Süper Anneler - 2011

klavyem ve mausem bozuk

buraya yazmak için ne çabalar sarfediyorum bir görseniz :)))))))))

ancak okuyabiliyorum onuda başarabilirsem.....

bana herkes msn adresini verebilir mi????
hepimizi ilgilendiriyor canım...arka planda konuşmak değil...ama burda konuşturmuyorlar zaten :)))))))))

özelden yazarsanız arkadaşlar

eczanelerde satılan gebelik testlerine benzeyenlerden aldım....markası:galenik one step ovulasyon testi...aynı markayı bulamazsan da zaten bi dolu marka var..
nasıl ölçtüğüme gelince daha yumurtlama günüme 3 gün vardı,o sabah ateşimi ölçmeyi unutmuştum(ateş ölçmeyi de yaptım).ateşimi yüksek hissettim.hemen ölçtüm 35-36 olan ateşim 38 di.hemen testide yaptım.iki çizgi biri daha silik çıktı.bende 5 saat sonra ikinci testi yaptım.iki çizgi net çıktı.sonraki 5 saat sonrada ilşki oldu.sabahta sağ kasığımda müthiş bi batma hissi vardı.sanırım yumurta çatlıyordu...

bak canım başka bi sayfaya yazmıştım,buraya yapıştırdım..

bacum zamanlamaya az önem vermiş gibisin. çift çizgiden 36 saat sonra ilişki yapsaydın keşke.

canım çok teşekkürler yazdıkların için benim için o kadar önemli ki anlatamam hepsini not alıyorum defterime. ALLAH yardımcımız olsun hepimizin. bir soru daha soracam ama kusura bakmazsan eşimin kullandığı antıbıyotık sipermleri bozmuşmudur acaba megamen de kullanıyo ayrıca ısırgan otu çayı hergun ve bolca bal yiyor fındık dıstık hurma.

erkek bebek için bal yasak.

allah seni:)))) yaa ne bılıyım bı topıkde okudum termometreyle vajınadan olcuyolardı cıddıyım bak.tımm ozaman kac cıkması lazım yanı yumurtlama gunumde

sen yarından itiberen ölçmeye basla bir ay ısının düşüş veya çıkışlarından ogün belli oluyor zaten buraya yazarsan arkadaslar yardımcı olur bende yenı çözmeye çalısıyorum canm

kız için bende bılmıyorum hep erkek için dua gördüm
sanırım yok.ya bende su arastırıyorum bulamadım ph hep yüksek suların.bıara kynatıp içtim oda olmuyor sevmeye sevmeye içtim ya.
adı ne acab banda versende alsam ne iyi olur ha.yaz arsan çok sevınırım neler var daha.bu ilaçları sen neye dayanarak aldın canım.bendede bıkaç isim var vereyım sana bak bakalım.

butün sularin ph si 7 ben baktim, ben evian aliyorum , yada realin tip markasindan stilles wasser, bize real yakin degil o yüzden bunu iciyorum.
Magnesium lutschtabletten aliyorum ve a centrum materna hapi, bunlarda cok magnesium ve kalzium oldugu icin aliyorum,kiz olma sansi daha yüksek diyorlar bol magnesium kalziumdan ve 2 kisiyi taniyorum kizlari oldu.
bi haftadir pek diet yapmiyorum, oruclu aram cok zor, zayiflamak istemiyorum cok.45 kg oldum yeter.Cok tuzlu yemiyorum zaten ama.bazen oluyor yemeklere atmiyorum.

butün sularin ph si 7 ben baktim, ben evian aliyorum , yada realin tip markasindan stilles wasser, bize real yakin degil o yüzden bunu iciyorum.
Magnesium lutschtabletten aliyorum ve a centrum materna hapi, bunlarda cok magnesium ve kalzium oldugu icin aliyorum,kiz olma sansi daha yüksek diyorlar bol magnesium kalziumdan ve 2 kisiyi taniyorum kizlari oldu.
bi haftadir pek diet yapmiyorum, oruclu aram cok zor, zayiflamak istemiyorum cok.45 kg oldum yeter.Cok tuzlu yemiyorum zaten ama.bazen oluyor yemeklere atmiyorum.

canım sen yurtdışındasın sanırım bumarkalar burda yokki.ne içeceğimi sasıyorum yüksek ph hepsi
aynı kılolarımız ya.bende çok zayıfım.esım tuz atmazsam kızıyor.yıyemıyor
oruc benıde mahvetti sabredıyorum az kaldı
sadece kalsıyum ve magnezyummu alıyorsun

canım sen yurtdışındasın sanırım bumarkalar burda yokki.ne içeceğimi sasıyorum yüksek ph hepsi
aynı kılolarımız ya.bende çok zayıfım.esım tuz atmazsam kızıyor.yıyemıyor
oruc benıde mahvetti sabredıyorum az kaldı
sadece kalsıyum ve magnezyummu alıyorsun

kızlar bende başlıcam vitamin kullanmaya kalsiyum ve magnezyum zaten vucutdakı ıhtıyacın karsılaması ve depoları doldurması 1 ayı buluyormus

naz hosgeldin ne guzel tarıf etmişim demi hemen buldun:))))))) gelincik de kız evlat aşkıyla yanıp tutuşuyo bizim gibi allahın izniyle inş hamile kalıp kız doğurcaz:))diğer arkadaşlar da allahın izniyle oğullarını alsın kucaklarına allahım herkesin gönlündekini nasip etsinn

cnm benide unutmayın bende kız istiyom ALLAHIN izniyle inşallah:KK16:

ya kızlar neden özelden veya faceden yazışıyorsunuz:KK19:burdaki yazılanları ne kadar çok kişi okuyor biliyormusunuz.birbirimize yardımcı olalım.herkesin birbirinin tavsiye ve dualarına ihtiyacı var:KK5:

X