cekildi 1kere sancım oldu o sırada doktor normal dedi önemli olan dúzenli 10dk bir vuran agri olmasi dedi yatîcaksın dedi bol su icmeye devam dedi bizde tam 2kilo olmusuz fl yi 7 ile carp canım bende oyle hesaplıyorum boyu 43 cm cîkıyor bizimkide burnunu tutmustu hic poz vermiyor gecende eli agzındaydı ayrıca karnımîn sert oldugunu hep tas gibi hissettigimi soyledim oyle degil dedi o bebegin sırtı olur kaburgasî olur onlardır senin karnının bir anda büzüsüp sonra gevseme oluyorsa kasîlma o dedi onuda takip ediceksin cok fazla oluyorsa gun icinde ozaman onemli dedi
Evet canım ya 35 i gorsek bi rahatlık gelicek en azındanBi sonraki randevum iki bucuk hafta sonra hata 3 hafta sonra haziran 12 de randevum ayyy o gunede gelsem yeter 35 haftalik oluyruz alahin izniyle
Maşallah canim size inşallah Rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip etsin. Kilosu iyiymiş paşa nın boy için hesaplamayi hiç bilmiyorum valla canım. Hepimiz agirlastik ya haliyle illa bişeyler oluyor ama çok şükür az kaldı canım inşallah bu günler de biter allahin izniyleSlm kizlar ben geldim rabdevumdan iyi gecti ama sancilar icin bakti acilma yoktu ama dinlen dedi agir kaldirma dedi islah gecer bu sancilar yaa halada oluyo arada
Renkli gorduk bebisi cok suratsizdi buzmus dudakları kaslari catmis duruyordu 2 kilo olmus bebek cok sukur iyidi ama boyu soylemedi fl 63.7 yaziyo kagitta bebegin boyunu nasil hesapliyorduk kizlar fl yi 7 ile mi carpiyoz
Cok şükür canım Seninde güzel geçmiş allaha şükür. Inşallah bu günler de allahin izniyle biter hayırlısıyla kucaklarımıza aldığımız günleri görürüz inşallahCok sükür canım sevindim iyi olmasına bizimde iyi gecti sükür 40 dk nst cekildi 1kere sancım oldu o sırada doktor normal dedi önemli olan dúzenli 10dk bir vuran agri olmasi dedi yatîcaksın dedi bol su icmeye devam dedi bizde tam 2kilo olmusuz fl yi 7 ile carp canım bende oyle hesaplıyorum boyu 43 cm cîkıyor bizimkide burnunu tutmustu hic poz vermiyor gecende eli agzındaydı ayrıca karnımîn sert oldugunu hep tas gibi hissettigimi soyledim oyle degil dedi o bebegin sırtı olur kaburgasî olur onlardır senin karnının bir anda büzüsüp sonra gevseme oluyorsa kasîlma o dedi onuda takip ediceksin cok fazla oluyorsa gun icinde ozaman onemli dedi
Isallah canim sancilarim var bu hafta surekli ve korkutuyor beni bi attimi odum kopuyo gecmiyorsa ustune bide kizim hasta oldu onla uğraşıyorum tam dr dinlen bi kac hafta dedi ama ustune kizim hasta oldu boyle olunca kusuyo agliyo mecbur kucagima almak zorunda kaliyorum yaa vala rabbim korusun bizi yardim etsin isalhh hepimizeMaşallah canim size inşallah Rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip etsin. Kilosu iyiymiş paşa nın boy için hesaplamayi hiç bilmiyorum valla canım. Hepimiz agirlastik ya haliyle illa bişeyler oluyor ama çok şükür az kaldı canım inşallah bu günler de biter allahin izniyle
Canım kolay olanları yavaş yavaş yapabiliyorsan yap ama yapamıyorsan yapacak biri varsa tanıdık akraba yardımcı olsun yoksa da doğumdan sonra kalanları yaparsın. İnan dikkat etmediğin zaman çok zor oluyor her zaman hamile kalamayız sonuçta ama temizliği her zaman yapabiliriz aradan hafif olanları yap ama hali yıkama sirkelemeyi vs işleri hiç elleme bile allah korusun bebegine bişey olursa yada erken bişey olursa yatmak zorunda kalırsan daha da kötü allan korusun. Onun için kendine bebegine dikkat et kolay olanları yavaştan yaparsın başka türlü de doğumdan sonra yaparsın önemli olan senin ve bebeğin sağlığı çünküArkadaşlar bir şey sorucam özellikle hamileliği ilerlemiş arkadaşlar ev temizliğinizi yapabiliyormusunuz?herkes bahar temizliği içinde acaba yapsam bir şey olur mu?cam kapı koltuk dolap gibi uğraş işlerinizi yapabiliyormusunuz?yapmayanlar nasıl hallediyor peki
