Süper Anneler - 2011

diyorum ya korka korka yaptim, ama kerdesimde yumurtlama gününde iliskiye girdi 2 gün arka arkaya kizi oldu, aya göre kiz cickiyor.SImdi adetim gelsin, 2-3 gün önce iliskiye gircem, cok korktum hadi hamis kalipta oglum olursa. Tabiiki saglikli olsun ama kizim olsun

cnm allah buyuk kız olsunda hayırlısıyla bugunde hamıle kalmaya razıyım aslında hergün mü ölçücecez ayaga kalkmadan vajınaya derceyle demı, ne kadar gırmesı lazım derecenın kac cıkması lazım yumurtlama gunumu anlamam ıcın

% erkek olacak dıye bişey yok tur herhelde ama ihtımal çok yüksek Tabı herşeyın en iyisini RABBIM bılır.sen yınede grantıye al yumurtlamada sakın ilişki olmasın.
dua ederkende sağlıklı sıhhatlı vede hayırlısını dılemek lazım tabı her zaman.
senın dıyette neler var

bendede tutmuyor bu kalender, bence ovutest al und atesini ölc en garantilisi.
ben gecen ay hem ovuest yaptim hem atesimi ölctüm. ovutest 2 cizgi oldu doktora gittim ultrason yapti, dedi ban en gec persembe yumurtlamam olcak diye ve dogru cikti. Bu ay kesin insallah hamile kalirim, gene doktora gitcem ve atesimi ölcüp ovutest yapicam.

Bir kizim olsa adi Naz olsa kizlar

bende kitap var kiz ve oglan diye.

o kitabdaki yiyeceklere baktim

asitsiz su, gittim pahalisindan aldim magnesium kalzium cok icinde, makarna, süt , yogut, pilav, findik, ceviz, cilek, aklimda olanlar bunlar, kitapdan bakar yazarim sonra gene. Hep yogurtlu pilav yada makarna yedim.

magnesium hapi kullaniyorum ve bitane folsäure hapi adi A-zink yaziyor magnesium ve kalzium gene cok var icinde zink cok az var. yani a dan z te kadar vitaminler var demek istiyor paketin adi.

Erkek olmasi icin dua var, kardesimin görümcesi yapti ve oldu oglu. Kiz icin Dua yokmu bulamadim internette.

naz hosgeldin ne guzel tarıf etmişim demi hemen buldun:))))))) gelincik de kız evlat aşkıyla yanıp tutuşuyo bizim gibi allahın izniyle inş hamile kalıp kız doğurcaz:))diğer arkadaşlar da allahın izniyle oğullarını alsın kucaklarına allahım herkesin gönlündekini nasip etsinn

kız için bende bılmıyorum hep erkek için dua gördüm
sanırım yok.ya bende su arastırıyorum bulamadım ph hep yüksek suların.bıara kynatıp içtim oda olmuyor sevmeye sevmeye içtim ya.
adı ne acab banda versende alsam ne iyi olur ha.yaz arsan çok sevınırım neler var daha.bu ilaçları sen neye dayanarak aldın canım.bendede bıkaç isim var vereyım sana bak bakalım.

Kızlar bakın bi tavsiye buldum!!!!!!!

son iki adet tarihinizi not edin. böylece kaç günde bir adet olduğunuzu hesaplayabilirsiniz. mesela ben 30 günde bir oluyordum. bulduğunuz sayıdan 14 çıkarın kalan sayı sizin muhtemel ovulasyon gününüz. benim için bu tarih 30-14'den 16 idi. ilk adet günümden itibaren 16 gün saydım ovulasyon günüm yani erkek bebek günümü buldum buna görede ovulasyondan 1 ve 3 gün önce ilişkiye girdim, sonrasında kalçamın altına bir yastık koydum 20 dk kadar bekledim sonrada sola dönüp yattım. ve bu süre içinde hep dua ettim sağlıklı hayırlı bir kız evlat için. şu anda 26 haftalık hamileyim ve kasımda kızımı alacağım inşallah kucağıma.
benim de eşimin tarafında hiç kız yoktu. üç erkek kardeşler. hepsinin ikişer oğulları var benim de ilk çocuğum erkek. asla olmaz kızım diyordum. ama denedim allahım da nasip etti. şimdi bir de kızım olacak
inşallah rabbim isteyen herkesin gönlündekini kaderineyazmış olur

erkek bebek için yapılacakları okudum

satırlarca....:))))

kız bebek için yapılacaklarsa 1/4 kadar .....:))))))))))

kız bebek isteyenler....hakkaten işiniz(miz) daha kolay.....
yine söylüyorum....yumurtlama gününüzden çok önce ilişki olsun
ve lütfen adet tarihlerinizi saatleriyle yazın....buraya.....
yardımcı olmaya çalışırız hep birlikte.....:)

karabiberrrrrrrr

oğluşuna kocaman maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
sarı paşa.....bayıldım....çok çok tatlı....

darısı burdaki isteyenlerin ve hepimizin başına inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
bende bu kez rabbimden sarısın istiyorum...yeşil gözlü.....
ailede yeşil gözlü olan çok .....inşallah rabbim bana da hayırlısıyla verir bu kez :))))))

klavyem ve mausem bozuk

buraya yazmak için ne çabalar sarfediyorum bir görseniz :)))))))))

ancak okuyabiliyorum onuda başarabilirsem.....

bana herkes msn adresini verebilir mi????
hepimizi ilgilendiriyor canım...arka planda konuşmak değil...ama burda konuşturmuyorlar zaten :)))))))))

hayır kız dil altından ölçüceksın vajenle ilgisi yok :)

söylüyorum bernurcum
28hazıran 2011 saat 21.00 civarı
27temmuz 2011 saat 12.30 civarı
24 veya 25 inde olması beklenen günüm var buay ama bunlarla bı baksan çıkarmıkı

-14 hesabı her zaman tutmuyor canım
yaşadığın ortam, şartlar, stres adet düzenine etki edebiliyor
ama ovulasyondan önce ilişki kız bebek şansını gerçekten çok fazla arttırıyor
3-4 gün öncesi mutlaka deneyin bence de....
bizzat komşum denedi ve kızı oldu şükürler olsun 2 paşadan sonra....
sık ilişki olsun....isteyen soluna yatsın.....:))))
ama yumurtlama öncesinden ve sonrasından mutlaka kaçınınnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…