- 1 Temmuz 2007
- 1.412
- 22
- 41
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #1.401
desen sehzadeler anasi olacannnnn
napıyon gurbişşş
bıde koca 3 erkek yerler beni vallaa
aaaa yumurtlama gününde olurmu hiçç erkek ihtımalı yüksek olur ozaman
bence rısk derım yınede sen bılırsın.ateş sonucun düzenlımı yumurtlama günün
diyette neler var canım senın yazarmısın
internettekı hesaplayıcılar genel olarak düşünülürek baz alınmış ki her kişininkı aynı olacak dıye bir kesınlık yoktur .burdan bazı arkadaslar ateş yöntemıyle farklı günde çatladığını anladılar.bazısı ayın 14ünde çatlaması gerekırken 11inde bıle çatlayabılıyor.
onun için rıske girip yumurtlama günümde ilişkı olmasını istemedım canım.bence sende ölç derım.
sabah saatlerın saatını belli bir saate kur yatağının yanında dercen dursun uyanır uyanmaz ölç.yataktan kalkmadan ölçülüyor yoksa sonuç doğru çıkmıyor.ben bu şekılde 1 aydır ölçüyorum 1 ay daha ölçücem inş.
benım oğlumda çok hareketli birde yaz sıcağı malum dışarı çıkaramıyorum çok sıılıyor süreklı onun üzerındeyım.ona rağmen yas farkının fazla olmasını düşünmediğim için mecburen bebek düşünüyorum.birde gurbetteyım
kımsem yok burada yınede fikrimden vazgeçmıcem inş. ALLAH büyük zor gnlerı bi şekılde atlatıcz
diyorum ya korka korka yaptim, ama kerdesimde yumurtlama gününde iliskiye girdi 2 gün arka arkaya kizi oldu, aya göre kiz cickiyor.SImdi adetim gelsin, 2-3 gün önce iliskiye gircem, cok korktum hadi hamis kalipta oglum olursa. Tabiiki saglikli olsun ama kizim olsun
bende burdan bakıyorum fakat sankı benımkı tutmuyırmu ne gurbet abla her yda aynı gösterıyor bı tuhaflık var ama anlamadım.mesela benım yumurtlama günümde 9 10 11 12 günlere kız günlerın dıyor 13ünde yumurtlama yanı erkek günün dıyor. ben ayın 10unda çatladım.buraya göre baksam erkeği bulcam yani :)
aaaa yumurtlama gününde olurmu hiçç erkek ihtımalı yüksek olur ozaman
bence rısk derım yınede sen bılırsın.ateş sonucun düzenlımı yumurtlama günün
diyette neler var canım senın yazarmısın
bende kitap var kiz ve oglan diye.
o kitabdaki yiyeceklere baktim
asitsiz su, gittim pahalisindan aldim magnesium kalzium cok icinde, makarna, süt , yogut, pilav, findik, ceviz, cilek, aklimda olanlar bunlar, kitapdan bakar yazarim sonra gene. Hep yogurtlu pilav yada makarna yedim.
magnesium hapi kullaniyorum ve bitane folsäure hapi adi A-zink yaziyor magnesium ve kalzium gene cok var icinde zink cok az var. yani a dan z te kadar vitaminler var demek istiyor paketin adi.
Erkek olmasi icin dua var, kardesimin görümcesi yapti ve oldu oglu. Kiz icin Dua yokmu bulamadim internette.
kız için bende bılmıyorum hep erkek için dua gördüm
sanırım yok.ya bende su arastırıyorum bulamadım ph hep yüksek suların.bıara kynatıp içtim oda olmuyor sevmeye sevmeye içtim ya.
adı ne acab banda versende alsam ne iyi olur ha.yaz arsan çok sevınırım neler var daha.bu ilaçları sen neye dayanarak aldın canım.bendede bıkaç isim var vereyım sana bak bakalım.
mimozaaaaa
gurbete ulaş canım msn den....
topla bizi artık lütfennnnnnnnnnn....anladın sen onu :))))))
cnm allah buyuk kız olsunda hayırlısıyla bugunde hamıle kalmaya razıyım aslında hergün mü ölçücecez ayaga kalkmadan vajınaya derceyle demı, ne kadar gırmesı lazım derecenın kac cıkması lazım yumurtlama gunumu anlamam ıcın
erkek bebek için yapılacakları okudum
satırlarca....:))))
kız bebek için yapılacaklarsa 1/4 kadar .....:))))))))))
kız bebek isteyenler....hakkaten işiniz(miz) daha kolay.....
yine söylüyorum....yumurtlama gününüzden çok önce ilişki olsun
ve lütfen adet tarihlerinizi saatleriyle yazın....buraya.....
yardımcı olmaya çalışırız hep birlikte.....:)
Kızlar bakın bi tavsiye buldum!!!!!!!
son iki adet tarihinizi not edin. böylece kaç günde bir adet olduğunuzu hesaplayabilirsiniz. mesela ben 30 günde bir oluyordum. bulduğunuz sayıdan 14 çıkarın kalan sayı sizin muhtemel ovulasyon gününüz. benim için bu tarih 30-14'den 16 idi. ilk adet günümden itibaren 16 gün saydım ovulasyon günüm yani erkek bebek günümü buldum buna görede ovulasyondan 1 ve 3 gün önce ilişkiye girdim, sonrasında kalçamın altına bir yastık koydum 20 dk kadar bekledim sonrada sola dönüp yattım. ve bu süre içinde hep dua ettim sağlıklı hayırlı bir kız evlat için. şu anda 26 haftalık hamileyim ve kasımda kızımı alacağım inşallah kucağıma.
benim de eşimin tarafında hiç kız yoktu. üç erkek kardeşler. hepsinin ikişer oğulları var benim de ilk çocuğum erkek. asla olmaz kızım diyordum. ama denedim allahım da nasip etti. şimdi bir de kızım olacak
inşallah rabbim isteyen herkesin gönlündekini kaderineyazmış olur
söylüyorum bernurcum
28hazıran 2011 saat 21.00 civarı
27temmuz 2011 saat 12.30 civarı
24 veya 25 inde olması beklenen günüm var buay ama bunlarla bı baksan çıkarmıkı