He valla canım ya inan hiç fırsatım olmuyor ki beni bu saatte yakaladın ya helal olsun eşim bugün ehliyet sınavını kazandı adam arkadaşlar ilen bilardo oynamaya gitti şimdi geldi fırça atıyordum bende bu saate kadar neredeydin diye. Sorumsuz valla hafta sonları gider bazen ama hafta sonuna beklemedi beyefendi nede olsa sınavı kazandı yaHayatimsiniz121385 sen nerelerdesin hic yoksun topik iyoce sesizlesti durumun nasil iyi geciyormu
Geçmiş olsun kuzuya canım inşallah iyileşir. Nst ye baglamadimi doktor canım hem kalp atışı hem de sancı varsa gösteriyor. Bana doktor normal dedi giderek daha kötü olmadığı sürece normalmiş dikkat et canım bu kaç hafta da bitsin bir oh çekeriz allahin izniyle inşallah 35 inci haftalara gelelim sağ salim bu sefer de niye olmuyor diye mirildaniriz valla fazla stres de yapıyoruz ondan oluyor canımIsallah canim sancilarim var bu hafta surekli ve korkutuyor beni bi attimi odum kopuyo gecmiyorsa ustune bide kizim hasta oldu onla uğraşıyorum tam dr dinlen bi kac hafta dedi ama ustune kizim hasta oldu boyle olunca kusuyo agliyo mecbur kucagima almak zorunda kaliyorum yaa vala rabbim korusun bizi yardim etsin isalhh hepimize
Ah ah canım fırsat yokki, tam zamanında çocuk yapmışım yani en yoğun olduğum dönem şu ara, ama rabbim yardım ediyor napalım, hafta sonu ehliyet sınavım vardı şimdide direksiyon derslerine başlıyorum hadi hayırlısı diyor ve inşallah direksiyon sınavından sınra doğururum diye dua ediyorumDikkat et canîm hareketlerini mümkün oldugunca kısıtlamaya calıs fırsat buldukca uzan dinlen
Canım niye öyle diyosun rahatsızsınki dile getiriyosun bende en çok sana ve bulut arkadaşımıza üzülüyorum hiç rahatınız yok, sende istemezsin tabikide şikayetlenmeyi, az kaldı inşallah bi doğurunda daha rahat olacaksınız inşallah, bebeği dışarda bakmak içerde bakmaktan daha kolay sanırımNedir bu cektigimiz ya okadar cok sikayetlerimiz oluyoki bazen yazmaya utanıyorum acaba diyorum topikdekiler abartigimizi dusunmesinler mi cunku kimsenin cok sukur sikayetleri yok bi ben yaziyom bi sen ama gercekten abartmiyorum inanki bu sabah cok sancim vardi aglayasim geliyodu bi korku oluyodu rabbim kimseye yasatmasin islahhh herkes saglikla zamaninda alir kucagina bende 35 li haftaya gelszm gercekten korkmicam artik cunku riskler bitiyo ama allah buyuk bu bebekleri karnimiza koyduysa nasip de eder islahhh onlar allaha emanet korusun onlari islah
Yavaş yavaş yap canım bi gün kapıları sil bi gün camların bi kısmını, ben sürekli dışarda olduğum için herzaman böyle yapıyorum ama doğuma 1 ay kala büyük ve toptan temizlik için bi yardımcı alacağım bir günde halleder, banyo tuvalet duvarlarını silemiyorum çünkü en azından onlarıda yapmış olurArkadaşlar bir şey sorucam özellikle hamileliği ilerlemiş arkadaşlar ev temizliğinizi yapabiliyormusunuz?herkes bahar temizliği içinde acaba yapsam bir şey olur mu?cam kapı koltuk dolap gibi uğraş işlerinizi yapabiliyormusunuz?yapmayanlar nasıl hallediyor peki