Süper Anneler - 2011

Sağol canım tabiki rabbim ne derse o olur

Bizde onu denemeye basladik gecen ay sadece bir kere korunmadik olmadi ki yumurtlamadan 4 gun onceydi zordu biraz... Bu ay 3 gun korunmuycaz bakalim yumurtlamam 22 si... 18-19-20 si korunmuycaz ins olur hepimizin gonlundeki... Saglikli cocuklarimiz olsun ins

Amin canım inşallah...

Bizde sizin gibi 4gün önceden oldu ama tutmadı ozamana kadar yasayamadılar demekki bide 2sitede baktım son 3adet tarihini giriyorsun yumurtlama gununu veriyor ben nirmalde 11,12gun hesaplardum onlar 13.gunu veriyor bu durumda ben gecen ay 6gun onceden iliskiyi kesmisim oyuzdende tutmadi bu ay kasimin 25i veriyor 20sinden 25ine kadar hamile kalirsiniz yazuyor bende kasimin 20sinde baslayip 23une kadar deniycem bide boyle deniyelim sonrasindada ay icunde iliskilerde korunmuycam cunku adete yakinda hamile kalanlar cok oluyor obur turlu sansimizi baya azaltiyoruz

bir arkadaş vardı burda 2 kızı olup erkek isteyen sonra kullanıcı adını değiştirdi. dilasude idi önceki adı. hazal mı oldu yeni niki. bilen var mı??

bir de bir şey dikkatimi çekti beraber hamile kalıp beraber sonuçları öğrenenlerin genellikle hep aynı cinsiyet oluyor. son 1 haftada öğrenenlerin hepsi erkek. artık mevsimsel mi bilemiyorum

alkali diyet kilo aldırmıyor erkek bebek için biraz 1-2 kilo almak lazım hafif dıknaz olmak lazım ammmaaa ekmek yok hamur yok şeker yok. bunları yiyemediğim için içimde kocaman bir boşluk varrr ve kocaman bir köfte ekmek istiyorummmm

Bende oğluma hamileyken bir foruma üyeydim orda aynı ay hamile kalan herkesin oğlu oldu aramızda sadece 1kisinin kızı oldu.

yok canım hazal benim ben nick hiç değiştirmedim 2 kızım var şuan hamileyim.dilasude nin önceki nick i hanzadeydi şimdiki nick dilasude onun 3 kızı var karışıklık oldu galiba biz facebook da grup kurduk konuşuyoruz biç çok arkadaşla gelmek istersen haberin olsun.

yüce facebook divanına beni de alın. nasıl gruba katılabilirim peki??sanırım birinin beni eklemesi gerekiyor herhalde. hazal özelden yazdım sana artık:))

dilasude en son ne yaptı bilginiz var mı? bebiş oldi miii??

Son düzenleme:

Aynen cnm bende bu ay onu deniyorum.. Yumurtlamam 22 si 20 sinde bitiricem 21 i korunmali olucak yani... Gecen ay ben sadece 1 gun denedim buay 3 gun ustuste deniyorum ins tutar bakalım... Benimde bu ayda olmassa oteki ay hic korunmucam kismet artik

çocuğun şuruplarını mı bitircennn:)) dolven ateş düşürücü, peditus soğuk algınlığı sudafed öksürük şurubu yani öksürük daha zararsız gibi yine de sen bilirsin

Hehe icmedim zaten korktum hamilelik ve ilac yanyana gelince korkutuyo beni

Kızlar şu alkali diyette neler var nette bişeyler okudum ama.. Şeker kola ıvır zıvır yiyecekler hiç yok galiba.. Benim neden kız doğurduğum açık:) orda ne diyosa tersiyle beslenmişim net pöf!

Kızlar şu alkali diyette neler var nette bişeyler okudum ama.. Şeker kola ıvır zıvır yiyecekler hiç yok galiba.. Benim neden kız doğurduğum açık:) orda ne diyosa tersiyle beslenmişim net pöf!
en güzel ve leziz şeyler asidik, en berbat ve tatsız şeyler alkalik
kociyi de alkalik besleyim diye uğraşıyorum brokoli, enginar duyunca öğürüyor
bir de hemen olsa bari düşünsene her ay her ay alkali beslenmeye çalıştığını ıyyyykkkk:))

Brokoli kız için biliyorum

Valla bizimkini öldürsen yemez öyle şeyler ama ben biraz yemeye çalışcam Bide doktora gidiyim diyorum belki yumurta takibi yapar yada bu konular hakkında neler söylicek merak ediyorum

Ben sadece eşime sut iciriyorum iliski oncesi ve incir yiyoruz... Incir gormek isteniyorum artik bogg geldi )) bu gece son bakalim sonrasında korunucaz... Ins tutar bu ay.... Birde siz yumurtlama tarihlerinizi hangi siteden hesapliosunuz yaa ben farkli bir kac yerden yaptim 3 adet yazip cikan 22 si tek adet yazip cikan 23 u kafam karisti... Ben yumurtlama oncesi 2 gune kdr devam etmeyi dusunuyorum 22 si icin bu gece son ama23 icin yarinda olmali... Ama ya yanlissa 23 u diye korkuyorum

Doktor nevra dan baktım ben son3 adet tarihini osoruyor galiba sende ondan baktım bide jinekoloji di galiba site 2sindede 25ini verdi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…