- 13 Mayıs 2011
- 1.393
- 0
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
takvimlere verdiğim paralar, doktorlara verdiğim paralar, yum takibi için ayrıca aldığım tükürükle bakılan mini mikroskoplar v.s v.s
slm kızlar nasılsınız?
sevilcim hamile kalırsan kızını emziremezsin yazık yaaaa, kaç aylık oldu şimdi?
kızlar benim denemediğim araştırmadığım takvim yöntem şu bu kalmadı inanın.Embriyo uzmanı oldum nerdeyse diyebilirim o kadar kafayı bozmuştum:)) Bu uğurda ne kadar para harcadım bilmiyorum bile:))Ama benim samimiyetime ianıyorsanız eğer yapılacak öncelikli şeyler var gerisi allahın takdirine kalmış.
-Öncelikle kırmızı et ve tuz ağırlıklı beslenmek gerekli 2-3 ay ,soda içmeli bol su içmeli
-yum takibi yaptırın muhakkak, çat iğnesi olun muhakkak ne yapın ne edin ,iğne olduktan sonra yumun çatladığını zaten hissediyorsunuz kendinizde emin olarak yapın
- kesinlikle enfeksiyon yara bakteri mantar iltihap gibi bişey olmaması lazım, bunu bizzat erkek bebek olması için söyledi doktorum,illa olmasıda gerekmiyor önlem olsun diye bana verdi doktorum ve kullandım aynı zamanda alkali oluyorsunuz bu şekilde
-ilişki günü yapılacak olanlar (kahve,soğuk duş,dua ve namaz)
- herşeyden öenmlisi yüce rabbim ne derse o olur sen istediğin kadar emin ol herşeyi yap ama ona inanarak yapmak ve ondan dilemek istemek en güzeli
birde ben yorumcu daki cinsiyet takvimine baya inanıyorum baby choice ile aynı gibi hemen hemen onuda deneyin muhakak derim
şu mübarek günlerde inşallah hepimizin muradı olur sevgilerimle:))
cnm sen ne kadar zamandır yapıyon dıyetını sankı bana kısa gıbı geldı en az 2 3 aydan bahsedıyolar cunkuSelam canim nasilsin?Kizim 1 yas 4 aylik oldu artik.Zaten kesicem sutten.Havalar serinlesin de.
ben yaptiklarimi yazdim baska onerin varmi bana?1 hafta vaktim var
cnm tükürükle olan işine yaradımı bendede varda ??
Selam canim nasilsin?Kizim 1 yas 4 aylik oldu artik.Zaten kesicem sutten.Havalar serinlesin de.
cnm tükürükle olan işine yaradımı bendede varda ??
Selam canim nasilsin?Kizim 1 yas 4 aylik oldu artik.Zaten kesicem sutten.Havalar serinlesin de.
cnm sen ne kadar zamandır yapıyon dıyetını sankı bana kısa gıbı geldı en az 2 3 aydan bahsedıyolar cunku
kızlar bu bioritm denen şeye hamile kalmayı planlaığımız aydan ne kadar önce baktırmalıyız
sevilcim çocukdaha küçükmüş senin ya kıyamam....Dun basladigim dietim boyle
1. 1 bardak domates suyu(gunasiri yapicam)
2. Karbonatli limonata
3.Esime sabah aksam keciboynuzu kuru 1 bardak
4.folik acid kendime
5.Ates olcme yontemi basladim( 24 temmuzdan basladim son 2 gun olcemedim ama (((((((()
6.Vitamin gunde 3 defa
Namaz dua
Kuran hatmine de bugunden basliycam ins
bioritmim 20-31 arasi erkege yatkin
ama ben ates olcumu ve bioritmden baska sumuksu akintiya takdim kafayi cunku daha gercekci geliyor bana
butun bunlari 1 hafta deniycem ins
sonra iliski
bu arada cocuk emziriyorum bu kotu etkilermi bunlari yaptiklarimi?
