Süper Anneler - 2011

oyy yerim ben onu şarışeker ısırmalık tam maşallahhh kuzuma

merhabalar kesinlikle katılıyorum :))

hadi inşallalh herşey çok kolay ve istediğin gibi olur canım

yok canım ben doğum kontol hapı kullandım dedim ama markasını hatırlamıyorum, diana35 olmadığı kesin,yasminde değil ama hatırlamıyorum ismini,, valla kızlar bu işler hep şans işi yani biz ne dersek diyelim ne yaparsak yapalım o anda nasıl gelişir herşey nasıl olur inanın bilemiyoruz o yüzden yüce rabbim bol şans ve kolaylık versin herkese, çok stresli işler çokkkkkk iyi anlıyorum ben yaşadım fazlasıyla:))

aaa çok sevindim hayoırlısı ile sağlıcakla kucağına da alırsın inşallahhhhh paşanı, değişmez cinsiyeti , benimki 11 haftalıkken bildi doktor , doktorun uzmanlığına bağlı birazda

canım biz kız bebek bekleyenler içinde okadar çok takvıye vasrkı ne kullanalım hepsi ağır gelir galıba eşede ayrı var

yaaa bende bişeyi merak ediyorum ph hangi zamanlarda ölçücez yaaa benim bildiklerim birbirrine karışdı walla işin içinde cıkamıyorum ph kac cıkması lazım ne zaman ılıskiye gırcem yardım edinnnn gelincikkk

bende henüz ph ölçer almadım canım bu konuda bir bilgim yok.fakt kız bebek için 3 en ideali
4 - 4,5da olur.öncelıkle yumurtlama gününü bul tam olarak ben ates ölçüyorum.28gün adet döngüm 14.gün yumurtluyor görünüyorum.bakalım 1ay daha ölçücem aynı çıkarsa buldum sayılır.adetın bitince yumurtlama gününe 3 gün kanadek sık ilişkı olmalı.sonrası yasak.tabii takvıye ve dıyetınıde yapmalısın buarada.ilişkı günüde vajene sirkelı su ile duşu unutma
phı tam öğreneyım arkadaslardan inş.onud yapıcm bakalım
sen nezaman planlıyorsun bebeği.ben ekımde düşünüyorum kısmetse

bikaç sormak istediğim var:
fındık kız bebek diyetinde var ama ???
yeşillikler erkeke bebek için hiç tüketilmemeli mi?
kahvaltıda içtiğimiz siyah çay (lipton vs) erkek bebek için hiç tüketilmemeli mi?

orkiş sen ne diyosun bu konularda???

neden tehlikeli?
bence hapa gerek yok. yumurtlamayı etkiliyor ilaçlar.
günde 2-3 muz yemek,15 kurukayısı yemek , her yemeğin yanında turşu yemek ve süt ürünlerini yasaklamak bence yeterli.

son 3 adet başlangıç gün ve varsa saatlerini yazar mısın? ilişki hangi gün saat kaçta oldu?

bu listede yanlışlıklar var mı?
brokloli, lahana, badem, çilek kızılcık gibi kırmızı ve ekşi meyveler,marul, maydonoz erkek bebek için yasak diye biliyorum. kalsiyum deposudur bunlar . kırmızı meyveler asidik yapar diye biliyorum.

bacım bu resimde 2 tane çinko ilacı var? eşin ikisini de mi kullandı? zinco 220 ve zinc 25

bacım bu ilaç hatalıymış ve toplatılıyormuş.

T.C. İlaç ve Eczacılık Genel Müdürlüğü

" Zinco 220 mg Tablet” isimli müstahzarın 0806024 (İ.T.06.2008/SKT.06.2010) seri numaralısına, 15 Ağustos 1986 tarih ve 19196 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan “Farmasötik ve Tıbbi Müstahzar, Madde, Malzeme ve Terkipleri ile Bitkisel Preparatların Geri Çekilmesi ve Toplatılması Hakkında Yönetmelik”e göre 2. sınıf B seviyesinde ( eczane, ecza deposu, hastane, v.b.) geri çekme işlemi uygulanmıştır

“ZINCO 220 mg TABLET” GERİ ÇEKİLDİ

16 Şubat 2010
Kategori: Farmakoloji Haberleri, HABERLER

Sağlık Bakanlığı, “Zinco 220 mg Tablet” inceleme ve analizlerini limit dışı bulduğu için geri çekme işlemi uyguladı…

T.C. Sağlık Bakanlığı İlaç ve Eczacılık Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama

Berko İlaç Ve Kimya San. A.Ş. adına ruhsatlı “Zinco 220 mg Tablet” isimli müstahzarın 0806024 (İ.T.06.2008/SKT.06.2010) seri numaralısında yapılan inceleme ve analiz sonuçlarına göre ortalama kapsül içeriği 296 mg bulunmuş olup, firma limitleri dışında olduğundan (Teorik 332,5-367,5 mg/firma Spes.) müstahzar uygun bulunmamıştır.

Bu nedenle; “Zinco 220 mg Tablet” adlı müstahzarın söz konusu serisine; 15 Ağustos 1986 tarih ve 19196 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan “Farmasötik ve Tıbbi Müstahzar, Madde, Malzeme ve Terkipleri ile Bitkisel Preparatların Geri Çekilmesi ve Toplatılması Hakkında Yönetmelik”e göre 2. sınıf B seviyesinde ( eczane, ecza deposu, hastane, v.b.) geri çekme işlemi uygulanmıştır.

Kaynak: HABERmedical.com

evet ama bunu bayağı araştırdım fındık cinsel gücü arttırıcı,sperm sayısına faydası var ve yaralı yağ asitleri içerdiğinden (erkek bebek için kaliteli beslenme lazım) gerekiyor.istersen yer fıstığı ye.
yeşillikler aysberg marul dışında kalsiyum içeriyor.zaten bi kısmını erkek bebek yiyeceklerinden de alıyoruz ya kalsiyumu arttırmaya gerek yok.
evet çay vucudu asidik yapıyor.ben çok zorlandım doğrusu,ama bunu da çok araştırdım.Mesela kaliteli yaşam siteleri falan vardı,alkali beslenme üzerine siteler hepsine baktım hep bu doğrultuda....

bacım bu resimde 2 tane çinko ilacı var? eşin ikisini de mi kullandı? zinco 220 ve zinc 25

eşim gnc nin zinc 25 ini kullandı.bu doğadaki halimiymiş neymiş.pahalıydı.ben öbürünü içtim.Yani biz yetmez die zinzo220 yi aldık.ama bi dolu kaldı yine.6-7 haftada bitmedi hiç biri.

Son düzenleme:

içinde 220 g yerine 296 mg var die toplatılmış.herhengi başka sebeğten değil.
zaten tam 220 mg almak zorunda değilsinki ,üst limiti hatırlamıyorum tabiki .
başka marka da olur.

Son düzenleme:
üst sınıra baktım 50 mg mış.yüksek almışım ben .eşim iki tane 25 mg den alıyodu.o doğru almış.sen gnc nin 25 liğinden alabilirsin istersen.Gnc alabilirsin hem bildik marka.

Son düzenleme:
kızlar bu dr tv de açıkladı erkek bebek ve kız bebek için en az 1-2 ay öncesinden beslenme şeklini değiştirmek lazım diye ..anlattı da kaçırdım ama tam anlayamadım dinleyen oldu mu acaba??

bir de erkek için sodyum + potasyum
kız bebek için magnezyum + kalsiyum deniyor
patates kız mı erkek mi magnezyum mu potasyum mu???
farklı farklı yazılmış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…