- 28 Ekim 2007
- 6.275
- 1.584
- 39
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #66.381
Ay canim ya benimde ruyalarim dogru cikar insallah hamile kalirsin rabbim sana gönlündeki evladi hayırlısıyla nasip eder bence Ruyan cok guzel Allah hayra çıkarsın
hayrolsun inş rüyalar tersine çıkar derler...
Dimi ya kusura bakma canimAmin cnmm hepimize insallah... Hamileyim ya cnm ben :)
Canım dün adet oldum yine olmadı malesefHadi hayırlısı olsun canim bence hamile olabilirsin devami geldimi merak ettim simdi insallah hersey gönlünce olur
Hayır olsun canın tersi olur inşallah ben adet oldum 4gün gecikmeyle düzeninde bozuldu yumurtlama gunu falan hepsi birbirine girdi artik hesapta yapamiyorum yapmanayada karar verdim hic korunmuycam bu ay hangi gun olursa artik belki boyle tutar belki yumurtlama gunum erken yada daha gec oluyor oyuzden siziin gibi saldım çayıra yapıcam bakalim tutucakmı :)Hadi ya hayirlisi cnm belki yerlesme. Kanamasi falandir.. Kardesinede mutluluklar cnm... Ay bende bugun sabah sabah uyandim ruya gordum.. Ruyamda ulyrasona giriyorum degisik bir yer ama bakio bi kadin ikiz bebek dio bende goruyorum zaten keseleri sonta cinsiyeti soruyorum bebekler hemen aciyo bacaklarini biiri kiz digeri erkek derken o kiz olanda erkek oluverio... Ay ben agla agla nasil agliyorum erkek olmasina degil ikiz olmasina agliyorum napicam 4 erkekle ben diyorum cok incir yedim ondami ikiz oldu diyorum :) hayirolsun insallah... Tersi cikio genelde ruyalarimin ama bilemedim yorumlayan varmi :)
Canım takvim yapsana kendine hamile olduğun belli olur çok seviyorum bu takvimleri inşallah bigün banada yapmak nasip olur.Yok cnm ne kusuru :)
Hayırlısı olsun biz kız bebek istediğimizden tam Ovaluyasyon gününe 2 3 gün kala bırakıyoruz ya çatlama günününe kadar bizim sperler hakkın rahmetine kavuşuyorCanım dün adet oldum yine olmadı malesef
Saglik olsun canim bidahaki aya acele olmasin zamanli olsun insallahCanım dün adet oldum yine olmadı malesef
Siz bu ayda olmazsa ertelemiyecek miydiniz.Karar mi değiştirdiniz.Ben size ertelemeyin derken ben bu ay olmazsa ben ertelicem.Oğlumun sünnet düğünü için.Hayırlısı artikHayır olsun canın tersi olur inşallah ben adet oldum 4gün gecikmeyle düzeninde bozuldu yumurtlama gunu falan hepsi birbirine girdi artik hesapta yapamiyorum yapmanayada karar verdim hic korunmuycam bu ay hangi gun olursa artik belki boyle tutar belki yumurtlama gunum erken yada daha gec oluyor oyuzden siziin gibi saldım çayıra yapıcam bakalim tutucakmı :)
Hayır olsun canın tersi olur inşallah ben adet oldum 4gün gecikmeyle düzeninde bozuldu yumurtlama gunu falan hepsi birbirine girdi artik hesapta yapamiyorum yapmanayada karar verdim hic korunmuycam bu ay hangi gun olursa artik belki boyle tutar belki yumurtlama gunum erken yada daha gec oluyor oyuzden siziin gibi saldım çayıra yapıcam bakalim tutucakmı :)
Siz bu ayda olmazsa ertelemiyecek miydiniz.Karar mi değiştirdiniz.Ben size ertelemeyin derken ben bu ay olmazsa ben ertelicem.Oğlumun sünnet düğünü için.Hayırlısı artik
Canım takvim yapsana kendine hamile olduğun belli olur çok seviyorum bu takvimleri inşallah bigün banada yapmak nasip olur.
Canım erteliyceltik kardeşimin dügününe denk gelicek diye ama eşim bu ay olmayınca çok üzüldü ertelemiyelim olmuyor zaten 2aydır deniyoruz neye denk gelirse gelsin dedi deniycez oyüzdenSiz bu ayda olmazsa ertelemiyecek miydiniz.Karar mi değiştirdiniz.Ben size ertelemeyin derken ben bu ay olmazsa ben ertelicem.Oğlumun sünnet düğünü için.Hayırlısı artik
Selverr sana yardımcı olsun canım bende bilmiyorum nasıl yapıldığınıBilmiyorumki nasil yapilio cnm
Valla yumurtlamadan sonra ilk gün sağ yumurtaligimda sonrası gün sol yumurtaligim ağrıdı baya adet sancısı gibi.yumurtlamadan 3 önce oldu.Ovaluyasyon testiyle takip ediyorum yumurtlama salı günü oldu sonrasında Ovaluyasyon testi yapmaya devam ettim hep belirgin ikinci çizgide çıkıyor dün ve bugün yapmadım testi adete yakın yapcam adetim 22 23 olması gerek.Ama geçen ay 5 gün geçmişti acaba demiştim ama sonrasında adet oldum.bu aydan sonra 3 4 ay ertelicem mecbur yoksa oğlumun sünnetine denk gelecek.Bu ayda pek ümidim yok açıkçası 3 4 gün öncesinde zor diye düşünüyorum.Hadi hayirlisi cemreberencim sende varmi belirtiler adet ne zaman
Bizde 2 aydır deniyoruz bu ay 2. Ay olacak ama ümidim yok.Gerçi rüyamda bir erkek bebek emziriyordum yüzden acaba mi dedim ama hayırlısı artikCanım erteliyceltik kardeşimin dügününe denk gelicek diye ama eşim bu ay olmayınca çok üzüldü ertelemiyelim olmuyor zaten 2aydır deniyoruz neye denk gelirse gelsin dedi deniycez oyüzden
Valla yumurtlamadan sonra ilk gün sağ yumurtaligimda sonrası gün sol yumurtaligim ağrıdı baya adet sancısı gibi.yumurtlamadan 3 önce oldu.Ovaluyasyon testiyle takip ediyorum yumurtlama salı günü oldu sonrasında Ovaluyasyon testi yapmaya devam ettim hep belirgin ikinci çizgide çıkıyor dün ve bugün yapmadım testi adete yakın yapcam adetim 22 23 olması gerek.Ama geçen ay 5 gün geçmişti acaba demiştim ama sonrasında adet oldum.bu aydan sonra 3 4 ay ertelicem mecbur yoksa oğlumun sünnetine denk gelecek.Bu ayda pek ümidim yok açıkçası 3 4 gün öncesinde zor diye düşünüyorum.
Bizde 2 aydır deniyoruz bu ay 2. Ay olacak ama ümidim yok.Gerçi rüyamda bir erkek bebek emziriyordum yüzden acaba mi dedim ama hayırlısı artik
Canım sizin 21 inden sonra peki hiç korunmasız ilişki olmadımıHayirlisi olsun cnm insallah.... Yumurtlama gununmu agri oldu oncesimi oldu onu anlamadim.... Benimde hamile kaldigim ay yunurtlamami 23 u hesaplamistim bu yuzden 21 sabahta iliski olmustu kesin hamile kalmak adina... 22 si cok sol kasigim agridi acaba o gunmu yumurtladim diyorum ovulasyon testi yapmadigimdan bilemedim.... Illa kasik agrisi olunca hemen yumurtlama oluyomu yoksa ertesi gunmu bilen varmi