Süper Anneler - 2011

bu ay basinda denedik, tutmadi sanirim, adet sancim basladi , hafta ici gelmesi gerekiyor, bende hep 1 haftadan önce basliyor. Insallah simdi adetim gelsin tekrar denicegiz, insallah tutar. kendime cok stress yaptim. ama simdi adetim gelirse, tatil ayarlicaz izin yapmak istyoruz belki bize iyi gelir herseyden uzakta olmak stress atmak.Herkes hamile burda, hepsinde hemen tuttu. Ilk oglumdada hemen tutmamisti, cok sürmez insallah, yaz bebisim olsun istiyorum, oglum kisin dogdu.Ben cok korkuyorum esimin ailesinde hep oglan var, bi kuzeni sansli cikti ve kizi oldu. Esim fark etmez neolursa olsun diyor, ama tabiki kiz olsa sevinir.
Birbirimiz icin dua edelim arkadaslar, Yüce rabbim insallah duamizi kabul eder.
ilk hamilelegimde cok agladim ailede beni cok üzen oldu, bu kez aglamak istemiyorum kizlar...:KK43::KK43:

cnm adet tarihlerimiz hemen hemen aynı heralde hep birlikte hamiş kalırız inşallah benim adetimede 2-3 gün var eğer hamile değilsem yumurtlamadan 2 gün öncesine kadar deniycem.benim adetim 24 ü sizde yazrmısınız adet tarihlerinizi

BERNURCUM MERABA CNM bugünlerde herkesin işi var heralde kimseyle karşılaşamıyorum.24 inde regli olunca hemen yazıcam saatlerimi tavsiyelerini bekliyorum dörtgözle bu ay olsun artık allahın izniyle inşallah amin

Son düzenleme:
cnm adet tarihlerimiz hemen hemen aynı heralde hep birlikte hamiş kalırız inşallah benim adetimede 2-3 gün var eğer hamile değilsem yumurtlamadan 2 gün öncesine kadar deniycem.benim adetim 24 ü sizde yazrmısınız adet tarihlerinizi

benımde ayın 24ünde veya 25 inde yanı hepimiz aynı zamanda :KK53:

benimki hep 24-28 arasi geliyor, ama dedigim gibi agrim basladi gelir bi kac güne.bende yumurtlamadan 2-3 önceye kadar denicem. Hayirlisiyla insallah hamile oluruz canim ve dilegimiz kabul olur..

bende senın gibilere çok özenıyorumm valla ne yalan söyleyeyım hiçbişeyden haberı olmadan strese girmeden 2 cinsiyette cepte oohhh :KK52:
ozaman yarın ilk işin bize haber etmek olsun tamammı türkıyem merakla beklıyorum ilk sırayı al inş. gerisi gelsin

offf gelincik sabah test yaptim negatif cikti:KK43:(persembeyi bekliyorum randevum var doktorda valla hala umutluyum,cunki digerlerinde hep ilk ayda hamile kaldim,ay yoksa yaslandimmi ya,bu sefer ilk ayda olmicak sanirim,reglim ayin 25 26snda bakalim ne olcak.

bacım peki 19mm olduğunda ne zaman çatlar demişti doktor?
keşke not alsaydın dediklerini.

canım dün gibi hatırlıyorum
benim son tedavimdi aşılama olucaktım ve eşim istemiyodu
doktorda bu kesin en geç 36. saatte çatlar demişti
yani o saatte ilişki olsun demişti
bizde hemen iğneyi vurdurduk
36. saatide geceye denk geliyodu hesapladık
çünki malum kızım var:)
ve 36. saatte sümüksü akıntım oldu kremsi 2 saat sonrada ilişki
sonuç efe:))))

hepiniz için hayırlı olsun inşallah.ama acele etmeyin herşeyi tam yapıp ondan sonra deneme yapın..özellikle 2 veya 3.gebelikler için acele etmeyin..rabbim gönlünüze göre versin

benim kızım da 2 yaşında bi yanım çok ara vermeden bi kardeşi olmasını istiyo bir yanım da biraz daha zaman var diyo henüz cesaret edemedim bakalım

selam kızlar eski gruptan ben 'yeli' hatırlayanınız varsa, inşallah en kısa zamanda tüm dileklerimiz gerçekleşir. benim sat 23.08 ben de beklemedeyim :)

