Süper Anneler - 2011

Kızlar nerdesiniz ben girince kimse olmuyor.bernurcum nerdesin bacım.merak etmeye başladım.bir ara girde bizi bilgilendir.çocuğun iyidir inşallah.ben cumartesi tatile gidicem.perşembe akşam geliyorum.9. Ve10. Günlerim perşembe ve cumaya geliyor.o zamana kadar hiç yapmasammı ilişki.gurbetcim yazdı ama sizdende yorum bekliyorum:18:

Kizlar bugün adetim geldi... bugünden itibaren plana basliyoruz..

adetim düzensiz geliyor hep 24-28 arasi bu kez 25 günde geldi....

Mimoza bana lütfen biometriye bakarmisin...

haftaya termin alicam kadin doktorundan yumurtalarima baktircam, gecen ayda yapmist, ve dedigi gün catlamam oldu.

Insallah bu ay hamile kalirim ve kizim olur... neolur benim icinde dua edin kizlar...

Son düzenleme:
süper anneler size acil bi soru.bu kan yenileme olayı varya ;kadınlar 3 yılda erkekler 4 yılda bir yenilenir die falan.o sizde tutuyo mu.tutmayan var mı?lütfen acele cevap:)

kızlar bu arada ben dayanamadım tekrar bu gün başka bir dr. ye gittim.sabah erken saatti bebeğim dönmüş totoyu uyuyodu.dr. çok uğraştıkesin olmamamkla birlikte erkek olabilir dedi.bu arada bebeğim 14 hfta dan fazla görünüyo usg de...

Son düzenleme:
süper anneler size acil bi soru.bu kan yenileme olayı varya ;kadınlar 3 yılda erkekler 4 yılda bir yenilenir die falan.o sizde tutuyo mu.tutmayan var mı?lütfen acele cevap:)

kizimda tutuyor cnm
bu arada bebegin hayirli olsun yinelenmis erkek oldugu
iki farkli dr erkek ediyse birde onde gidiyorsa erkektir kanimca
insallah diyelim yinede:KK34:

canım çok geçmiş olsun bebişine,nasıl böcek ısırığı bu bağlık bahçelik bir yerde mi oturuyorsunuz:KK43:((

hayır canım....ama büyük ihtimalle arı ısırmış yavrumu

Geçti ama şükürlerler olsun sabahına....dr. gitmedik...
bizi merak edip soran tüm herkese teşekkürler.....
öptük canlar hepinizi.....oğlumla......

BERNURCUM ben bugün adet oldum.sana son üç adetimin tarih ve saatlerini yazıyorum yardımlarınızı bekliyorum.kızlar hepinizden:KK16:3 temmuz saat öğleden sonra 3,30 temmuz gece 11,24 ağustos sabah7.cnm ben 26 günde bir oluyorum ama temmuzda tatildeydim hava değişikliğinden iki gün geç oldum.yardımlarınızı bekliyorum.eylülde inşallah haberler olumlu olur .yumurtlamadan iki gün öncesine kadar deniycem.:18:BU ARADA ŞUNUDA SÖYLEYİM BEŞ GÜN SÜRÜYOR ADETİM 6. GÜN AKŞAM YIKANIYORUM.

canım
bana sorarsan 31 Ağustos, 1 ve 2 eylül de deneme yap....3 eylül riskli olur
Adetler düzenli gibi ama sikluslar 25-27,7 arası ...

bence dediğim tarihlerde deneme yap....sonrasında korun....
ve bol bol dua edelim hepimiz de....canım.....

teroşşşşşş sence nasıl olmalı?

canım çok geçmiş olsun çok tatlı bır oğluşun var allah sana bağışlasın bence profıl resmını değiştir nazara gelebılır allah korusun....

canım

canım

cnm çok sağol .hoş geldin bu arada bende öyle düşünüyorum.dua edin inşallah

cnm sen 30 gunden bir reql oluyosan senin yumurt gunun 15-16 - na denk dusuyor.Ama 13-den itibaren test yapmaya baslamalisin cift cizgiyi gorur gormez aksam gir iliskiye sonra cizgiler siliklesiryor ve hamilelik olmuyor ne yazikki.Ben de 30-gunden beri oluyorum.Ins vucut isisi ve yumurtlama kiti ile basliycam denemeye gelen ay ins
saygilar......

