- 2 Aralık 2011
- 1.171
- 3.373
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #2.541
Benim dr. kıl biraz 16. haftadan önce söylemem diyor. ikili testte pipi göremedim kız olabilir ama 16 da netleşir o zaman söylerim dedi.Sizin cinsiyet belli oldu mu?
amin cnm dahada bu ayla 1 yılım doluyor benim hiç bi sorun da yokken bakalım inşallah bu ay olurda olmazsa kapatıcam bu cocuk faslını rabbim ol desin inşallahSagol teyzesi çok şükür duyduk Rabbim inşallah en yakın zamanda siz isteyenlere de nasip etsin aminnn
Sagol canım allah razı olsun inşallah sende sağlıcakla kucağına alırsın canımHadi gözün aydın sağlıkla mutlulukla devam etsin ve hayırlısı ile kucağina al cnm
bence kendine güvenememiştir o doktor yoksa söyleyenler 12 haftada bile tutturuyor yaniBenim dr. kıl biraz 16. haftadan önce söylemem diyor. ikili testte pipi göremedim kız olabilir ama 16 da netleşir o zaman söylerim dedi.
cnm ben anlamamda sorarım senin için anlayanlar var tabikide kesin olmamakla beraber bi tahmin yaparlarEki Görüntüle 1918849
Canım bende yollim bakalım ne dersin gerçi şimdi çok küçük nasıl yorum yapılıyor bilmiyorum da belli olmazki şimdi. Buda bizim bugünkü resmimiz alttan ultrason
Evet cnm biliyorum sen yumurtlama gününden önce deneme bencede de, benim kasdettiģim tam aklından çıkarttığın ay hamile kalıyorsun ben cidden kararliydim silmiştim kafadan 3. çocuğu hatta ilk pozitifi görünce gözüme göründü sandım bi afalladım sonradan sonraya algıladım..kız 1 yıldır uğraşıyorum sıkıldım cok artık ne olacaksa olsun ama yine testimin pik yapacağı akşamdan başlıcam diyorum bakalım artık 2 veya 3 deneme yaparım diye düşünüyorum içimde kalmasın diye yine yum günü ama cnm benim derdim şu yum günü yum günü tutsunda isterse kız olsun baş göz üstüne cnm içimde acaba kalmasın diyee
Canım belki açılmasını beklediğin için de olmayabilir belki sende yumurta erken kalitesini yitiriyor yani silikleşir siliklesmez yetişmiyor dur yani bir yıl boyunca öyle deneyip olmadıysa bence pik oldumu da bir kere şansını dene yoksa belli olmaz belki yetişmiyor duramin cnm dahada bu ayla 1 yılım doluyor benim hiç bi sorun da yokken bakalım inşallah bu ay olurda olmazsa kapatıcam bu cocuk faslını rabbim ol desin inşallah
Tmm canım hayırlısı inşallah artık bense Ocak sonu Şubat başı ancak belli olur cinsiyet 4 haftada bir randevu zaten artık hakkımızda hayırlısı olsun Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallahcnm ben anlamamda sorarım senin için anlayanlar var tabikide kesin olmamakla beraber bi tahmin yaparlar
Yataktan kalkmadan bi avuc ye cnm bisure uzan.bos karinla kalkinca direk çalkalanıyor leblebi tuzlu oldugu icin bulantiyi bastiriyor ben oncekinde oyle yapardim daha rahat olurdumYok canım o kadar aşırı yok sadece bulantı var şimdilik allaha şükür inşallah fazla olmaz amathe craysy arkadaşımız sabah ilk kalktığında leblebi yersen bulantı ya iyi gelir dedi bende öyle denicem inşallah bakalım artık
canı gozun aydın kalp atışları başlamış sağlıklı sıhhatlı gelsın bebıs.Kızlar ben geldim ıyiz çok şükür herşey çok iyi geçti Kalp atışları da başlamış. Ama ne kadar diye sorduğumda makinada göstermez ne kadar olduğu ama böyle bakınca çok hızlı atıyor tahminen 170-180 arası dedi ama dedim bazen 120 140 falan oluyor yok o başlarda öyle çıkmaz küçük diye kalbi çok hızlı atar yavaş yavaş düşer dedi yani sonra azalıyormuş doktorun dediğini göre. Valla bişey anlamadım artık. Ama kalbi baya hızlı çarpıyordu bende gördüm kızlar artık hayırlısı olsun inşallah
ay ınsallah sağlıklı bır erkek bebıs haberı alırsın. cok heyecanlandım valla. evden çıkmadan cıkolata ye cık hareketlensın bebıs.Kalp gelisimi ilk 6hfta icinde oluyor cnm o sira hizli atar sonra 6sonu 7ici azalir yani ilk atistan kasit buydu ilk duydugun yani oncesini soylemiyorlar zaten hizli diye.sonra tekrar 7de 130 mesela 150 170 diye artar.bakim benim 130du kaca yukseldi tahminim 170lerdedir yarin gidicem heycanliyim cinsiyet icin dua edin bana
İnşallah canim benim sagolİnsallah gonlundekini söyler sana doktor
Kapatmak falan yok. daha çooook deniz beraber. ne zaman tutarsa.amin cnm dahada bu ayla 1 yılım doluyor benim hiç bi sorun da yokken bakalım inşallah bu ay olurda olmazsa kapatıcam bu cocuk faslını rabbim ol desin inşallah
anladım cnm demek istediğini ben eksik yazmışım kız nasıl kafadan cıkar onuda bilmiyorum ki bende görsem keşkede afallasam hayırlısıyla al bebişini kucağına cnmEvet cnm biliyorum sen yumurtlama gününden önce deneme bencede de, benim kasdettiģim tam aklından çıkarttığın ay hamile kalıyorsun ben cidden kararliydim silmiştim kafadan 3. çocuğu hatta ilk pozitifi görünce gözüme göründü sandım bi afalladım sonradan sonraya algıladım..
yok cnm ondan değil testin daha pik zamanlarında acılmasını beklemediğim zamanlarda bile deneme yaptım cnm yok olmadı nasip artık ne yapalımCanım belki açılmasını beklediğin için de olmayabilir belki sende yumurta erken kalitesini yitiriyor yani silikleşir siliklesmez yetişmiyor dur yani bir yıl boyunca öyle deneyip olmadıysa bence pik oldumu da bir kere şansını dene yoksa belli olmaz belki yetişmiyor dur
kız niye daha cok deneriz diyon inşallah seninde benimde tutsunda daha fazla denemeyelim cnm yaaKapatmak falan yok. daha çooook deniz beraber. ne zaman tutarsa.
Sagol cnm inşallah.cikolatayi yiyicemay ınsallah sağlıklı bır erkek bebıs haberı alırsın. cok heyecanlandım valla. evden çıkmadan cıkolata ye cık hareketlensın bebıs.
Tutsun tutsun da vazgeçmek yok. inşallah ikimiz de hamiş hamis ay midem bulanıyor ay başım döndü ay aşeriyorum triplerine girerizkız niye daha cok deneriz diyon inşallah seninde benimde tutsunda daha fazla denemeyelim cnm yaa
Tutsun tutsun da vazgeçmek yok. inşallah ikimiz de hamiş hamis ay midem bulanıyor ay başım döndü ay aşeriyorum triplerine gireriz