- 7 Ekim 2015
- 4.940
- 11.348
- 40
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #66.541
Çalışmalara tam gaz devam canım yumurtlama oldumu daha olucakmı bilmiyorum oyüzden bırakmıyoruz:)Sagol cnm dinleniyorum... Annem geldi o var yanimda herseyi o yapio yazik... Oglumda bulantim olmustu ama bu kdr degildi cnm ve onda ogrendikten sobra baslamisti... Bunda daha ogrenmeden basladi bulantilarim... Oglumda hic sorun yasamadim agri kanama vs... Ama bu hamileligim daha zor geciyo ya yas faktorunden bilmiyorum... Oglumda deli gibi tatli yiyodum bunda yiyemiyorum hic canim istemio... Ama bunlar tabi hep batil inanc hayirlisi ile bebegim dusmesinde cinsiyeti Allah imin takdiri....
Sen naptin cnm calismalar nasil gidio...
Çalışmalara tam gaz devam canım yumurtlama oldumu daha olucakmı bilmiyorum oyüzden bırakmıyoruz:)
Bende o ilk sayfadakimdem birsey anlamadim.merabalar ilk sayfayı okudum .. ben şu kız ve erkeğin olduğu günleri söyleyen takvimden hiiiç bişey anlamadım yabana yardımcı olacak biri var mı acaba ?
Yok cnm erkek donemi oluyo ilk yazana bak... Ocak 2016 ya kdr erkek yaziyo
cnm gecmis olsun guzelimmmMerhaba kızlar baya zamandır gelemedim. Kimler var eskilerden neler yapıyorsunuz? Deneme yapanlar hamile olanlar varmı? Biz iyiyiz şükür annem ameliyat olmuştu oda iyi şükür. Hepinizi öpüyorum
bende hemen kiz tarafindan bakiyorum saol canim ilgilendigin icin nasip bekleyip gorecem bakalim
Kızlar Selam, daha önce KK da paylaşılmış biortim hakkında ne düşünüyorsunuz tutan var mı?
Arkadaşlar bio-ritim denilen şey fiziksel,duygusal,entelektüel(akıl) enerjilerinizi içeriyor.
http://www.cycletourist.com/biochart/
BU linki iki defa açıyorsunuz ,birine kendi doğum tarihinizi(doğru olmak zorunda,yaklaşık doğum tarihi olmaz),diğerine eşinizin kini girin.
Alt boşluğa Hamile kaldığınız (geçmişe dönük bakmak için) yada planladığınız tarihi girin.
En alta bulunduğunuz zaman dilimini mutlaka doğru girin. Google a yazdığınız da zaten hemen çıkıyor.
sonra tıkladığınızda enerji grafiğiniz çıkacak.....şimdi bu grafiği nasıl yorumlayacağız:
*Kız = + Duygusal çizgi (+ yatay eksenin üstünde demek) ve - Fiziksel çizgi (- yatay eksenin altında demek)
*Kıza yatkın = Hem duygusal hem fiziksel enerji çizgisinin yatay eksenin altıda olması demek
* Erkek = + Fiziksel ve - Duygusal
*Erkeğe Yatkın=Hem Fiziksel hem Duygusal çizginin yatay eksenin üstünde olması demektir.
* Nötr= Fiziksel ve Duygusal çizginin kesiştiği günler nötr sayılıyor....
*En ideali hem erkek hem kadın için ikisininde erkek gününde ,kız bebek içinde ikisininde kız gününde olmasıdır.
slm kizlarrrr ne var ne yokkk ben geldimmm dusukten sonra deneme oldu ve basarisizz regl oldum
zinedila merak ettim bu haftalarda sağ kasığında mı ağrı var sol kasığında mı yani bebek ne tarafta?Hgniz... Allah gonlunuze gire versin insallah
sana da sorayım canım 5 6 haftalıkken en çok sağ kasığında mı ağrı vardı yoksa solda mı? yani bebeği nerede hissediyorsun?merabalar ilk sayfayı okudum .. ben şu kız ve erkeğin olduğu günleri söyleyen takvimden hiiiç bişey anlamadım yabana yardımcı olacak biri var mı acaba ?
zinedila merak ettim bu haftalarda sağ kasığında mı ağrı var sol kasığında mı yani bebek ne tarafta?
solda hissediyorm hep solumda hareketlilik var sağda hiç bişe olmuyorsana da sorayım canım 5 6 haftalıkken en çok sağ kasığında mı ağrı vardı yoksa solda mı? yani bebeği nerede hissediyorsun?
sana da sorayım canım 5 6 haftalıkken en çok sağ kasığında mı ağrı vardı yoksa solda mı? yani bebeği nerede hissediyorsun?
Zinedila sen kendine baktınmı bu testi ne çıktıYok cnm erkek donemi oluyo ilk yazana bak... Ocak 2016 ya kdr erkek yaziyo
En kısa zamanda tekrar hamile kalırsın inşallah.slm kizlarrrr ne var ne yokkk ben geldimmm dusukten sonra deneme oldu ve basarisizz regl oldum
Zinedila sen kendine baktınmı bu testi ne çıktı
Hoşgeldiniz. Topigin sahibi gelmiş . Ne güzel..geçmiş olsun. Hayırlısı olsun. Allahtan ümit kesilmez..slm kizlarrrr ne var ne yokkk ben geldimmm dusukten sonra deneme oldu ve basarisizz regl oldum
Amin hepimizin insallahHayirlisi cnm benim allah gonlune gore versin insallah