-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
iyiyim canım ne olsun aynı uğraşıyorum bebiş yapmak için işte mevlam verecek inşallah ,
sen nasılsın paşa büyüdümü???
kulaklarım çınladııııımimozacığım hayırlı uğurlu olsun canımmmm
sayfa inşallah iyi gelirde bebişimizi yakalarız
ben umut canım
türkiyede doğduysan bakıyorum ...
20 27 eylül arası
14 25 ekim
8 17 kasım
6 10 aralık
14 17 ocak
6 14 şubat
29 şubat 11 mart
27 mart 3 nisan
bu iki tarihlerin arasında kalan tüm günler...baktıklarımada geçerli.iki tarih arasındaki tüm güner kızlar
bu seninki orkiş kocana niyebaktırıyon
o lazım değil.ama bakıyım sadece sana bakıcam.kızlar kocanınki bence çok lazım değil
11 20 eylül
9 14 ekim
17 20 kasım
10 18 aralık
2 13 ocak
29 ocak 5 şubat
3 8 nisan
26 nisan 5 mayıs
buda kocanın
cnm sen dıyet yaparken tatlı hamur ısı tavuksal gıdalar tukettınmı bırde adetlerın duzenlımıydı 28 gun meselayok valla ben beceremedim, zaten olmazdıda çünkü klomen kullandım çat iğnesi oldum onları kullanınca o alet işe yaramıyormuş,
oyy kıyamam benimkide 1 yaş 3 aylıkolacak bu ay sonunda inşallahh, doğru dürüst emmiyor gündüzleri artık çok sıcak burasıda , birde ramazan oruçlu olunca sütte azaldı gibi , yakında bırakır sanırsam emmeyi
bioritme baktırdınmı mimoza bakıyor, yorumcuya bak bence,bol bol dinlenin eşin özellikle çok dinlensin stres yok, en az 4-5 gün önceden ilişki yasak, bol bol dua et namaz kıl bak tamda zamanı mübarek günler allah her duaya açık şu günlerde, başkalarınında senin için dua etmesi çok önemli inşallahhh allah sağlıklı hayırlı uzun ömürlü bir erkek evlat nasip eder
aaa bu arada bir dua var nete yazarsan çıkar karşına erkek bebek için edilecek dua diye, birde ilişkiden önce 3 ihlas okuman lazım sanırım namazdan sonrada ayrıca ayetel kürsi oku canım
off oruc basima vurdu mimoza benim var zatenn
ben esim icin istemistimm o onemli deilmi yanii ayy ne biliiimm garantiye alim dedimmm
umutcum bu ay nasıl bi uyguamada buluncaksın
Umutçum naber canım nasılsın?
selammmm guzellll hatunlarr nasilsinizzzzz
kizlarr seyhan umut mu yoksa eger oysa cok sevindimm
gurbet merak ediyodu seniii
her ayki gibi saldım çayıra
şaka bi yana benim artık film olayım kaldı canım onu halledecem inşallah
mimoza sen film çekilmişmiydin :44:
yok canım bi iki ay daha deniyim filim çekilcem demiştimki hamile kalmıştım...o da kısmet olmadı.şimdi yeniden başladık.inşalah filme gerek kamaz:)
iyidir canım sen nasılsınnn
ay ne güzel burası hareketli mimoza isimli arkadaşa teşekürler benimde bioritmime baktığı için peki o yazdığı aralıklardamı olacak çünkü sadece birine arası demiş ay umarım kızmıyodur ben biraz geç anlıyorumda sağlam olsun istiyorum
her ayki gibi saldım çayıra
şaka bi yana benim artık film olayım kaldı canım onu halledecem inşallah
mimoza sen film çekilmişmiydin :44:
iyidir canım sen nasılsınnn
Saol canım iyiyim ben de. Topik uğurlu gelir inşallah bu ay hamile kalıverirsin doktora gerek kalmaz
evet canım sağdaydı 19 mm di
valla resmen sümüksü akıntım geldi iğneyi olduktan 36 saat sonra ama benim 38. saat sonra ilişki oldu
ondan önceki aylardada klomen ve çatlatma iğnesi olmuştum
ama akıntım olmamıştı
bende yumurtalarımı görmüştüm
ama hamile kalmadım