- 7 Ekim 2015
- 4.940
- 11.348
- 40
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #66.421
Yerim onu ben... Bizimkide habire karnimi seviyo dinliyo :) agir tasittirtmiyo bana sut iciceksin peynir yiyiceksin diyo sıpam benim :) bizimki kiz olucak diyo adi bile belli :) icine oyle doguyomus:) ins yavrumunda icine dogan olur :)bide hep benden duyuyor eli ayagi saglam hayirli evlat olsun diyo cok esekler yaa walla
Ay canım benim inşallah güzel sağlıklı hayırlı bir kardeşi olur ömür boyu kopmazlar çevremde ne kadar 1kız 1erkek kardeş varsa hepsi birbirinden kopuk bunlarda korkutuyor beni bi kız arkadaşımın oğlu vardò oğlumla yaşıt geçen sene hamile olduğunu oğrendi ben sürekli ay inşallah kızın olur diyordum çin takvimindede kızdı o hep erkek istedi kendide 1kız bir erkekmiş eşide aynı 1kız 1erkek eşiyle hep erkek olsun oğlumun hep yanında arkadaş olsun dediler ve oğlu oldu bi bakıma oda haklı bana sen bencilsin kendini düşünüyosun kız istiyosun oğlunu düşün diyorYerim onu ben... Bizimkide habire karnimi seviyo dinliyo :) agir tasittirtmiyo bana sut iciceksin peynir yiyiceksin diyo sıpam benim :) bizimki kiz olucak diyo adi bile belli :) icine oyle doguyomus:) ins yavrumunda icine dogan olur :)bide hep benden duyuyor eli ayagi saglam hayirli evlat olsun diyo cok esekler yaa walla