- 13 Mayıs 2011
- 1.393
- 0
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
Günaydın kızlarrrr nasılsınız :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam arkadaslar.Nasilsiniz?
Yarin benim ovulasyon gunum bugun simdi dediginiz o uzayan akintidan geldi.Yumurtlamam baslamismidir yani?Ne zaman iliski gerceklesmeli?
aaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
kimlerrrrr gelmissssssssssssssssssss inanmiyorummm
canim ablamm herseyimm yaaa muthis bi topikk olacakk insallahhhhh
ayyy yasasinn yaaa nasilsin ablalarin bitanesi toppigimizin ablalari gulnisa ve gurbettt
belimde de hafif agri var
akinti bugun geldise yumurtlamam 16-si degilde bugun olusmum oldu demi cnm?
Cunku normal akinti hep vardi.Bir de sicak basti beni.Yumurtlama gunumu de 30-14=16 bu sekilde hesaplamistim
zaten bir kac gün oynama olabiliyor.. mesela atesime göre ben iki gün önce yumurtladim ama benim hesabim 2gün geriden gidiyor.. yani zaten assagi yukari biliyorsun.. akinti, agri, gögüsteki degisiklik, daha güzel görünme, cinsel istekte artis, bunlar hep yumurtlama belirtisi olabilir.. tam emin olmak istiyorsan yumurtlama testi kullanabilirsin.. bi tanidik dk hapini birakti ovulasyon testi kullandi ve o ay hamis kaldi :97::97::97: tabi Allah bilir de sen isini sIkI tutmak istiyorsan öyle de yapabilirsin...
selamm kizlaaaar ben gulnisaaa
bensiz olurmu yaaa
orkidem mimozam sagolun kizlar mesajinizi aldim yoksa haberim olmazdi
artik yazarim umarim diger kizlarda yazar
bugun pek yazamiycam yarina gorusuruz
teravetciim canim yeni bebek calismalari baslamiss kolay gelsiin
cok sevindim senin icin
minik kurbagan nasil buyumusturr
gulyhass vallaa tombilii ile sana hayranim hadi oglani buldum eyvallhh yapmadinizz
sefioruum sizi canlarrr
kiz ben o+12 gore hamile kaldim cnm bence ccunki nasil desem o zamanlar babaychoice zikkimi vardi ona uymak icin
ne zaman kalirsam diye denemistimm hicc umut yoktu ama kaldim
nasil olur deme
kaldimm valla kizim yanimdaaa:90:
tombilibu nasilsin cnm?Bugun qaliba yumos gunum.Uzayan akintim geldi ama hesaplamaya gore yarin olmali?iliskiye ne zaman gireyim tecruben ne diyo?
benide sicak basti cumaya yimirtliycam kasiklarda agri var memler hashas cinsell istek var tenim yumusacik oldu ....belimde de hafif agri var
akinti bugun geldise yumurtlamam 16-si degilde bugun olusmum oldu demi cnm?
Cunku normal akinti hep vardi.Bir de sicak basti beni.Yumurtlama gunumu de 30-14=16 bu sekilde hesaplamistim
canim benim bu ay degil denem ben hazirlik asamasindayim henuz önumuzdeki ay deniycem insgurbetcim
teavetcim
ikinizinde aynı günemi denk geldi:))))))))
hadi yumurtallarınız taze
y spermleriniz bol olsun
mübarek günlerde yüzünüz gülsün inşallahhhhhhhhh
çocuklar iyi şimdi çok şükür, bir bakmışım akşma olmuş bir bakmışım sabah olmuş her saati dolu dolu yaşıyoruz ,bazen kendimden geçiyorum yorgunluktan:))diş çıkarıyoıruz yine bu aralar hiç uyumuyor benimki düzelir inşallahh , ohh send e kafanı dinle azıcık keyfine bak:))
ayy senle herşeyimiz aynı oğlanların isimleri bile uyumlu yaaaa:)) seviyorum seniiii :))
aynennnnnnn canım
bende seni seviyorummmmmmmmmmmm
ege hala zeytinmi:)
canım osman bey doktor değil biliyuorsun...ultrasyon kullanamaz...oda onun sırrı....bernur sen yinemi tarih alicaksin canim
osman bey bu isle halaa ugrasiyo mu bi kadini ultrasona koymadan nasil anliyo tam zamanini :44:aslinda
seni beklemek gerekk sen kesin bakiyosun ama bi cok kiside tutmadigini bizzat geldi yazdi buraya
bideteravetin ona benzer yazilimi sonuclari ne oldu kact kaci tuttu
misal ezelce teravetten gun almisti kizi oldu
ekssik olan neydi acaba:44:
evet canım dediğim gibi nette osman yıldız diye araştırınnası yanı erkek olsun dıye ne tarıhı aldınkı bızede sole yawww
neden yumurtlamadan iki güğn sonraya takıldınız bunu anlamadımkızlar yumurtlamadan iki gün sonra hamile olan varmı.cevaplarınızı ve deneyimlerinizi yazarmısınız .
bende öyle biliyorum okuduklarımızdan öğrendiğim kadar....ovulasyondan 2 gün sonra hamile kalınamaz . sonuçta yumurtanın ömrü 24-48 saat.
bende soracaktım ocak demiştin neden şimdi diye ama cevabını yazmışsın bacımmmmmmmm :)yarın yumurtlama günüm bu gece veya yarın gündüz bommmmmm
Gülnisa bende çok sevindim gelmene canım....selamm kizlaaaar ben gulnisaaa
bensiz olurmu yaaa
orkidem mimozam sagolun kizlar mesajinizi aldim yoksa haberim olmazdi
artik yazarim umarim diger kizlarda yazar
bugun pek yazamiycam yarina gorusuruz
teravetciim canim yeni bebek calismalari baslamiss kolay gelsiin
cok sevindim senin icin
minik kurbagan nasil buyumusturr
hangi ste gurbet bacımmmmmmm?????Bize virus bulasmadan ciktik siteden cöktü cökecek zaten :)))))
:))))))))))bernur osman yıldız varya scs diye bi saat satıyor.ondan aldı. dr değil....
oda clearblunun hamilelik monitorü gibi bişi.hesap yaparak yum saatini buluyor.oda o adamdan saat aldı...yani ilişki saatini aldı.scs saatini amadı sanırım...
kizlar benim kizimm gunde iki kola sisasi su tuketiyo bu normalmi seker testine gitmeye korrkuyorum ama bir okadarda asirii terliyo ondan olabilirmi bu sivi alma istegi yoksa kotu seyler geliyo aklima
birde biberonla icme istegi var acaba biberonu benimsedigindende olabilirmi