• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

Servercim tsk ederim yanitin icin ama anlamadığım 5 gun korun 18 ine kdr korunma yazmissin ya ben ayin 10 unda adet oldum benim yaklasik 6 7 gun suruyor nasil yapayim bilemedim adetten sonta ilk gun korunup 20 sine kdr korunmasammi acaba 9.10.11 gunler korunmasam ne olurki cinsiyeti acaba 22 si yumurtlamam... Yani yumurtlamaya 2 gun varken kesicem ilişkiyi... Ins tutar yasar x spermi

Hayirlisi olsun cnm tekrar ayni ciktiysa yoktur o zmn olmamasi daha hayirli aklinda soru isareti olucagina... Bidahaki aya ins bende adetim bitsin basliycaz bakalim dua edin banada ins kalirim ve eli ayagi duzgun hayirli bir kiz evladim olur
Evet aynen hamilelikte hastalık çok zor.hepimiz için hayırlısı allah gönlümüzdekini hayırlı etsin inşallah.Bol bol dua ediyorum hepimiz için canım.

Insallah canim hayırlısıyla iyiles de bidahaki aya dinc ol gebelijte hastalik cok zor bir grio,oldum ilkay duzelemedim zor iyilestim[/QUOT
Insallah canim hayırlısıyla iyiles de bidahaki aya dinc ol gebelijte hastalik cok zor bir grio,oldum ilkay duzelemedim zor iyilestim
Hayırlısı artık böyle hamile kalmak istemezdim zaten benimde oğlumdan biliyorum hamilelikte hastalık çok zor atlatiliyor.

Insallah canim hayırlısıyla iyiles de bidahaki aya dinc ol gebelijte hastalik cok zor bir grio,oldum ilkay duzelemedim zor iyilestim
selver abla cinsiyeti belli oldu mu 12 hafta olmuş. çok merak ediyorum. benim adetim düzensiz emziriyorum. ne zaman yumurtlama olacağını hesaplamak yanıltır mı? erkek bebek istediğim için çat anı önemli benim için.

Dayanamadım eczanenin ònünden gecerken gittim test aldım ama çıkmadı negatif daha erken diyemi yoksa hamile degilmiyim bilemedim

Malesef hamile değilim az önce adet oldum belirtiler çok farklıydı kendimi çok kaptırdım kısmet böyleymiş mart a kadar erteliycem sizi takipe devam edicem arkadaslar.

canım çok geçmiş olsun en azından tedavini ol.bi kişinin hamile olmadığına sevinceğimi bilmezdim walla
Çok teşekkür ederim..O kadar çalış çabala:-):-)bin bir türlü atraksiyonlar yap ikinci teste giderken inşallah hamile deyilim dir,, dee..Valla bende sevindim yoksa çok zor günler beni bekliyordu.

[Qut29, post: 43535564, member: 709083"]Malesef hamile değilim az önce adet oldum belirtiler çok farklıydı kendimi çok kaptırdım kısmet böyleymiş mart a kadar erteliycem sizi takipe devam edicem arkadaslar.[/QUOTE]

Hayirlisi olsun cnm vardir bir hayir benimde gecen ay olmadi gerci tutmasi biraz imkansizdi ama... Iyiki olmamis dedim cunku bartolin apsesi cikmisti anyibiyotik icmek zorunda kaldim... Kismet hersey allah ne zaman nasip ederse o zmn olsun hakkimizda hayirlisi...
Hayirlidi

Malesef hamile değilim az önce adet oldum belirtiler çok farklıydı kendimi çok kaptırdım kısmet böyleymiş mart a kadar erteliycem sizi takipe devam edicem arkadaslar.
Kısmet üzülmeyin,,bencede ertelemeyin..Belki düğün ertelenir..Benim oğlumun yaza sünnet düğünü var ama ben ertelemiyorum.Hamileliğin en fazla 5 ayına kadar yapacağız yada bebek doğduktan sonra..Böyle giderse geç hamile kalırsam mayısta olabilir 5 aylık en fazla.Gerçi oglumda 7 ayda bile çok bariz bir karnım yoktu.Ama ikinci çocukta karın daha çok buyuyormuş.Öyle kocaman bir göbekle düğünde ev sahipliği yapmam son tercihimdi ama böyle oldu malesef.Oglumun sünnetini erteledim bebeği erteledim.Hepsi bur anda patladi şuan ikisindeden de vazgeçmek mümkün deyil

Kısmet üzülmeyin,,bencede ertelemeyin..Belki düğün ertelenir..Benim oğlumun yaza sünnet düğünü var ama ben ertelemiyorum.Hamileliğin en fazla 5 ayına kadar yapacağız yada bebek doğduktan sonra..Böyle giderse geç hamile kalırsam mayısta olabilir 5 aylık en fazla.Gerçi oglumda 7 ayda bile çok bariz bir karnım yoktu.Ama ikinci çocukta karın daha çok buyuyormuş.Öyle kocaman bir göbekle düğünde ev sahipliği yapmam son tercihimdi ama böyle oldu malesef.Oglumun sünnetini erteledim bebeği erteledim.Hepsi bur anda patladi şuan ikisindeden de vazgeçmek mümkün deyil

Hayirlisi olsun cnm bizde dusunuyoruz sunnet ama ikinci olursa onun cinsiyetine gore yapalim dedik erkek olursa ikisini bir yapariz diye dusunduk kiz olursada bebekle zor olcak birqz ama kismet ;)

Kardesimin eylülde istiyorlar düğünü annem ozaman bana yardımcı olamıycak fazla gelip kalamaz kadınıda sterese sokarım hangi bi tarafa koşsun oyüzden ertelemek istiyorum çin takvimine baktım kasım aralık ve mayıs kız acaba bu aydamı denesem diye düsünüyorum simdi agustosa olur aralık yapamam tam dugune denk gelir sonrada ta mayısa kalıyor belki bu ayda son kez denerim òyle ertelerim bakalım

Hayirlisi olsun cnm bizde dusunuyoruz sunnet ama ikinci olursa onun cinsiyetine gore yapalim dedik erkek olursa ikisini bir yapariz diye dusunduk kiz olursada bebekle zor olcak birqz ama kismet :KK66:
Bizde sizin gibi düsünüyoruz benim oğlum 1bucuk yaşında sünnet oldu dügünü büyüyünce yapariz demistik simdide belki 2.cide erkek olur birlikte yapariz diye düsündügümden yapmadık

Bizde sizin gibi düsünruz benim oğlum 1bucuk yaşında sünnet oldu dügünü büyüyünce yapariz demistik simdide belki 2.cide erkek olur birlikte yapariz diye düsündügümden yapmadık

Aynen benim oglumda 3 yasinda sunnet oldu bi düğünü kaldi ;) bana kalsa yapardim ama esim boyle dusundu sonra hakverdim gercekten... Hayirlisi olur insallah ;)

Servercim tsk ederim yanitin icin ama anlamadığım 5 gun korun 18 ine kdr korunma yazmissin ya ben ayin 10 unda adet oldum benim yaklasik 6 7 gun suruyor nasil yapayim bilemedim adetten sonta ilk gun korunup 20 sine kdr korunmasammi acaba 9.10.11 gunler korunmasam ne olurki cinsiyeti acaba 22 si yumurtlamam... Yani yumurtlamaya 2 gun varken kesicem ilişkiyi... Ins tutar yasar x spermi
Adetten hemen sonra yap sik ilişki olsun ama korun Y ler azalsin X lere firsatin olsun ama yumurtlamana 2 gun kala mutlaka birak iliskiyi son iki iliskide korunma mesela

Back