sevilcim çok teşekkur ederım yardımın için canım ben daha önce doktora gıttıgımde 13 15 17 tek gunlerı takıp et demıştı hamılelık için bende 13 ıtıbarı ile başlıcam dun sağ kasıgım agrıyodu bugunde sol kasıgım agrıyo acaba üşüttüm mü ıkı taraf nıye agrırkı....

canım çok geçmiş olsun çok tatlı bır oğluşun var allah sana bağışlasın bence profıl resmını değiştir nazara gelebılır allah korusun....

canım sağolasın
ancakkkkkk o benim oğlan değil
benim oğlan tam tersi.....
kara ve şimide kuru bir oğlan
ama oda çok tatlıdır teyzesi.....hemde baldan tatlı.........

kizlar bugunlerde gulen adam testi yapiyorum ve gunde iki defa yapcam.kesin bulmak icin.birde erkek bebek icin.size sorum gulen adami gordukten kac saat sonra gireyim iliskiye?:44:

kizlar bugunlerde gulen adam testi yapiyorum ve gunde iki defa yapcam.kesin bulmak icin.birde erkek bebek icin.size sorum gulen adami gordukten kac saat sonra gireyim iliskiye?:44:

bu arada adetlerim cok duzenli 26 gunde bir oluyorum.yumurtlama gunum adettenin 12.gunu...kesin anliyorum yumurtanin catladigin hissediyorum herhalde icimde sanki cocuk vamis ve tekmeliyomus gibi.sag tarafim genelde ve 12ci gun sabah hissediyorum bunu...en uygun saat hangisi sizce.....

ya size çok önemli bişey sorcam...hamileyken dr. ultrasonla bakarken hangi yumurtalığınıza (kasığınıza mı desem hangi tarafa mı desem)doğru o usg aletini koyup bakıyodu.Benim kızımda hep sola yakın koyuyodu.Bu bebeğimde dr. hep sağda gezindirdi aleti.Sizlerde yazarmısınız lütfewn...

merhaba canım benim iki kızım var ve ikisinde de doktor sola yakınlarda arardı bebeği 12. haftaya kadar sağda hiç görmedim.​

merhaba canım benim iki kızım var ve ikisinde de doktor sola yakınlarda arardı bebeği 12. haftaya kadar sağda hiç görmedim.​
ben bugün hamile olduğumu öğrendim son adet tarihim 21 temmuz du birtane oğlum var allah önce sağlıklı evlat nasib etsin ama hep bir kızım olmasını çok istemişimdir ikinci çocuğuma hamile kalmadan önce kız bebek için gerekli şeyleri yapıcaktım diyet vs gibiama nasip böyleymiş demekki aslında şu anda çok karmakarışık duygular içindeyim biraz dağınık anlatıyor da olabilirim ama size yazmak istedim biraz okuduğum kadarıyla konuya vakıfsınız size sormak istediğim acaba şu anda bebeğimin cinsiyeti nedir bunu öğrenebilmenin bilemiyorum hesaplamanın falan bir yolu varmıdır inanın çok merak ediyorum yardımcı olursanız çok sevinirim ...

ben bugün hamile olduğumu öğrendim son adet tarihim 21 temmuz du birtane oğlum var allah önce sağlıklı evlat nasib etsin ama hep bir kızım olmasını çok istemişimdir ikinci çocuğuma hamile kalmadan önce kız bebek için gerekli şeyleri yapıcaktım diyet vs gibiama nasip böyleymiş demekki aslında şu anda çok karmakarışık duygular içindeyim biraz dağınık anlatıyor da olabilirim ama size yazmak istedim biraz okuduğum kadarıyla konuya vakıfsınız size sormak istediğim acaba şu anda bebeğimin cinsiyeti nedir bunu öğrenebilmenin bilemiyorum hesaplamanın falan bir yolu varmıdır inanın çok merak ediyorum yardımcı olursanız çok sevinirim ...

yildiz 10 hosgeldin seni hatirladimm eskidende tek tuk mesaj yazardin sen
cinsiyet topiklerinde gurbetim diye bir uye varr neredeyse yaptigi butun tahminler tuttu bi takvimlemi ne bakiyomus ama yanlizca hamileler icin
bi dene derim cnm insallah kizin olur

X