- 2 Mayıs 2011
- 244
- 3
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #1.441
kımseyle özelden konuşmuıyorum cnm bırakmam burayı için rahat olsun
sağol cnm ALLAHIN izniyle hepimiz istediklerimize kavuşuruz inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kımseyle özelden konuşmuıyorum cnm bırakmam burayı için rahat olsun
cnm özelden isimlerimizi yazıcaz bilgiler tavsiyeler gene burdan
ben özelden yazışamıyorum.mesajım daha az.buraya üye olduğumda hep okuyordum yazmaya sonra başladım.ama yinede özelden konuşmaya karşıyım.bir soru soruyorsunuz cevap bile vermeye tenezzül etmiyorlar ben burda bir topiğe girdim yazıyorum yazıyorum cevap vermiyorlar orda oldukları bariz belli bende çıktım o topikten.bana değer vermeyene bende değer vermem öylede bir huyum vardır.
cnm bende yazamıyorum zaten ılk once arkadaş olarak eklıyosun sonra oluyor sanırım,ben senıde eklemısdım.ayrıca burada hemen hemen butun arkadaşlar birbirine cevap veriyo bilgisini paylaşıyo herkez iyi niyetli kimse de fesatlık yok.biz gelincikle gercek isimlerimizi paylaşcakdık sölediğimgibi senide eklemişdim,değer verme konusuna gelice değer vermeyene kimse vermez yani özgü bişey deil
canım sen yurtdışındasın sanırım bumarkalar burda yokki.ne içeceğimi sasıyorum yüksek ph hepsi
aynı kılolarımız ya.bende çok zayıfım.esım tuz atmazsam kızıyor.yıyemıyor
oruc benıde mahvetti sabredıyorum az kaldı
sadece kalsıyum ve magnezyummu alıyorsun
naz81 ve gamtek özel msjım geldimi ?
evet canim almanyadan katiliyorum, eczaneye git sor belki yardimci olurlar, hamile kalmak istiyorum de, fazla magnesiumlu ve kalziumlu haplari sor bi.
kiz olmasi icin bol magnesium ve kalzium. bide diet yapiyordum ama bi haftatir biraz yiyorum. ama haftaya gene tekrar daha fazla dikkat ederim, adetim geliyor, karnimda sanci basladi.
Ovulationstesti kullaniyorum be atesimi ölcüyorum. baska ne yapmak gerekirki bu kadar yeter heralde...
net 19 mm mi ? sen sormadan mı doktor söylemişti? tam 19 mu demişti?
şimdilik yeterli sanıyorum.adetten sonra bebş gelicekmı hayırlısıyla buay düşünüyormusun?
bütün işlemler tamaMmı canım vajınal duş falanda yaptınmı ?
bu ay basinda denedik, tutmadi sanirim, adet sancim basladi , hafta ici gelmesi gerekiyor, bende hep 1 haftadan önce basliyor. Insallah simdi adetim gelsin tekrar denicegiz, insallah tutar. kendime cok stress yaptim. ama simdi adetim gelirse, tatil ayarlicaz izin yapmak istyoruz belki bize iyi gelir herseyden uzakta olmak stress atmak.Herkes hamile burda, hepsinde hemen tuttu. Ilk oglumdada hemen tutmamisti, cok sürmez insallah, yaz bebisim olsun istiyorum, oglum kisin dogdu.Ben cok korkuyorum esimin ailesinde hep oglan var, bi kuzeni sansli cikti ve kizi oldu. Esim fark etmez neolursa olsun diyor, ama tabiki kiz olsa sevinir.
Birbirimiz icin dua edelim arkadaslar, Yüce rabbim insallah duamizi kabul eder.
ilk hamilelegimde cok agladim ailede beni cok üzen oldu, bu kez aglamak istemiyorum kizlar...
bundan onceki iki hamileligimdede hiç birsey yapmadim,valla ne yalan solim sizlere imreniyorum,bilgilisiniz bu konuda ben her ikisindede korunmadim ilk ayda hamile kaldim ve doktoruma gittim sonra her ay kontrollerimi oldum.hep bole gecti.kiz olsun erkek olsun diyede hiç ozel birseyde yapmadim,neyseki oglumda var kizimda,Allah izin ederse bi kizim daha olur insallah,bundada ozel bisey yapmicam,persembe randevum var doktorda bakalim hamilemiyim degilmiyim son soz onun,ama ben dayanamadim test aldim yarin yapcam bakalim ne cikcak ))
evet canım tam 19 mmdi
zaten doktorum bana ben sormadan nerde kaç mm
ne zaman çatlar
kalitelimi değilmi hepsini söylüyordu
bu ay basinda denedik, tutmadi sanirim, adet sancim basladi , hafta ici gelmesi gerekiyor, bende hep 1 haftadan önce basliyor. Insallah simdi adetim gelsin tekrar denicegiz, insallah tutar. kendime cok stress yaptim. ama simdi adetim gelirse, tatil ayarlicaz izin yapmak istyoruz belki bize iyi gelir herseyden uzakta olmak stress atmak.Herkes hamile burda, hepsinde hemen tuttu. Ilk oglumdada hemen tutmamisti, cok sürmez insallah, yaz bebisim olsun istiyorum, oglum kisin dogdu.Ben cok korkuyorum esimin ailesinde hep oglan var, bi kuzeni sansli cikti ve kizi oldu. Esim fark etmez neolursa olsun diyor, ama tabiki kiz olsa sevinir.
Birbirimiz icin dua edelim arkadaslar, Yüce rabbim insallah duamizi kabul eder.
ilk hamilelegimde cok agladim ailede beni cok üzen oldu, bu kez aglamak istemiyorum kizlar...