- 7 Ekim 2015
- 4.940
- 11.348
- 40
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #17.961
Amin canım insallahÇok şükür canım. Zamanında gelsin minik kuzu inşallah. Allah kolaylık versin canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım insallahÇok şükür canım. Zamanında gelsin minik kuzu inşallah. Allah kolaylık versin canım
Sağol canım insallah sen nasılsın iyice günler yaklasıyor bende o haftaları gòrsem bir oh cekicem artık bugun bütün eksikleri esim ve kardesim gidip tamamladı yarın bavulumu hazırlıycam ne olacagı hic belli olmuyor birtek besik kaldıbulut29 geçmiş olsun canım inşallah bidaha olmasın , zamaninda saglikla hayirla gelsin melegimiz
Canım çok geçmiş olsun, sakın paniğe kapılma 32. Haftandasın Zaten inşallah biraz daha bekler prenses dualarımız seninleKızlar günaydın gece hastaneye yatırdılar beni cok sancılarım oldu bebek asagı inmis rahim yumusamîs erken dogum riskim var ne olur dua edin
Çok şükür canım ya, seni arada korkutuyor bebişin ama inşallah zamanını bekler, Canım ağrım oldu derken nasıl bir ağrıydı ve nerende oldu sancılar? Benimde dün gece kasılmayla birlikte adet sancısı gibi ağrılarım oldu ve 5 kere arka arkaya oldu ödüm koptu acaba doğum sancısımı falan diye ama sonra geçti, yaşancı doğum sancısı dedikleri şeyi yaşadım galibaÇok sagolun canlarım sancılar birdaha cıkmadı nst de bugun aksama kadar 4,5 kere girdim nst ye hepsi.iyiydi agrılarım baya az taburcu etti doktor 2kez ciger gelistirici igne vurdular yarin sabah kendi doktorima gidicem bakalım o ne diyecek duruma
Canım düsük sancısîmı normal sancımı bilemem ama benim ilk zamanlar kasık agrım ve ara ara adet olucak gibi agrılarîm olurdu insallah normal agrılardır ama cok kotu oluyorsan bence doktora görün bol bol yat canımbulut29 gecmis olsun cnm. Rabbim vaktinde kavustursun bebisine.
Merhaba arkadaslar. Bir sorum olacak. Kontrolum cuma gunu ama benim bazi gunler felaket kasik agrim oluyor yuruyemiyorum. Bugun de ozellikle aksamlari o kadar siddetli ki dusuk mu olcak diye dusunup surekli wc ye gidiyorum. Normal mi bu agrilar? Ayaklarimi da usutmem hic yinede ayagimin altiba sicak su torbadi biraz rahatlatiyor.
Canım benimde kasılmayla birlikte adet sancısî oldu ama ilk kez beldende agrı oldu karnım belim ve vajinama aynî anda agrılar girdi ve bu agrılar tam 4 saat sık sık oldu en sonunda gece dayanamayıp hastaneye gittikÇok şükür canım ya, seni arada korkutuyor bebişin ama inşallah zamanını bekler, Canım ağrım oldu derken nasıl bir ağrıydı ve nerende oldu sancılar? Benimde dün gece kasılmayla birlikte adet sancısı gibi ağrılarım oldu ve 5 kere arka arkaya oldu ödüm koptu acaba doğum sancısımı falan diye ama sonra geçti, yaşancı doğum sancısı dedikleri şeyi yaşadım galiba
Bu gece yine agrılarım oldu ama ogunku gibi degildi hafif hafif adet agrisi gibi canım suan biraz daha iyi gibiyimGunaydin kizlar bulut29 nasil oldun cnm varmi hala agri
Dayanin bi kac hafta daha yorma kendini cnm artik riski yok dogumda olsa temmuz annelerinde biri daha dogum yapti oda yanlos degilsem 33 haftasinda saglikla gelsi dunyayaBu gece yine agrılarım oldu ama ogunku gibi degildi hafif hafif adet agrisi gibi canım suan biraz daha iyi gibiyim
Valla dayanîr insallah 1ay daha dursa yine iyi evet bende sana onu söyliycektim temmuz bebekleri aceleci cıktı 1300 grm dogmus kuzu yaDayanin bi kac hafta daha yorma kendini cnm artik riski yok dogumda olsa temmuz annelerinde biri daha dogum yapti oda yanlos degilsem 33 haftasinda saglikla gelsi dunyaya
son iki haftam canim sabirsiz ve heyecanliyim inşallah saglikla kavuşurum yavruma.Sağol canım insallah sen nasılsın iyice günler yaklasıyor bende o haftaları gòrsem bir oh cekicem artık bugun bütün eksikleri esim ve kardesim gidip tamamladı yarın bavulumu hazırlıycam ne olacagı hic belli olmuyor birtek besik kaldı
Canım kendini iş taşınma ev için fazla yorma daha küçük bebeğin dikkat et inşallah sağlıcakla kucağına almak nasip olsun. Komşun için de öyle düşünme inan sebep olarak illa bişey gösteriyoruz ama halbuki Allah birşeyleri sebep yapıp onu yaratıyor yaptırıyor sen demesen illa olacaktı bu dünyada kısmeti var çünkü hiç öyle düşünme canım bence Rabbim inşallah herkesin hayırlısıyla gönlündekini nasip etsinKızlar bide benim bi komşum var onada yumurta takibi yaptık erkek bebiş için 14 cü haftada erkek dedi doktor 18 ci haftada kıza benzetti şuan 21 haftalık doktor 18 ci haftada yanılmış olamaz değilmi ben vesile oldum diye kendimide sucluyorum aklında yokken kadının aklına soktum şimdi pişman oldum ama olan oldu kadın bişey demiyor ama içten içe cok üzüldüğünü görüyorum bide öncedende 3 kızı vardı keşke karışmasaymışım
Kendini suçlama canım sen iyi niyetinle yardım ettin takdir herzaman allahın demekki nasibinde 1kız evlat daha varmışKızlar bide benim bi komşum var onada yumurta takibi yaptık erkek bebiş için 14 cü haftada erkek dedi doktor 18 ci haftada kıza benzetti şuan 21 haftalık doktor 18 ci haftada yanılmış olamaz değilmi ben vesile oldum diye kendimide sucluyorum aklında yokken kadının aklına soktum şimdi pişman oldum ama olan oldu kadın bişey demiyor ama içten içe cok üzüldüğünü görüyorum bide öncedende 3 kızı vardı keşke karışmasaymışım