Süper Anneler - 2011

Sagol cnm... Benim belirtim coktu cnm butun hamilelik belirtilerini yasiyodum... Sık idrara cikma, midebulantisi, bas donmesi, kasik agrisi, goguslerim cok hassastiki hala cok aciyolar, dis etlerim kanamaya baslamisti... 5 gun varken idrar testiyle ogrendim cnm vok cok silik cikmisti... Darisi sizlere olsun ins... Siz denedinizmi bu ay
Ben heray denıyorum. Olmadı benım. Buayda olmadı. Adet olacagım üç gunum kaldı canım

Bende bugun dr a gittim kesesini gordum fakat bebek daha gozukmuo 15 gun sonra tekrar gel dedi dr. Hem bebegi gorur hem kalp atisini duyariz dedi.... Kese olmasi bebek oldugu anlamina gelir dedi daha kucuk oldugundan gozukmuo dedi 6 haftalik cikti... Ins hayirlisiyla duyarim bende

Bende bugun dr a gittim kesesini gordum fakat bebek daha gozukmuo 15 gun sonra tekrar gel dedi dr. Hem bebegi gorur hem kalp atisini duyariz dedi.... Kese olmasi bebek oldugu anlamina gelir dedi daha kucuk oldugundan gozukmuo dedi 6 haftalik cikti... Ins hayirlisiyla duyarim bende
Canım çok sevindim demek bebişin kesesi gözüktü kendide gözükür inşallah:)

Şıu adet belırtılerım olmasa bıraz ümitlenecegım ama. Rabbım affetsın beni. Adet günüm gelmeden on gun önce belırtılerı gelıyor. Oyuzden emin oluyorum bende işte. İnşallah surprız olur bu defa bana.
Canım sen ne zamandır deniyorsun bikaç yerde daha yazılarını görmüştüm sanki bayadır deniyorsun galiba

Kızlar nasılsınız? Neler yapıyorsunuz? Mr sen neler yaptın canım. Deneme oldumu nasıl geçti?
Merhaba gijnij beni hatirladinmi?
Ben dün dr gittim ve Dr pipi görüyorum dedi %100 hiç bir zaman söylemem ben dedi ama pipiyi banada gosterdi.
Herkes kız demişti benim için şu nub teorisinde.
2 kizimdan sonra Rabbim duaları mi kabul etti çok şükür.Rabbim herkesin gönlündekini versin inş burdaki bütün arkadaslara...
Merak eden olursa ovü testi yle ara ara denememde 5-6 ay hamile kalmadım hem ben hem eşim çok geriliyorduk
Bu sefer türkiyeden döndükten sonra sana demiştim senin dediğin gibi Rabbim e teslim ettim.
Dua ettim .
Adetten sonradan basliyarak deneme oldu
Sonra eşim 3 günlüğüne is icin bir yere gitti evde kalan testi yapmak için yaptım çift çizgi vardı ama esime böyle konulardan hiç bahset etmedim gerilmesin diye ki yine hamile kalmiycam diye dusunuyordum
Birde o ay 2 defa karbonatli duş yaptim.
Rastgele gunlerde.
Karbonat çok çok az olmalı burda bir Arap kadın dedi bana..
Ve ilk günden ve son güne kadar oldu tuttu çok şükür.
Buraya haber vermek istedim.
Sizinle çok şey paylaştım .hakkınızı helal edin

Hayirli olsun canim,gun aşırı mi iliski oldu her gunmu?adet sonrasi surekli iliskiyle hamile kalip erkek cocugu olan yumurtlama gunu olanlara oranla daha cok sanirim.buda demek oluyoki hesap kitap yapmak yerine oluruna birakmak sansi daha cok arttiriyo degilmi?gjnij,eylulungulu,defne...bunlar aklima gelenler

Ben dün dr gittim ve Dr pipi görüyorum dedi %100 hiç bir zaman söylemem ben dedi ama pipiyi banada gosterdi.
2 kizimdan sonra Rabbim duaları mi kabul etti çok şükür.Rabbim herkesin gönlündekini versin inş burdaki bütün arkadaslara...
Merak eden olursa ovü testi yle ara ara denememde 5-6 ay hamile kalmadım hem ben hem eşim çok geriliyorduk
Bu sefer türkiyeden döndükten sonra sana demiştim senin dediğin gibi Rabbim e teslim ettim.
Dua ettim .
Sonra eşim 3 günlüğüne is icin bir yere gitti evde kalan testi yapmak için yaptım çift çizgi vardı ama esime böyle konulardan hiç bahset etmedim gerilmesin diye ki yine hamile kalmiycam diye dusunuyordum
Rastgele gunlerde.
Sizinle çok şey paylaştım .hakkınızı helal
Dua ettim .
Rastgele gunlerde.
Hayırlı olsun ne güzel rabbim dualarınızı kabul etmiş bende kız bebek için uğraşıuorum 2ay yumurtlamadan önce bıraktım olmadı bu ay sürekli deniycem bırakmıycam rabbime dua ediyorum inşallah benimde duamı kabul eder

Merhaba biz bugun 16 haftalik olduk.
Daha önce de demiştim benim Dr erken soylemiyor ama 10 gun önce görüyorum bişeyler ama gelecek ay ki randevu da net söylüyecem dedi.ayin 18 ini bekliyorum
Bebisini benim yerime bol bol isir.
Bende sabırsızlaniyorum inan öyle özlemisimki bebis kokusunu.
Kızlarım deli divane oluxor
Küçük kızım inanmiyordu hamile kadinin karnı buyuk olmalı diyor şimdi buyudukce inanmaya basladi.
Rabbim herkesin istediği cinsiyetteki bebeği hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayi nasip eylesin
Dua ettim .
Rastgele gunlerde.
gözün aydın calllkusum. rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip etsin. ikidir isim değiştirdim.:confused: kafam karışık.
oğlun olacağını biliyordum ki.:KK28: sabır etmen, tevekkül etmen, kızlarına şükr etmen..

