" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
cnm sende varmıydı foto acile gittiğinde alabildinmi varsa sende at bakalım anlayanlara ne diyecekler

Canım bende yollim bakalım ne dersin gerçi şimdi çok küçük nasıl yorum yapılıyor bilmiyorum da belli olmazki şimdi. Buda bizim bugünkü resmimiz alttan ultrason

Sagol teyzesi çok şükür duyduk Rabbim inşallah en yakın zamanda siz isteyenlere de nasip etsin aminnn
amin cnm dahada bu ayla 1 yılım doluyor benim hiç bi sorun da yokken bakalım inşallah bu ay olurda olmazsa kapatıcam bu cocuk faslını rabbim ol desin inşallah

Evet cnm biliyorum sen yumurtlama gününden önce deneme bencede de, benim kasdettiģim tam aklından çıkarttığın ay hamile kalıyorsun ben cidden kararliydim silmiştim kafadan 3. çocuğu hatta ilk pozitifi görünce gözüme göründü sandım bi afalladım sonradan sonraya algıladım..

amin cnm dahada bu ayla 1 yılım doluyor benim hiç bi sorun da yokken bakalım inşallah bu ay olurda olmazsa kapatıcam bu cocuk faslını rabbim ol desin inşallah
Canım belki açılmasını beklediğin için de olmayabilir belki sende yumurta erken kalitesini yitiriyor yani silikleşir siliklesmez yetişmiyor dur yani bir yıl boyunca öyle deneyip olmadıysa bence pik oldumu da bir kere şansını dene yoksa belli olmaz belki yetişmiyor dur

cnm ben anlamamda sorarım senin için anlayanlar var tabikide kesin olmamakla beraber bi tahmin yaparlar
Tmm canım hayırlısı inşallah artık bense Ocak sonu Şubat başı ancak belli olur cinsiyet 4 haftada bir randevu zaten artık hakkımızda hayırlısı olsun Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah

Yataktan kalkmadan bi avuc ye cnm bisure uzan.bos karinla kalkinca direk çalkalanıyor leblebi tuzlu oldugu icin bulantiyi bastiriyor ben oncekinde oyle yapardim daha rahat olurdum

canı gozun aydın kalp atışları başlamış sağlıklı sıhhatlı gelsın bebıs.

ay ınsallah sağlıklı bır erkek bebıs haberı alırsın. cok heyecanlandım valla. evden çıkmadan cıkolata ye cık hareketlensın bebıs.

anladım cnm demek istediğini ben eksik yazmışım kız nasıl kafadan cıkar onuda bilmiyorum ki bende görsem keşkede afallasam hayırlısıyla al bebişini kucağına cnm

yok cnm ondan değil testin daha pik zamanlarında acılmasını beklemediğim zamanlarda bile deneme yaptım cnm yok olmadı nasip artık ne yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…