- 15 Şubat 2014
- 1.322
- 1.276
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #66.521
Rabbim tamamına erdirsin. Geçen yıldan beri uğraştığını biliyorum. olumlu düşün hep, olumlu olsun.amin canım çok sağol teşekkür ederim darısı başına
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim tamamına erdirsin. Geçen yıldan beri uğraştığını biliyorum. olumlu düşün hep, olumlu olsun.amin canım çok sağol teşekkür ederim darısı başına
Evet canim ara donemde tahmin etmek zor..Canım ben simdi oğluma baktım ara döneme denk gelmiş tahmin etmek zor diyor anne icin erkek baba icin kiz donemindeymis ozaman şimdi bakıyorum hamile kalsam şubata kadar yine ara dönem ama bu sefer anne icin kiz baba icin erkek donemi diyor şubattan sonra bikaç yıl hep erkek diyor eltimde denedim oglu ara dònem onunda ama kızı doğru çıktı
Benim baktimlarim cogunlukla tuttu tutmayanlar ise soyle bi durum gordum. Ara donem disinda ise - diyelim ki erkek donemi- bu dinemin baslarindaki aylara geliyorsa tutmuyor. Sanirim o donemin ortasina getirince daha garanti oluyor. Tutanlarin hepsi icinde bulunduklari cinsiyet donemlerinin ortasindaki tarihte olanlar. Dikkat et bak. Birde biraz once magazinde Neslisah Alkoclar ile Engin Altani gordum. İnternetten dogum tarihlerine bakip hesaplattim. Onlarinki de tuttu. Cok ilginc.. Tabi yuzde yuz degil ama bu takvimi de dikkate almakta fayda var bence..Birine daha baktım ilk çocugu tuttu 2.si tutmadı.
Ben kız istiyorum oglumdayken baktim esimin erkek benim kiz donemimmis ara donemde simdide ara donem diyor esimin kiz benim erkek subattan sonra 2020 ye kadar erkekBenim baktimlarim cogunlukla tuttu tutmayanlar ise soyle bi durum gordum. Ara donem disinda ise - diyelim ki erkek donemi- bu dinemin baslarindaki aylara geliyorsa tutmuyor. Sanirim o donemin ortasina getirince daha garanti oluyor. Tutanlarin hepsi icinde bulunduklari cinsiyet donemlerinin ortasindaki tarihte olanlar. Dikkat et bak. Birde biraz once magazinde Neslisah Alkoclar ile Engin Altani gordum. İnternetten dogum tarihlerine bakip hesaplattim. Onlarinki de tuttu. Cok ilginc.. Tabi yuzde yuz degil ama bu takvimi de dikkate almakta fayda var bence..
Canim sen ne istiyordun. Kiz mi erkek mi
Erkek donemi de epey uzunmus canim. Hayirlisi olsun. Canim allah gonlune gore versin.Ben kız istiyorum oglumdayken baktim esimin erkek benim kiz donemimmis ara donemde simdide ara donem diyor esimin kiz benim erkek subattan sonra 2020 ye kadar erkek
Evet canim erkek annesi olmak cok guzel oglum 11 yasinda boy ölçüyor benle gurur duyuyorum bazen delikanli olunca neler gorecez bakalim cok düşkünler banada erkekler anneye cok düşkün oluor bana hic laf soyletmezler rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah bende kızı tatmayi cok istedim kizlarinda yeri ayri prenses edasinda onlar ama hersey nasip iste rabbim herkesin gönlüne gore versinHayirlisi olsun @serverr cim. Ne kadar ugrasirsak ugrasarim hakkimizda hayirli olani Allah bilir. Onun dedigi olur en sonunda. Sen de Gulben Ergen gibi 3 erkek evlat sahibi olacaksin. Cok begenirim onun cocuklariyla iliskisini. O kadar guzel seyler yaziyor ki sosyal medya hesabinda. Etkiliyor insani.
Evet canim rabbim hakkimda herseyin hayirlisini versin sağlıklı uzunomurlu evlatlar omurler nasip etsin insallahEn önemlisi o zaten Sağlıkla gelsin inşallah ama şunu anladım ki naparsak yapalım allahın taktiri neyse o oluyo galiba.. Allah hayırlısını nasip etsin
Benim adima denersen sevinirim canim benim dog tar 09.06.1983. Esim 13.01.1980. CanimKizlar 'bebekcinsiyet' diye bir internet sitesi var. Orada anne ve babanin dogum tarihleri girilerek bebeklerin cinsiyetlerine gore tarih veriliyor. Gecmise gore test de edebiliyorsunuz. Deneyen var mi? @serverr oraya bir bakar misin. Ben hem kendimde hemde tanidigim bir cok insanda denedim ve %90 tuttu. Elimde yaklasik 30 kisinin oldugu bi liste var. Hepsini denedim ve istatistik tuttum. Sizde deneyip fikirlerinizi paylasirmisiniz
Çok geçmiş olsun. Allah korusun. Mide bulantının olması iyi birşey. Ne güzel . Gebelik devam ediyor. Kahverengi olduğu müddetçe korkma. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..Selvercim hayirlisi olsun cnm ins....
