- 7 Ekim 2015
- 4.940
- 11.348
- 40
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #66.161
Sağol canım inşallahGecmis olsun canim insallah guzel,haberler verirsin
Kizlar ben geldim bugun doktora gidecem demistim ve bebegimin cinsiyeti kızmış cok sevindim darısı isyene herkese insallah versin rabbim
ayyy çok sevindim içime su serpildi şimdi. eğer erkek olsaydı bütün bu işleri bırakacaktım ben de. çünkü herşeyi çok sistematik bir şekilde uyguladınız takip ettiğimiz kadar. hem de gönlünüzdeki oldu ya sizin adınıza da çok mutlu oldum tamamına ersin inşallah hayırlısıyla.Var canim haberler guzel bebegin kız dedi doktor cok mutlu oldum inanin rabbim sizlerede isteyen herkese gonlune gore nasip etsin insallah
Kizlar ben geldim bugun doktora gidecem demistim ve bebegimin cinsiyeti kızmış cok sevindim darısı isyene herkese insallah versin rabbim
Çok sevindim selvercim.sağlıkla kucağına al inşallah...darısı tüm isteyenlere..Var canim haberler guzel bebegin kız dedi doktor cok mutlu oldum inanin rabbim sizlerede isteyen herkese gonlune gore nasip etsin insallah
Cok sagol canim amin,insallah rabbim,sizlerin d e gonkune gore versinÇok sevindim selvercim.sağlıkla kucağına al inşallah...darısı tüm isteyenlere..
Insallah,canim sizlerinde gönlüne gore olsunAy cnm cok sevindimm... Darisi bizlere insallah
Kizlar hangi birini anlatayim okadar cok sey varki nasil anlatsam öncelikle alkali olmaya çalışın mesela fitil kullanin orgazm sart onemli olanlar erkek bebek icin yumurtlama günüBende çok merak ediyodum doğrusu demekki tutuyo çok sevindim allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bende erkek için uğraşıyorum tavsiyeniz varsa paylaşın nolur:)
Sag kasikta agri vardi kalp atis hızını sormadim ama muhtemelen,yuksektirk kızlarda nub paraleldi düz yani,kese yuvarlakti 2li beta degerimde 85 dinasıl sevindim anlatamam. heyecanlandım da. yöntem deneyip de tutanların yanında tutmayanların oranı hayli düşük gözlemlediğim kadarıyla. yani boşuna değil bu çalışmalar. biraz daha araştırıp denemelere başlayacağım. peki selver abla 5/6 haftalık hamileyken sağ kasığında mı ağrı vardı sol kasığında mı?
bebeğin kalp atış hızı neydi?
nub paralel miydi?
kese yuvarlak mıydı?
Canim benim cok sevindi.saglikla gelsin dunyaya guzel kizimiz . Rabbim isteyen herkesin istediyini versin.AminnnnnKizlar ben geldim bugun doktora gidecem demistim ve bebegimin cinsiyeti kızmış cok sevindim darısı isyene herkese insallah versin rabbim
Amin canim rabbim sizlerede gonlunuzdeki yavruyu versin insallahCanim benim cok sevindi.saglikla gelsin dunyaya guzel kizimiz . Rabbim isteyen herkesin istediyini versin.Aminnnnn
Sag kasikta agri vardi kalp atis hızını sormadim ama muhtemelen,yuksektirk kızlarda nub paraleldi düz yani,kese yuvarlakti 2li beta degerimde 85 di
Insallah,canim sizlerinde gönlüne gore olsun
Inan bende cinsiyeti ogrenene kadar soluma yattim simdi daha rahatim sende soluna yat insallah gönlüne gore saglikli olr bebisinHim demekki solda kiz olmuyomus herkeste :) bende günlerdir soluma yatıyorum varsa diye :)) allah bizede o haberi almayı nasip etsin insallahsaglikla tabikide
Insalla canim Allah herkesin gönlüne göre nasip kimseyi mahrum birakmasin hem,kız hem erkek sevgisi yasatsin insallahAmin cnm inşallah hamislerin duasi kabul olurmus bizim icinde dua et benimde saglikli eli ayagi duzgun hayirli bir kiz evladim olsuntabi oglusumda saglikla büyüsun...
merhaba callkusuum, var mı bir gelişme? Son zamanlarda yazdıysan okuyamadım. Rabbim gönlüne göre versin canım. Merak ediyorum seni ve bebişini. Benim kuzu neredeyse 6 aylık olacak.Canim cok tesekkur ederim. .
Dua ediyorum,hayirlisi artık biz 8+3 olduk
Sen nasılsın bebeğin nasıl büyümüstür şimdi off tam isirmalik öp benim yerime..
Bende sola yatmaktan bi hal oldum valla:)Inan bende cinsiyeti ogrenene kadar soluma yattim simdi daha rahatim sende soluna yat insallah gönlüne gore saglikli olr bebisin
Kizlar hangi birini anlatayim okadar cok sey varki nasil anlatsam öncelikle alkali olmaya çalışın mesela fitil kullanin orgazm sart onemli olanlar erkek bebek icin yumurtlama günü