- Konu Sahibi BeyazOrkidem
inşallah kızlar bu ay şanslı gelirse hepimiz kalsak ramazanın yüzü suyuhürmetine
Amin canım Rabbim sana ve tüm isteyenlere bu ay nasip etsin inşallah bekletmeden gelir bebişleriniz:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah kızlar bu ay şanslı gelirse hepimiz kalsak ramazanın yüzü suyuhürmetine
Saol canım iyiyim ben de. Topik uğurlu gelir inşallah bu ay hamile kalıverirsin doktora gerek kalmaz
kremsi akintidan kacinin kizlarrrrr yumurtlamadan sonra 10. saate kadar bitirin issiii
rahim yavas yavas asidiklesiyo sonra
canım ya senin bu inancına hayranım.her zaman önce inanmak lazım dedin.....
bebeğinde maşallah ne kadarda büyüdü ya maşallah
sen bi tane daha yaparsın...3 hakkın var bilion
cnm sen dıyet yaparken tatlı hamur ısı tavuksal gıdalar tukettınmı bırde adetlerın duzenlımıydı 28 gun mesela
ne kadar güzel kalabalık oldu topik:)
mimoza ve diğer bu konuyu araştıran arkadaşlar, fikrinizi alabilirmiyim
bu ay sanırım soldan yumurtluyorum ama bio erkekte.
bir dahaki ayı beklersem sağ olur mu diye, o zamanda yumurtlama zamanı bio kızda
sizce hangisi daha etkilidir uff kafayı yicem
bazen allaha emanet hayırlısı kurcalama diyorum ama rahatta duramıyorum
kremsi akıntı ilk olarak yumurta çatlar çatlamaz geliyor diye biliyorum canım ama...
şeffaf akıntı olduğu sürece çatlamadı demek sanırım...
tabi kimseyi yanıltmayayım, 0+12 kız olduğuda kabul edilen bir teori çok gecikmemek gerek
bu kesinlik kazanmadıki yani sağdan kesin erkek soldan kesin kız olur diye , bence sen hazır yumoşun olmuşken boşa harcama, yalnız kızlar eğer eylülde hamile kalırsanız erkek bebek şansıda artıyormuş gazetede çıkmıştı geçen yıl, mevsimsel bir şeymiş:))
sağdan erkek soldan kız olsaydı bence tüp bebek merkezinde cinsiyet seçimi için bu kadar uğraşmazlardı, ama dr.şhetless methodu daha bilimsel ve daha mantıklı, bu ay takvimi jonas methodu da mantıklı geliyor bana
yorumcu , bu ay yıl takvimlerini, yum zamanını,baby choice takvim hesabını hepsini bir arada kullanıyor, Bence üye olun oraya bakın muhakkak sonra aklınızda kalmasın
kremsi akinti yumurta catladiktan bi gun ssonra geliyo
zaten o zamanda rahim asidiklesiyo oyle degil mi
ni tekim kizima kremsi akintinin oldugu gun kaldim hatta kuruydum bile diye bilirim bu cok cok onemlii kiz bebek isteyenler rahim kuruyken iliskiye girsin
ramazan ciksin basliycam caanim insallaahh kismett
ben başlıyım o zaman...ben 6-7 hafta kadar diet yaptım.matematik i takip ediyodum bende.
yumurtlama testleriye ,ateş ölçerek yumurtlama zamanımı buldum.
takviyelerden bi kaçını kullandım.
bioritme göre eşimin erekek benim kıza yatkındı.sonuç erkek oluyo inşallah...namaz kıldık,dua ettik.karbonatlı duş yaptım bide...sanırım bu kadar.10 haftalık hamileyim 6 -7 hafat sonra erkek olduğu haberini veririm inşallah bu süper sayfadan.
herkese Rabbim hayırlısıyla gönlüne göre versin inşallah.şu mübarek günlerde dua edelim...
10 haftalık hamileyseniz nasıl erkek oluyor dediniz anlamadım:44::44:
eydina 48 saat sonra mı yaptı? ben 48 değil diye biliyorum.
genel olarak hep erkek bebek için yorumlr yazılar paylaşımlar var bende kız istiyorum ama nedense heryerde erkeği açıklıyorlar.
ilk bastakı gibi birde kız için olanları yazsanız çok çok mutlu oluruz ALLAH herkesin gönlüne göre versin inş. amın
erkek dememis ki insallah demis cnm :)
hani denediklerime gore insallahh erkektir diyo bakalim 2 hafta sonra kesinlesir
bencede sağ sol olayına takımane kadar güzel kalabalık oldu topik:)
mimoza ve diğer bu konuyu araştıran arkadaşlar, fikrinizi alabilirmiyim
bu ay sanırım soldan yumurtluyorum ama bio erkekte.
bir dahaki ayı beklersem sağ olur mu diye, o zamanda yumurtlama zamanı bio kızda
sizce hangisi daha etkilidir uff kafayı yicem
bazen allaha emanet hayırlısı kurcalama diyorum ama rahatta duramıyorum
sonuç erkek inşallah yazınca bende aaaaaaaaaaa nerden biliyoki dedim...........
inşallahhhhhhhhh Allah herkesin gönlüne göre versin.....
mimoza su akinti olayina ne diyosun krem akintimi seffaf akintimi ama seffaf akinti herkeste olmaya biliyo dimi !,
canım benimde bildiğim kremsi akıntı olunca deneme yapılacak.şeffaf akıntı genelde yum olmadan önce geliyor.yum sonrada kremsi kıvam alıyor.ama ortam fazla asidikleşmeden denemeyi yapmak lazım.zamanlama çok önemli.bazen benim yum önce katı yum akı şeklinde geliyor.sonra kremsi kıvama geçiyor.işten tam o zaman deneme yapılmaı
kız bebebk isteyenler akıntılı günlerde bolbol deneme yapın.tahmini yum 1 yada 2 gün önce denemeler bitmeli.