- 28 Ekim 2007
- 6.275
- 1.584
- 173
- 39
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #65.921
IBnmde adetim bitti carsamba persembe cuma calisicaz bakalim ins tutar bu ay x ler girer yumurtayadua edin banada lutfen tutsun ve saglikli bir kizcem olsun benimde
Inşallah tutar..Allah isteyen herkese nasip etsin..Bnmde adetim bitti carsamba persembe cuma calisicaz bakalim ins tutar bu ay x ler girer yumurtayadua edin banada lutfen tutsun ve saglikli bir kizcem olsun benimde
Inşallah tutar..Allah isteyen herkese nasip etsin..
Selverr öğrenebildin mi cinsiyet??Sağlık olsun canim bidahaki insallah olur bebisin bekletmeden gelsin sana
Hadi canım insallahBnmde adetim bitti carsamba persembe cuma calisicaz bakalim ins tutar bu ay x ler girer yumurtayadua edin banada lutfen tutsun ve saglikli bir kizcem olsun benimde
Evet kızlar doktor ben erkege benzettim dedi ama kesin demedi bidahaki ay kesinlestiririx dediSelverr öğrenebildin mi cinsiyet??
Hayırlısı canım bu haftalar yanılma payı yüksek oluyor belli olmaz sağlıklı hayırlı evlat olsun en önemlisi oEvet kızlar doktor ben erkege benzettim dedi ama kesin demedi bidahaki ay kesinlestiririx dedi
Hayırlısı olsun inşallah..bu haftalarda kesin bişey Söylemek zor.sağlıklı,hayırlı bir kız gelip seni bulur inşallahEvet kızlar doktor ben erkege benzettim dedi ama kesin demedi bidahaki ay kesinlestiririx dedi
Aynen canim hakkimizda hayırlısı insallah herkesin gönlüne gore olurHayırlısı canım bu haftalar yanılma payı yüksek oluyor belli olmaz sağlıklı hayırlı evlat olsun en önemlisi o
Evet kızlar doktor ben erkege benzettim dedi ama kesin demedi bidahaki ay kesinlestiririx dedi
Amin ccanim insallahHayırlısı olsun inşallah..bu haftalarda kesin bişey Söylemek zor.sağlıklı,hayırlı bir kız gelip seni bulur inşallah
Benim iki oglum var canim kız olsu,,istiyodum herseyi denedim ama nasip gerci kesin demedi benzettim dedi 2 hafta sonra tekrar gidecemHayirlisi olsun cnm sen erkek bebismi istiyodun... Tek cocukmuydu senin cnm...
Amin ccanim insallah
Benim iki oglum var canim kız olsu,,istiyodum herseyi denedim ama nasip gerci kesin demedi benzettim dedi 2 hafta sonra tekrar gidecem
Cnm Rabbim gönlüne göre versin inşallah ewet bu aylar yanıltıcı önümüzdeki ay nezlesi inşallahEvet kızlar doktor ben erkege benzettim dedi ama kesin demedi bidahaki ay kesinlestiririx dedi
Amin inşallahAynen canim hakkimizda hayırlısı insallah herkesin gönlüne gore olur
Amin inşallahAynen canim hakkimizda hayırlısı insallah herkesin gönlüne gore olur
Sirkeyi denediniz mi ne zaman oldu ilişki ay biz boşuna mi çabalıyoruzAmin ccanim insallah
Benim iki oglum var canim kız olsu,,istiyodum herseyi denedim ama nasip gerci kesin demedi benzettim dedi 2 hafta sonra tekrar gidecem
3 tane erkek evlad olmasını da çok müthiş bişey biliyorum eşim 3 erkek kardeş annelerine el bebek gül bebek bakıyorlar.Valla yan gözle bile bakamıyor hiç kimseAynen canim hakkimizda hayırlısı insallah herkesin gönlüne gore olur
Allah hayirlisini versin inşallahSirkeyi denediniz mi ne zaman oldu ilişki ay biz boşuna mi çabalıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?