Bende cok uzgunum bu ara cok mide bulantim var dun ogurtuden sonra kanamam oldu biraz hemen dr gittik vaginal bakti cok sukur bebegimjn kalp atisi duyuldu nasil mutlu oldum anlatamam.... Ama yatip dinlenmem gerekiomus 3 tane igne verdi dun birini oldum.. Progestan verdi vaginal atiyorum onuda... Bulantim icinde metpamid verdi... Ama cok korktum suan kan yok sukur ama buyuk tuvaletimi yaparken az kahverengi leke geldi gene kahverengine dondu sukur... Ins tamamen gecer yarabbim... Ne kizi ne erkegi gercekten onemli degil... Bebegime bisi olucak diye cok korktum
Çok geçmiş olsun. Allah korusun. Mide bulantının olması iyi birşey. Ne güzel . Gebelik devam ediyor. Kahverengi olduğu müddetçe korkma. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
Ben tamamen ümidi kestim. Adetin 7. Gün öylesine ovulasyon testi Yaptım. Bir baktım iki çizgi. Geçen ay ovulasyon olmamıştı. Bu ayda ümidim yoktu. 7. Ve 8. Gün ilişki oldu. Ama acayip rahatım.tutarsa sürpriz, tutmazsa nasip deyip geçicem.Allah nasip ettiyse olur diye düşünüyorum. Hayırlısı..
Canım ya bende seni merak ediyordum yazıcaktım bikaç gündür yoksun geçmiş olsun stres yapma yat dinlen sürekli yanîna yardımcı olucak birk varsa cagır iş falan yapma bisey olmaz allahın izniyle evet kız erkek istiyoruz ama ana rahmine düştünmü bir kere önce sağlıgı geliyor annelik bòyle birşey işte rabbim acılarını göstermesin sağlıcakla doğsun bebişin inşallah bulantıların önceki gebeliğindede varmıydı bende hiç olmadı sadece 1ay diş fırcasından tiksinmiştim agzima soktugum an ögürüyordum midem bulanıyordu yarim saate geciyordu okadarSelvercim hayirlisi olsun cnm ins....
Bende cok uzgunum bu ara cok mide bulantim var dun ogurtuden sonra kanamam oldu biraz hemen dr gittik vaginal bakti cok sukur bebegimjn kalp atisi duyuldu nasil mutlu oldum anlatamam.... Ama yatip dinlenmem gerekiomus 3 tane igne verdi dun birini oldum.. Progestan verdi vaginal atiyorum onuda... Bulantim icinde metpamid verdi... Ama cok korktum suan kan yok sukur ama buyuk tuvaletimi yaparken az kahverengi leke geldi gene kahverengine dondu sukur... Ins tamamen gecer yarabbim... Ne kizi ne erkegi gercekten onemli degil... Bebegime bisi olucak diye cok korktum
@serverr cimBenim adima denersen sevinirim canim benim dog tar 09.06.1983. Esim 13.01.1980. Canim
@serverr cim 13.01.2016 tarihine kadar hamile kalirsan erkekBenim adima denersen sevinirim canim benim dog tar 09.06.1983. Esim 13.01.1980. Canim
Yanii simdi ben kız donemindemi hamile,kalmis oluyorum@serverr cim 13.01.2016 tarihine kadar hamile kalirsan erkek
13.01.2016-09.06.2016 tarihi ara donem. Yani koz veya erkek soylemek zor.
09.06.2016-09.06.2019 arasi kiz donemin canim
Canım ya bende seni merak ediyordum yazıcaktım bikaç gündür yoksun geçmiş olsun stres yapma yat dinlen sürekli yanîna yardımcı olucak birk varsa cagır iş falan yapma bisey olmaz allahın izniyle evet kız erkek istiyoruz ama ana rahmine düştünmü bir kere önce sağlıgı geliyor annelik bòyle birşey işte rabbim acılarını göstermesin sağlıcakla doğsun bebişin inşallah bulantıların önceki gebeliğindede varmıydı bende hiç olmadı sadece 1ay diş fırcasından tiksinmiştim agzima soktugum an ögürüyordum midem bulanıyordu yarim saate geciyordu okadar
Yanii simdi ben kız donemindemi hamile,kalmis oluyorum