Süper Anneler - 2011

Slm kızlar :anneadayı::anneadayı:
Hamile olan arkadaşlara tebrikler Rabbim gönullerindeki bebekleri gobislerine koyar ins.
Ve diğer isteyen herkesi muradına erdirir.

Ben arada uğrayıp buraya kısa bilgi gecenlerdenim.
Bunu buraya borçlu hissediyorum beni tanıyan arkadaşlar olmasada aranızda burda eskiden kimseye anlatamadigimiz ne annemize ne kardesimize ama içimizde yaşadığımız kimi kız evlat kimi erkek evlat özlemini anlatti.
Çevrede bundan dolayı sanki sucluymus gibi isittigimiz lafları kimimiz cevap verdi kimimiz sustu ama içten içe kirildigimiz oldu..
Kaç defa şifremi unuttum ona rağmen calikusu rumuzumu 3 şekilde değiştirerek sayfada yerimi aldim.

Ben çok şükür erdim muradıma 2 kızdan sonra paşam geliyor..:nazar::KK200:
Dün gittiğim Dr da kesinlesti..
Rabbim inş sağlıkla hayırla kucağıma almamı nasip eder :nazar:şimdi tek korkum endişem bu ona bişey olacakmış korkusu
Ben 20. Haftada 1 oğlumu kaybetmistim:KK1:onun korkusunu yaşıyorum elimde değil düşünmemeye çalışıyorum

Bu özel kontroldu hersey yolundami diye bir buyuk hastanede.herşeyi iyi çok şükür
Dr ters döndüğü için kalbini iyi goremediginden dolayi onu baya bir oynatmak için rahatsız etti önce meydanda olan yüzü son dakika 4d ye geçtiği sırada kapandı ve 2 dakika bekledik yine karnıma bastırdı bizimki küstü galiba.
Dr öyle kapalı yüzlü fotosunu verdi
Napalim sabredicez. .

İlerleyen zamanlarda ara sıra girer haberlerimuzi veririz..
Allaha emanet olun En Büyük KK
O kadar cok sevindim ki okuyunca. Yazdiklarini aynen bende yasiyorum. Cok guzel anlatmissin. Hic korkma evladini saglikla kucagina aldigin gunu hayal et sadece. Allah im evladina kucagina almayi nasip etsin.
Benimde 1 oglum var. İkinciyi kiz istiyorum. Okadar cok istiyorum ki bazen cekiniyorum bunu etrafima soylemekten. Sen kizlarini nasil hamile kaldin canim. Yemek icin yaptigin birsey oldu mu yada iliski zamanlari ne zamandi?

14 yazani dun yaptim 15 yazani bigun , adetimin 15. Gunundeyim

Eklentiler

• P_20160109_170659.jpg
    P_20160109_170659.jpg
    49,8 KB · Görüntüleme: 47
T nin c kadar koyu olduğunu hiç gördün mü? Anladığım kadarıyla gün içerinde tek yapmışsın. Dün yaptığında t bügünkü t Den daha koyu. Ama c Den açık. Sanırım dün yaptığında 4 saat arayla baksaydın t ve c Eşit , t c Den daha koyu görebilirdin. Yumurtan çatlamış gibi . Kasık ağrın, akıntın ne durumda. Dün hiç deneme yaptın mi?

Tahmini ovulasyon Günü'nden bir gün önce başla test yapmaya. T belirdiğinde LH yükselmeye Başlıyor. T koyulaştıktan yaklaşık 10 saat içinde yumurta çatlıyor. Kasık ağrını, akıntımı takip et. Deneme yaptıysan inşallah tutmuştur canım. Bugünü de atlama. Deneme yap yine..

Hg sevgi... Ins yakin zamanda hamile kalirsin cnm... Ben hic yapmadigim icin bilmiyorum ovulasyon testini...

Suanki halleri bu, ben 17 yasnsa evlendm :) kendim istemstim evlenmei 3 yil 0ldu yasim kucuk die cocuk yapmadim 2 yil son 10 aydir falan istiyorum olmuyo artk psikolojim bozuldu yapmadgim sey kalmadi, en sonda ovulasyon testi dediler simdide onu deniyorum

Eklentiler

• P_20160110_125848.jpg
    P_20160110_125848.jpg
    75,5 KB · Görüntüleme: 36
Suanki halleri bu, ben 17 yasnsa evlendm :) kendim istemstim evlenmei 3 yil 0ldu yasim kucuk die cocuk yapmadim 2 yil son 10 aydir falan istiyorum olmuyo artk psikolojim bozuldu yapmadgim sey kalmadi, en sonda ovulasyon testi dediler simdide onu deniyorum
Sevgi resimde mi öyle gözüküyor bilmiyorum ama dünkü t çizgin daha koyu. 4 saat arayla yaparsan testleri daha doğru sonuç olur. Kasık ağrın var mi? Akıntın? O Yüzden hiç Kafanı karıştırma . Bugün , yarın ilişkide bulun . Kaçırma. Yaşin çok küçük ablacım. Stres yapma. Olur Allah'ın izniyle..

Teşekkür ederm :KK43: abla bana kalsa yapmam ama esim 26 yaşnda 19 yaşnda kardşi var 2 tane çocgu var o yüzden üzülüo :KK43: dktora gittim tahlil falan yaptrdk ikimiznde temiz çktı bana sadece yumurtalarn biraz zatıf dedi, stres yapma demişti ama aklmdan çıkaramıyorum ki

Teşekkür ederm :KK43: abla bana kalsa yapmam ama esim 26 yaşnda 19 yaşnda kardşi var 2 tane çocgu var o yüzden üzülüo :KK43: dktora gittim tahlil falan yaptrdk ikimiznde temiz çktı bana sadece yumurtalarn biraz zatıf dedi, stres yapma demişti ama aklmdan çıkaramıyorum ki
Herkes kısmetini yaşıyor sevgi. Allah nasip ettiyse olur. En iyi zamanı o bilir. O Yüzden stres yapma . Demek kolay biliyorum ama sevdiğin işlerle Uğraş. Hayati zehir etme kendine. Bal, çörekotu,tarçın sabah akşam 1 Kaşık ye. Yumurta çatlamasına yardım eder.inşallah en kısa zamanda hayırlı, sağlıklı bir evladın olur. Sevgiler..

Tmm bnde öyle yapayım,

Cnm bide incir ye bol bol oda doğurganligi artiriyomus... Dualarimiz seninle cnm ins en kisa zamanda hamile. Kalırsın cnm... Yasin daha kucuk gercekten hic dusunme... Stres yapma bebek yapmak icin iliskiye girmeyin... Rahat ol... Allahin izniyle olur cnm

X