Süper Anneler - 2011

Çalışmalara tam gaz devam canım yumurtlama oldumu daha olucakmı bilmiyorum oyüzden bırakmıyoruz:)

Kızlar Selam, daha önce KK da paylaşılmış biortim hakkında ne düşünüyorsunuz tutan var mı?

Arkadaşlar bio-ritim denilen şey fiziksel,duygusal,entelektüel(akıl) enerjilerinizi içeriyor.

http://www.cycletourist.com/biochart/

BU linki iki defa açıyorsunuz ,birine kendi doğum tarihinizi(doğru olmak zorunda,yaklaşık doğum tarihi olmaz),diğerine eşinizin kini girin.

Alt boşluğa Hamile kaldığınız (geçmişe dönük bakmak için) yada planladığınız tarihi girin.

En alta bulunduğunuz zaman dilimini mutlaka doğru girin. Google a yazdığınız da zaten hemen çıkıyor.

sonra tıkladığınızda enerji grafiğiniz çıkacak.....şimdi bu grafiği nasıl yorumlayacağız:

*Kız = + Duygusal çizgi (+ yatay eksenin üstünde demek) ve - Fiziksel çizgi (- yatay eksenin altında demek)

*Kıza yatkın = Hem duygusal hem fiziksel enerji çizgisinin yatay eksenin altıda olması demek

* Erkek = + Fiziksel ve - Duygusal

*Erkeğe Yatkın=Hem Fiziksel hem Duygusal çizginin yatay eksenin üstünde olması demektir.

* Nötr= Fiziksel ve Duygusal çizginin kesiştiği günler nötr sayılıyor....

*En ideali hem erkek hem kadın için ikisininde erkek gününde ,kız bebek içinde ikisininde kız gününde olmasıdır.

Walla ben bunu hic anlamadim cnm bakmistim ama hangisi kiz donemi hangisi erkek anlamamistim

merabalar ilk sayfayı okudum .. ben şu kız ve erkeğin olduğu günleri söyleyen takvimden hiiiç bişey anlamadım ya bana yardımcı olacak biri var mı acaba ?
sana da sorayım canım 5 6 haftalıkken en çok sağ kasığında mı ağrı vardı yoksa solda mı? yani bebeği nerede hissediyorsun?

zinedila merak ettim bu haftalarda sağ kasığında mı ağrı var sol kasığında mı yani bebek ne tarafta?

Cnm daha cok solda oluyor ama ara ara Sagdada oldugu oluyo... Nedenki cnm... Ama. Bebek ne tarafta bilmiyorum daha hissetmiyorum... Ultrasonada cok giremedim... Persembe gidicem dr. Bide 5 inde gidicem ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…