- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #66.481
hamile haberleri geldikçe çok mutlu oluyorum :) gözün aydın poisonousivy :) ne istersen o olsun bakalım çok bekletti seni sıpa :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de tesekkur ederim bilgi icin canim.çok teşekkürler paylaşımların için. peki yumurtlama gününü ovulasyon testleriyle mi takip ettiniz acaba? benim de bir kızım var. kızım kazara oldu. ayıptır söylemesi reglim daha bitmemişti bile ama bitmesine bir gün kalmıştı. bişey olmaz regliyken dedik ama oldu. bugün yakın bir arkadaşımın da kızı olacağını öğrendim hamile kendisi. onunda kaza eseri ve aynı benimki gibi olmuş. ben de o dönem sirkeli su içerdim kilo vermeye çalışıyordum. reglin son günü hamile kalanlar genelde kız bebek doğuruyorlar ben çevremde böyle gözlemledim.
hamile haberleri geldikçe çok mutlu oluyorum :) gözün aydın poisonousivy :) ne istersen o olsun bakalım çok bekletti seni sıpa :teşekkür ederim canım gerçekten geç oldu sağlıklı sıhhatli olsunda aman :) sorun değil bu beklediğim aylar
İnşallah Rabbim gönlündekini sana hayırlı kılar ve sağlıkla kızını kucağına almayı nasip eder.Hayırlı olsun ne güzel rabbim dualarınızı kabul etmiş bende kız bebek için uğraşıuorum 2ay yumurtlamadan önce bıraktım olmadı bu ay sürekli deniycem bırakmıycam rabbime dua ediyorum inşallah benimde duamı kabul eder
Canım rizeboz senmisingözün aydın calllkusum. rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip etsin. ikidir isim değiştirdim. kafam karışık.
oğlun olacağını biliyordum ki. sabır etmen, tevekkül etmen, kızlarına şükr etmen..
Çok sağol gijnijim bazen hamile olduğuma bile inanamıyorum tekmeleri yiyince bir ohh çekiyorum.şükür iyim bende. Seninde hayırlı olsun bebeğin. İnşallah Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah. Bu mubarek gecede hepinize dua edicem
ay canım valla okuyunca öyle bir titredim ki okadar sevindim anlatamam. İnşallah hayırlısı ile sağsalim al kucağına inşallah. Ama benim içime doğuyordu senin için erkek olarak. Ve doğana kadar asla emin olmayacaksın biliyorum ama sakın bu tür vesveselere girme tadını çıkar. İnşallah hayırlı sağlıklı bir oğlun olsun inşallah. Lütfen sende diğerleri gibi terk etme buraları. Ayda birde olsa gel haber ver bize olurmu
çok sağol canim.Gozunaydin canim rabbim hayırlısıyla kucagina almayi nasip etsin insallah
Gercekten unutuluyor bide ilk çocukta bisey anlamıyor insan ben 7.aya kadar çalışmıştım hiç hamileliğin keyfini çıkaramadım inşallah rabbim nasip ederse 2.de çıkarırım diyorum şimdi sende bol bol çıkar keyfini:)sağol canım çok değişik bi duygu unutmuşum
Evet canim yarin gidecem insallah güzel haberlerle dönerim hayırlısı ile insallah sizlerde haber veririm sen ne yaptin nasil gidiyrCanım nerelerdesin sık sık gel senin yarın değilmiydi doktor randevun merak ediyorum ne diycekler bakalım bi kesinleşsin artım bebişin
Benimde koyu ama erkek dedi doktor ama bende kiz diye umut ediyorum gonlune gore olur insallah ayrica ogullarimda açık sariydiKızlar idrar renginize baktınız mı hiç açık sarı olanların erkek daha koyu sarı olanlar için kız diye okudum duydum.. Benim başlarda açık sarıydı çokta su tüketmem ama dünden beri koyuya döndü gönlümden erkek geçiyo ne yalan söyliyim çünkü bi kızım var.. Sizin nasıl? Doğruluk payı olabilirmi acaba
Canım biz bu ayda çalışmalara başladık bakalım tutarsa ocakta belli olucak haberlerini bekliyorum yarın inşallah kız dır.Evet canim yarin gidecem insallah güzel haberlerle dönerim hayırlısı ile insallah sizlerde haber veririm sen ne yaptin nasil gidiyr
Benimde koyu ama erkek dedi doktor ama bende kiz diye umut ediyorum gonlune gore olur insallah ayrica ogullarimda açık sariydi
Insallah tutar canim bebisin bekletmez seni insallah rabbim gönlüne gore versin saglikla gelsin haber verecem canimCanım biz bu ayda çalışmalara başladık bakalım tutarsa ocakta belli olucak haberlerini bekliyorum yarın inşallah kız dır.
Amin insallah canim rabbim seninde gonlune gore versin canim insallah oglusun gelsin annesi sevindirsin seniKesin erkekmi buarada takip ediyorum sizi muallaktaydı en son.. Valla bende ovulasyon testine göre yani tam yumurtlama zamanı hamile kaldım, içme suyumu değiştirdim elimden geleni yaptım ama bakalım allahın taktiri gene.. İnşallah gönlümüze göre olur.. Size de hayırlı bi kız evlat nasip etsin inşallah
selverr sırf şu altta yazanı okuyayım diye yorum yazar oldum her gün:) öptüm seniAmin insallah canim rabbim seninde gonlune gore versin canim insallah oglusun gelsin annesi sevindirsin seni
Canım sen eylül annelerindede varsın dimi takip ediyorum seni oraya bende bikaç kez yazdım bakalım hamile kalırsam sık sık görüsürüz inşallah ordada ben bile sizin o takvimleri merakla okuyorum çok zevkli inşallah bende kendi takvimimi yaparım birgün:)selverr sırf şu altta yazanı okuyayım diye yorum yazar oldum her gün:) öptüm seni
Amin canım çok teşekkür ederim inşallahAmin insallah canim rabbim seninde gonlune gore versin canim insallah oglusun gelsin annesi sevindirsin seni
evet eylül annelerine dün yazdım daha tam belli değil benim sayılır değerim düşük henüz o yüzden çok kaptırmıyorum kendimiCanım sen eylül annelerindede varsın dimi takip ediyorum seni oraya bende bikaç kez yazdım bakalım hamile kalırsam sık sık görüsürüz inşallah ordada ben bile sizin o takvimleri merakla okuyorum çok zevkli inşallah bende kendi takvimimi yaparım birgün:)
Artar inşallah merak etme strese sokma kendinievet eylül annelerine dün yazdım daha tam belli değil benim sayılır değerim düşük henüz o yüzden çok kaptırmıyorum kendimi
Özelden nasıl msj atılıyor kimse bilmiyor muMrb kızlar, özelden nasıl mesaj atılıyor, bilgi verirseniz sevinirim..