Herkese merhabalar. Uzun zamandir bu sayfayi takip ediyorum. Benim de 1 oglum var ve ikinci cocugum kizim olsun cok istiyorum.
@serverr cim seni cok merak ediyorum. Saniyorum 27 sinde kesin belli olacak cinsiyet. Allah gonlune gore versin..
Kiz icin yapilmasi gerekenleri madde madde paylasabilirmisiniz zahmet olmazsa.
Bende ogluma nasil hamile kaldigimi anlatayim oglan isteyenler icin belki yardimci olur
Uc ay deneyip hamile kalamayinca yumurtlama gununu ogrendim. Tabi ozamanlar cinsiyetle ilgili hic bilgim yoktu.. İlk cocukta boyle seyler dusunmuyor pek insan. Tam yumurtlama zamaninda tek iliski ile hamile kaldim. Alkali beslenmeye gelince.. Gercekten dogru. Ben saglikli olmak adina alkali beslenen biriyim. Hatta suyuma eczaneden aldigim alkali damlasi damlatirdim uzun zamandir. Duzenli sporda yaparim. Et yemegi pek sevmem.
Aklima gelenler bunlar.

Herkese merhabalar. Uzun zamandir bu sayfayi takip ediyorum. Benim de 1 oglum var ve ikinci cocugum kizim olsun cok istiyorum.
@serverr cim seni cok merak ediyorum. Saniyorum 27 sinde kesin belli olacak cinsiyet. Allah gonlune gore versin..
Bende ogluma nasil hamile kaldigimi anlatayim oglan isteyenler icin belki yardimci olur
Uc ay deneyip hamile kalamayinca yumurtlama gununu ogrendim. Tabi ozamanlar cinsiyetle ilgili hic bilgim yoktu.. İlk cocukta boyle seyler dusunmuyor pek insan. Tam yumurtlama zamaninda tek iliski ile hamile kaldim. Alkali beslenmeye gelince.. Gercekten dogru. Ben saglikli olmak adina alkali beslenen biriyim. Hatta suyuma eczaneden aldigim alkali damlasi damlatirdim uzun zamandir. Duzenli sporda yaparim. Et yemegi pek sevmem.
Aklima gelenler bunlar.
çok teşekkürler paylaşımların için. peki yumurtlama gününü ovulasyon testleriyle mi takip ettiniz acaba? benim de bir kızım var. kızım kazara oldu. ayıptır söylemesi reglim daha bitmemişti bile ama bitmesine bir gün kalmıştı. bişey olmaz regliyken dedik ama oldu. bugün yakın bir arkadaşımın da kızı olacağını öğrendim hamile kendisi. onunda kaza eseri ve aynı benimki gibi olmuş. ben de o dönem sirkeli su içerdim kilo vermeye çalışıyordum. reglin son günü hamile kalanlar genelde kız bebek doğuruyorlar ben çevremde böyle gözlemledim.

çok teşekkürler paylaşımların için. peki yumurtlama gününü ovulasyon testleriyle mi takip ettiniz acaba? benim de bir kızım var. kızım kazara oldu. ayıptır söylemesi reglim daha bitmemişti bile ama bitmesine bir gün kalmıştı. bişey olmaz regliyken dedik ama oldu. bugün yakın bir arkadaşımın da kızı olacağını öğrendim hamile kendisi. onunda kaza eseri ve aynı benimki gibi olmuş. ben de o dönem sirkeli su içerdim kilo vermeye çalışıyordum. reglin son günü hamile kalanlar genelde kız bebek doğuruyorlar ben çevremde böyle gözlemledim.
Canım sırkelı duyu kız olmasını ısteyenler içiyor genelde. Onun etkısıde olabılırmıki.

Arkadaşlar nerelerdesiniz?kimse yazmaz oldu bizde çalışmalara başladık yine kandiliniz mübarek olsun bugün birbirimize dua edelim inşallah tez zamanda hamile kalır ve gönlümüzdeki bebeklere kavuşuruz hamile arkadaşlarmızda inşallah istedikleri cinsiyeti duyarlar doktorlardan

Aklima gelenler bunlar.
Canım inşallah seninde bir kızın olur benimde oğlum var kızım olsun çok istiyorum benimde oğlumda tek hatırladığım tek ilişki oldu gerisi kirunmalıydı artık yumurtlama gününemi geldi bilmiyorum kız içinde yumurtlama òncesi hamile kalınırsa diyorlar 2ay denedim tutmadı bu ay bırakmıycam öbür türlü olmadı

X