Süper Anneler - 2011

selammmm guzellll hatunlarr nasilsinizzzzz
kizlarr seyhan umut mu yoksa eger oysa cok sevindimm
gurbet merak ediyodu seniii

türkiyede doğduysan bakıyorum ...
20 27 eylül arası
14 25 ekim
8 17 kasım
6 10 aralık
14 17 ocak
6 14 şubat
29 şubat 11 mart
27 mart 3 nisan
bu iki tarihlerin arasında kalan tüm günler...baktıklarımada geçerli.iki tarih arasındaki tüm güner kızlar
bu seninki orkiş kocana niyebaktırıyon
o lazım değil.ama bakıyım sadece sana bakıcam.kızlar kocanınki bence çok lazım değil
11 20 eylül
9 14 ekim
17 20 kasım

10 18 aralık
2 13 ocak
29 ocak 5 şubat
3 8 nisan
26 nisan 5 mayıs
buda kocanın

off oruc basima vurdu mimoza benim var zatenn
ben esim icin istemistimm o onemli deilmi yanii ayy ne biliiimm garantiye alim dedimmm

cnm sen dıyet yaparken tatlı hamur ısı tavuksal gıdalar tukettınmı bırde adetlerın duzenlımıydı 28 gun mesela

ay ne güzel burası hareketli mimoza isimli arkadaşa teşekürler benimde bioritmime baktığı için peki o yazdığı aralıklardamı olacak çünkü sadece birine arası demiş ay umarım kızmıyodur ben biraz geç anlıyorumda sağlam olsun istiyorum

canım o verdiğim tarihlerin arasında kalan tüm günler....................herkes için aynı şekilde yazdım.verilen tarihlerin arasında kalan yüm günler........................

her ayki gibi saldım çayıra
şaka bi yana benim artık film olayım kaldı canım onu halledecem inşallah
mimoza sen film çekilmişmiydin :44:

iyidir canım sen nasılsınnn

Saol canım iyiyim ben de. Topik uğurlu gelir inşallah bu ay hamile kalıverirsin doktora gerek kalmaz

Son düzenleme:
herkese merhabalar,

birde akıntı şeffaf sünenden kremsiye dönecek değil mi?
hatta kreme döner dönmez ilişki olacak çok fazla zaman geçerse kız olma şansı yeniden artıyor bildiğim kadarıyla

kremsi akintidan kacinin kizlarrrrr yumurtlamadan sonra 10. saate kadar bitirin issiii
rahim yavas yavas asidiklesiyo sonra

ne kadar güzel kalabalık oldu topik:)

mimoza ve diğer bu konuyu araştıran arkadaşlar, fikrinizi alabilirmiyim
bu ay sanırım soldan yumurtluyorum ama bio erkekte.
bir dahaki ayı beklersem sağ olur mu diye, o zamanda yumurtlama zamanı bio kızda
sizce hangisi daha etkilidir uff kafayı yicem
bazen allaha emanet hayırlısı kurcalama diyorum ama rahatta duramıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…