kulaklarım çınladııııımimozacığım hayırlı uğurlu olsun canımmmm
sayfa inşallah iyi gelirde bebişimizi yakalarız
ben umut canım
tombilubu canım nasılsın.senin yumoşta sağdaydı dimi..bide hamile kaldığın ay yumurtlama akıntıların ne alemdeydi.benim bazı aylar gerçekten kupkuru oluyor.hatta yumurtlamadımmı acaba diye şüpeye düşüyordum.ama takip olduğum zamanlarda kuru günlerdede yumurtamın gayet ii oduğunu görmüştüm.amam hamile kalmaya etkisi ne olabilir acabasüper annelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr slmmmmmmmmmmmm
çok sevindim
inşallah tekrar bir araya geliyoruz sonundaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sevilcim
hepsine cevap yazıcam
ama 10 dakikadan önce msj atamıyorum
msnm zor açıldıda sonunda:)
birazdan gelicem
şimdilik bye
burdayım
yok valla ben beceremedim, zaten olmazdıda çünkü klomen kullandım çat iğnesi oldum onları kullanınca o alet işe yaramıyormuş,
oyy kıyamam benimkide 1 yaş 3 aylıkolacak bu ay sonunda inşallahh, doğru dürüst emmiyor gündüzleri artık çok sıcak burasıda , birde ramazan oruçlu olunca sütte azaldı gibi , yakında bırakır sanırsam emmeyi
bioritme baktırdınmı mimoza bakıyor, yorumcuya bak bence,bol bol dinlenin eşin özellikle çok dinlensin stres yok, en az 4-5 gün önceden ilişki yasak, bol bol dua et namaz kıl bak tamda zamanı mübarek günler allah her duaya açık şu günlerde, başkalarınında senin için dua etmesi çok önemli inşallahhh allah sağlıklı hayırlı uzun ömürlü bir erkek evlat nasip eder
aaa bu arada bir dua var nete yazarsan çıkar karşına erkek bebek için edilecek dua diye, birde ilişkiden önce 3 ihlas okuman lazım sanırım namazdan sonrada ayrıca ayetel kürsi oku canım
cnm hatırladınmı beni nasılsın umut ben iğne olmuştumm konuşmuştuk seninle
canımmm ben sana bakmıştım.erkek gününde hamiel kalmıştın.hatta bizim ikizlerin annesi gül varya oda erkekti..herkese bakmıştım:))))mimozacım bir ara benimde bioritme bakarmısın bakalım tutmuşmu bizimki, birde bir yakınım hamile onunkine bakarmısın, ilişki gününü bilmiyorum ama son satını biliyorum doğum tarihinide tabii:))
mimoza canım bana da bakabılır mısın erkek bebek gunlerım ne zaman
ben 08.03.1978
eşim 07.11.1980
tombilubu canım nasılsın.senin yumoşta sağdaydı dimi..bide hamile kaldığın ay yumurtlama akıntıların ne alemdeydi.benim bazı aylar gerçekten kupkuru oluyor.hatta yumurtlamadımmı acaba diye şüpeye düşüyordum.ama takip olduğum zamanlarda kuru günlerdede yumurtamın gayet ii oduğunu görmüştüm.amam hamile kalmaya etkisi ne olabilir acaba
sonunda bütün cesaretimi toplayıp yazabildim sizlerive yöntemlerinizi yaklaşık 1 yıldır takip ediyorum ama gizliden yorumsuzca ilk defa cesaret edebildim çünki bu sayfadaki arkadaşlar çok anlayışlı ve moral bozucu yorumlar yok şimdi şöyle anlatayım ben hala doğum kontrol hapı kullanıyorum bir kızım var teyzeleri 30 aylık ona bakmaya öpmeye koklamaya kıyamıyorum isteyen herkes anneliği yaşasın inşllah böyle bir kzım olduğu için çooook şanslıyımallahım benim ve isteyen herkesin gönlündekini versin birde oğlum olsun çoook istiyorum adaklar adadım sürekli istiyorum rabbimden.ama bende üzerime düşeni yapmak istiyorum umarım sizi sorularımla bunaltmam cvplayan herkesten allah razı olsun.bu bioritm dediğiniz şey ne nasıl hesaplıyorsunuz yumurtalama gününü ateş ölçerek anlıyoruz demişsiniz nasıl bir ateş ölçer o nerden alacaz.bide eşim ve benim doğğum tarihimi yazayım bnei yönlendirin lütfen 24.03.1983 eşiminki bende 03.02.1985 şimdi sevgli matematiğin yazdıklarında altın takmanın yararı nedir anlayamadım.bu çatlama iğnesini doktordan istediğimizde yapmak istemeyede bilirmi.ilk yorumdan uzun yazıpta sıkmayayım sizi bu arada jasmini nezaman bırakayım çünkü onu kullanıpta bıraktığında hamile kalanlarında erkek oluyormuş diye duymuştum benide aranıza alırsanız sevinirim.raabbim hepimize hayırlı şehzadeler nasip etsin
sevilcim çocukdaha küçükmüş senin ya kıyamam....
hem sen sodyum potasyum ağırlıklı beslencen belki sütüne etkisi kötü olur.canım sen biraz bebeğini büyüt istersen.......2 yaşına bi geseydi bari bacım
hoşgeldin canım ya nasılsın... .
ezelde gelse burayı bulsa.....
haberdar edebilirmisin.msni yok onun bende......
nilayy cim hosgeldin nasilsin?
Hosgeldin cnm.Allah hepimize en hayirlisi neyse onu nasib etsin ins
evet canım sağdaydı 19 mm di
valla resmen sümüksü akıntım geldi iğneyi olduktan 36 saat sonra ama benim 38. saat sonra ilişki oldu
ondan önceki aylardada klomen ve çatlatma iğnesi olmuştum
ama akıntım olmamıştı
bende yumurtalarımı görmüştüm
ama hamile kalmadım
hatırladım canım nasılsın
ama bayadır yazışmadın galiba göremedim hiç seni