Son düzenleme:
canım dün gibi hatırlıyorum
benim son tedavimdi aşılama olucaktım ve eşim istemiyodu
doktorda bu kesin en geç 36. saatte çatlar demişti
yani o saatte ilişki olsun demişti
bizde hemen iğneyi vurdurduk
36. saatide geceye denk geliyodu hesapladık
çünki malum kızım var:)
ve 36. saatte sümüksü akıntım oldu kremsi 2 saat sonrada ilişki
sonuç efe:))))

gulhasysta kaç mm'di? ve doktor kaçıncı saat çatlar demişti ona?

offf gelincik sabah test yaptim negatif cikti:KK43:(persembeyi bekliyorum randevum var doktorda valla hala umutluyum,cunki digerlerinde hep ilk ayda hamile kaldim,ay yoksa yaslandimmi ya,bu sefer ilk ayda olmicak sanirim,reglim ayin 25 26snda bakalim ne olcak.

üzülme canım vardır bır hayır.yaslanmayla alakası yok kız sus moralımı bozma :KK51:
adetin bitince kaçgün sonra baslamalı bilmiyorum vallaama son yumurtlamaya 3 gün kalanadek devam
buay tutabılır korunmaya alıştı galıba rahım :)
sen yınede her yöntemı buayda tamda yap olurda tutuverır hayırlısı olsun

benim kızım da 2 yaşında bi yanım çok ara vermeden bi kardeşi olmasını istiyo bir yanım da biraz daha zaman var diyo henüz cesaret edemedim bakalım

senınle aynı yıl doğurmuşuz beyaz melek demekki.ara verme tabi canım alışma pek rahata bu tempoya devam sonrasındada biz rahat ederız inş. onu düşününce içim rahatlıyor.ben beraber oynasınlar istiyorum abilik ablalık olmasın paylaşsınlar

teravet sen bilirsin belkı kız bebek için adetten kaç gün sonra ilişkiye baslanmalı sence?
yumurtlamaya 3 gün kalanedek olacak onu biliyomda baslama tarıhı kafama takıldı
bırde kalsıyum ve magnezyum hapı alayımmı şimdiden yumurtaları etkılermıki?
folıkplus kullanıyorum sadece

Son düzenleme:
teravet sen bilirsin belkı kız bebek için adetten kaç gün sonra ilişkiye baslanmalı sence?

adet bitiminden sonra yumurtlama zamanına kadar sık ilişki olacak..yumurtlama dönemi ara ver..adete az kala yine sık ilişki olsun..ben o şekilde denemiştim...
birinci bebeyinde yöntem uyguladın mı canım sen..onun tam tersini uygulamaya çalış..
inşallah senin de dünya güzeli bi kızın olur..benim kızım 7 temmuz doğumlu...oğlun

üzülme canım vardır bır hayır.yaslanmayla alakası yok kız sus moralımı bozma :KK51:
adetin bitince kaçgün sonra baslamalı bilmiyorum vallaama son yumurtlamaya 3 gün kalanadek devam
buay tutabılır korunmaya alıştı galıba rahım :)
sen yınede her yöntemı buayda tamda yap olurda tutuverır hayırlısı olsun

8 yildir korunuyorum ya benim hamile kalmam biraz zor sanki cunki arayi baya actim off ay cok umutluydum ben ya.

adet bitiminden sonra yumurtlama zamanına kadar sık ilişki olacak..yumurtlama dönemi ara ver..adete az kala yine sık ilişki olsun..ben o şekilde denemiştim...
birinci bebeyinde yöntem uyguladın mı canım sen..onun tam tersini uygulamaya çalış..
inşallah senin de dünya güzeli bi kızın olur..benim kızım 7 temmuz doğumlu...oğlun

adetenın bıtımınde 5 güne kadar erkek olur dıye yazıyor bu sıtede bazı yerlerdede onun için merak ettim canım.benım oğlumda 14 haziran doğumlu 2009 aynı yıl ben senden önceyım :KK61:
ben oğlumda yumurtlama günümde ilişki oldu sağ taratıma yattım bıde dua ettım canım çok şükür oldu
amın inş. cümlemızın istediği olur

her tür ilaç yumurtlamayı etkiler.
ilişkiye ne zaman başladığının önemi yok. ilişki sıklığının da önemi yok. yeter ki yumurtlamadan 3 gün önce ilişki olsun ve sonra ilişki yasak olsun.

X