Süper Anneler - 2011

özelden yazarsanız arkadaşlar

bacum zamanlamaya az önem vermiş gibisin. çift çizgiden 36 saat sonra ilişki yapsaydın keşke.

erkek bebek için bal yasak.

allah seni:)))) yaa ne bılıyım bı topıkde okudum termometreyle vajınadan olcuyolardı cıddıyım bak.tımm ozaman kac cıkması lazım yanı yumurtlama gunumde

sen yarından itiberen ölçmeye basla bir ay ısının düşüş veya çıkışlarından ogün belli oluyor zaten buraya yazarsan arkadaslar yardımcı olur bende yenı çözmeye çalısıyorum canm

butün sularin ph si 7 ben baktim, ben evian aliyorum , yada realin tip markasindan stilles wasser, bize real yakin degil o yüzden bunu iciyorum.
Magnesium lutschtabletten aliyorum ve a centrum materna hapi, bunlarda cok magnesium ve kalzium oldugu icin aliyorum,kiz olma sansi daha yüksek diyorlar bol magnesium kalziumdan ve 2 kisiyi taniyorum kizlari oldu.
bi haftadir pek diet yapmiyorum, oruclu aram cok zor, zayiflamak istemiyorum cok.45 kg oldum yeter.Cok tuzlu yemiyorum zaten ama.bazen oluyor yemeklere atmiyorum.

canım sen yurtdışındasın sanırım bumarkalar burda yokki.ne içeceğimi sasıyorum yüksek ph hepsi
aynı kılolarımız ya.bende çok zayıfım.esım tuz atmazsam kızıyor.yıyemıyor
oruc benıde mahvetti sabredıyorum az kaldı
sadece kalsıyum ve magnezyummu alıyorsun

kızlar bende başlıcam vitamin kullanmaya kalsiyum ve magnezyum zaten vucutdakı ıhtıyacın karsılaması ve depoları doldurması 1 ayı buluyormus

cnm benide unutmayın bende kız istiyom ALLAHIN izniyle inşallah

ya kızlar neden özelden veya faceden yazışıyorsunuzburdaki yazılanları ne kadar çok kişi okuyor biliyormusunuz.birbirimize yardımcı olalım.herkesin birbirinin tavsiye ve dualarına ihtiyacı var

ya kızlar neden özelden veya faceden yazışıyorsunuzburdaki yazılanları ne kadar çok kişi okuyor biliyormusunuz.birbirimize yardımcı olalım.herkesin birbirinin tavsiye ve dualarına ihtiyacı var

kımseyle özelden konuşmuıyorum cnm bırakmam burayı için rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…