- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #66.041
Baslangictan sonra kac gun suruyor peki kanamadan sonra ben bi yorum yapimiycam benimde son gun leke okuyor sadece
8-9 günü buluyo lekelenmeleri sayarsak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baslangictan sonra kac gun suruyor peki kanamadan sonra ben bi yorum yapimiycam benimde son gun leke okuyor sadece
Kac gun suruyor cnm toplamda onu bence sen n dr sor biz ne desek yanlis olur yumurtlaman yanlis hesaplanmasin
Benim de öyle olmuştu iki kez.doktorum kırmızıya döndüğü gün ilk gün sayılır dedi.başka bir doktor da öyle söyledi.ne zaman kırmızıya dönerse ilk gün o ..Kızlar size bi sorum olucak kafayı yicem internette araştırıyorum ama tatmin olduğum bi cevap bulamadım daha evel yazmıştım benim adet başlangıcım lekelenmeli oluyo mesela bu ay 17 kasımda başladı açık kahve rengi gibi 22 sine kadar baya siyahlaşıp 22sinde kanama başladı şimdi benim adet başlangıcım kaçı 17 mi 22simi? Hiçbişey hesaplayamıyorum delircem aranızda benim gibi olan varmı
Ovulasyon testi alsana..ben onunla Anlıyorum ..Biz sabahta korunmadik bide kalmam diye dun gece aslinda sondu ama bu sabahta denedik bakalim eger takvimler dogruysa yarin yunurtamin catlamasi lazim 12 saat yasiyomus y ler 12 saati gevicek diye sabah erkenden denedik bakalim... Aklimda suphede kaldi acaba erkek olurmu diye ama sık oldu 6 7 gundur calisiyoruz... Cok heyecanliyim acaba tutucakmi
Merhaba arkadaşlar 2 kız annesiyim.2012 de burayı çok sıkı takip ediyordum ve burdan öğrendiklerimle yumurta takibine başladım ovülasyon testinde en koyuyu gördüğüm gün aşırı şeffaf akıntımda vardı.işte bu gün erkek için en uygun gün dedim ve çalışma yaptım 2013 haziranda ikinci kızımı kucağıma aldım.Yumurta takibi yapan arkadaşlara yardımım olur belki diye yazıyorum.şimdilerde 3. yü düşünüyorum ne yapsam da yaradanın taktiri diye düşünüyorum.Allah hepimizin gönlüne göre versin.
Ovulasyon testi alsana..ben onunla Anlıyorum ..
Înşallah buluruz canım istediğimizi.Hipotroid hastası olduğumu yeni öğrenmiştim o dönemlerde adetlerim çok düzensizdi ama o ay çok geç yumurtlamıştım 25.gün hamile kaldım.Allah in takdiri tabiki cnm... Ins 3.de erkegi bulursun.. Bizde kizi bulmaya calisiyoruz... Kizini kacinci gun yapmistiniz hatrliomusun cnm
Ovulasyon testi alsana..ben onunla Anlıyorum ..
Benim adetim bu ayın 19 olması gerekiyordu.Ama halen olmadım.Biliyorsunuz arkadaşlar zature olmuştum ve 2 gün arayla kanda gebelige bakılmışti ve hamile deyilsin demişti doktorlar.Bende röntgende dahil birçok ilaç antibiyotik kullandım ama neden hala adet olmadım içimde acaba diye bir his dolanmaya başladı.antibiyotikten mi adetim gecikti acaba.ya hamileysem 2 sefer kanda çıkmaması mümkün mu ya hamileysem 2 haftadır kullanmadığım ilaç kalmadı
Înşallah buluruz canım istediğimizi.Hipotroid hastası olduğumu yeni öğrenmiştim o dönemlerde adetlerim çok düzensizdi ama o ay çok geç yumurtlamıştım 25.gün hamile kaldım.
İlaclardan olabilir canım 2gün daha bekle gelmezse giderdin doktoraBenim adetim bu ayın 19 olması gerekiyordu.Ama halen olmadım.Biliyorsunuz arkadaşlar zature olmuştum ve 2 gün arayla kanda gebelige bakılmışti ve hamile deyilsin demişti doktorlar.Bende röntgende dahil birçok ilaç antibiyotik kullandım ama neden hala adet olmadım içimde acaba diye bir his dolanmaya başladı.antibiyotikten mi adetim gecikti acaba.ya hamileysem 2 sefer kanda çıkmaması mümkün mu ya hamileysem 2 haftadır kullanmadığım ilaç kalmadı
Rüyan hayır olsun terse çıkar inşallah canım :)Benimde bugun acayip sol kasigim agrio yunurtlamami bugun gosteriodu site bazisi yarin gosteriodu ama acaba yumurtluyorum diemi agrio sol kasigim anlayamadim.. Eskiden hic dikkat etmezdim ne zaman yumurtladim vs diye hic bilmiyorum daha once yunurtlama zamanim kasigimin agridigini..... Ruyamdada falci kadina gidiyorum hamilemiyim die soruyorum hayir dio sonra bana dilek tut dio kizim olucakmi diye geciriyorum icimden.. Icimi okuyo sanki hayir senin oglun olcak dio bana... Ay acaba tersimi cikicak bilemedim... Herseyi lehime ceviriyorum
Rüyan hayır olsun terse çıkar inşallah canım :)
Canım bende kasık ağrısü hiç çekmem normalde geçen ay iliskiden 1gün sonra bir baßladı adet olana kadar sol kasıgım ağrıdı oyüzdende hamileyim sandım tabi bulantılar falanda vardı niye ağrıdı bilmiyorum bende yıllar üstüne korunmayı bıraktık ondanmı acaba diyorum bilemedimAy insallah cnm yaaa hepimizin allah gonlune gore versin ins.... Cok agriyo sol kasigim hala acaba ilsikide vok bulunduk bu ay ondanmi yoksa yumurtlamadan mi yoksa usuttummu anlamadim... Hayirlisyla zaman gecsede ogrensek
Doktora gitmeme gerek kalmadı biraz önce adet olmuşum.içimde rahatladıİlaclardan olabilir canım 2gün daha bekle gelmezse giderdin doktora
Doktora gitmeme gerek kalmadı biraz önce adet olmuşum.içimde rahatladı
Canım bende kasık ağrısü hiç çekmem normalde geçen ay iliskiden 1gün sonra bir baßladı adet olana kadar sol kasıgım ağrıdı oyüzdende hamileyim sandım tabi bulantılar falanda vardı niye ağrıdı bilmiyorum bende yıllar üstüne korunmayı bıraktık ondanmı acaba diyorum bilemedim