Süper Anneler - 2011

Bır oğlum bir kızım var canım cınsıyet önemli degıl Allah nasıp ederse kızım çok istıyor kardes. Oyuzden bende ıstıyorum. Ama olmuyor
canım adet olduyorsun ya elbet tutar bir gün. hem de düzenli görüyorsan çok büyük ihtimalle tutar inşallah. sabır biraz. hadi bakalım nasip olsun bu ay ikimize de.

Bnmde bir kızım 5 yaşında ikinciyi düşünüyoruz. kısmet olursa erkek istiyoruz tabi allahtan önce hayırlısını. Çogu kişi yumurtalama günü diyor. bende doktor kontrolünde yumurta takibi ile tam gününde yapmak istemiyorum.

canım adet olduyorsun ya elbet tutar bir gün. hem de düzenli görüyorsan çok büyük ihtimalle tutar inşallah. sabır biraz. hadi bakalım nasip olsun bu ay ikimize de.
İnşallah canım. Ama benım yıne adet sancılarım basladı. Sanırım buayda olmadı. Yaşım 39 benim. Senın adete kacgun var canım

herkese kolay gelsin bayanlar
benim de 2 kızım var ve 3.artık büyük bir risk olarak görüyorum.Dr gitmeden ve yöntem denemeden hamile kalmaya çok korkuyorum.Burda yazılanların çoğunu okumaya çalışştım.Orkidemin yaptıklarının boşa gitmesi umutlarımı kırdı.Şuan tek umudum tek tutunacak dalım gijnij arkadaşın gittiği dr a gitmek istiyorum onu bilen varsa özelime msj atabilir mi.lütfen.Şimdiden Allah razı olsun o arkadaşa da inanılmaz sevindim.Hakkettiğini yaşadı kendimin olmuş gibi sevindim.Lütfen acil dr ismi istiyorum acıbadem de çalışıyo demişti sadece bu kadar biliyorum

benim de 2 kızım var ve 3.artık büyük bir risk olarak görüyorum.Dr gitmeden ve yöntem denemeden hamile kalmaya çok korkuyorum.Burda yazılanların çoğunu okumaya çalışştım.Orkidemin yaptıklarının boşa gitmesi umutlarımı kırdı.Şuan tek umudum tek tutunacak dalım gijnij arkadaşın gittiği dr a gitmek istiyorum onu bilen varsa özelime msj atabilir mi.lütfen.Şimdiden Allah razı olsun o arkadaşa da inanılmaz sevindim.Hakkettiğini yaşadı kendimin olmuş gibi sevindim.Lütfen acil dr ismi istiyorum acıbadem de çalışıyo demişti sadece bu kadar biliyorum
Canım gijnije haber verdim bakar buraya

Ben Özelden sana mesaj attım canım. Bir bak ona göre sana yardımcı olayım

ben 28 marta adet oldum akşam 9 gibi 2 kızım var allah bağışlarsa ki herkesin yavrusunu allah bağışlasın.
ovulasyon testi kullanıyorum bu 4 cü ayım yaşımdan mıdır bilmiyorum hamile kalamadım.
adet lerim 29 veya 30 günde bir 9 nisanda tek cizgi 10 nisanda cift saat 12 gibi yapıyorum testleri 10 nisan günü akşam 5 gibi tekrar yaptım testi eşit koyuluktaydı.
ve o gece birlikteliğim oldu burdan okuduklarıma göre ertesi akşam olması lazımmış ama olmadı malesef sizce hamile kalıram erkek bebek için erkenmi girmiş oluyorum ilişkiye lütfen ama lütfen bilgisi olanlar cevap yazarsa cok sevinirim birde 11 nisan günü testim silikleşmişti hemen hemen hiç yok gibitdi 2 cizgi

Benimde 2 kızım var ve 28 yasindaydim.
Yöntem denedim ovü testleri aldım bırak erkek bebeği hamile bile kalmadim Ayriyetten stresi eşimle aramızda tartışma çıkmasına yol aciyordu.
En son hep dua ettim çok dua ettim. Ve ne olursa olsun tevekkül ettim varsın 3 . Kızın olsun dedim demekki Rabbim bana kız çocuğunu uygun görmüş dedim .ondan gelen baş ustu dedim ve rastgele denemem oldu.sadece o ay 1 yada 2 defa çay kasiginin ucunun ucu kadar karbobatla vajinal duş yaptım ve gece gündüz dua ettim.
Şimdi oğluma hamileyim doğuma son 1 ay kaldi.
Rabbim her isteyene sağlıklı hayırlı ve gönlündeki cinsiyete evlat versin inşallah.

C
Benimde 2 kızım var ve 28 yasindaydim.
Yöntem denedim ovü testleri aldım bırak erkek bebeği hamile bile kalmadim Ayriyetten stresi eşimle aramızda tartışma çıkmasına yol aciyordu.
En son hep dua ettim çok dua ettim. Ve ne olursa olsun tevekkül ettim varsın 3 . Kızın olsun dedim demekki Rabbim bana kız çocuğunu uygun görmüş dedim .ondan gelen baş ustu dedim ve rastgele denemem oldu.sadece o ay 1 yada 2 defa çay kasiginin ucunun ucu kadar karbobatla vajinal duş yaptım ve gece gündüz dua ettim.
Şimdi oğluma hamileyim doğuma son 1 ay kaldi.
Rabbim her isteyene sağlıklı hayırlı ve gönlündeki cinsiyete evlat versin inşallah.
Canım ya maşallah baya büyümüş Paşa. Sağlıkla al kucağına inşallah. Az kaldı heyecanlı günler seni bekliyor. Bizde 9 aylık olucaz ama çok Yaramaz bizimki. Ama bir okadarda sabır küpü. Çok şükür bu günümüze. Rabbim Bizi sevindirdi isteyen herkesi de aynı bizim gibi nasip etsin sevindirsin inşallah

X