- 23 Ekim 2009
- 1.050
- 762
- 123
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #65.901
Cinsiyet icin pazartesi gidecem bakalim canim,insallah soyler soylemezse haftaya sen yumurtlama zamani yapmak istiyosan mutlaka ovulasyon testi kullan emzirirken değişebilir senin icin risk olurselver abla cinsiyeti belli oldu mu 12 hafta olmuş. çok merak ediyorum. benim adetim düzensiz emziriyorum. ne zaman yumurtlama olacağını hesaplamak yanıltır mı? erkek bebek istediğim için çat anı önemli benim için.
Erken olabilir canim gününün gecmesini bekle strese giriyosun yoksa bend3 beklemdim 5 gun yaptım cikmisti ama herkeste farkliDayanamadım eczanenin ònünden gecerken gittim test aldım ama çıkmadı negatif daha erken diyemi yoksa hamile degilmiyim bilemedim
Adetten hemen sonra yap sik ilişki olsun ama korun Y ler azalsin X lere firsatin olsun ama yumurtlamana 2 gun kala mutlaka birak iliskiyi son iki iliskide korunma mesela
Merhaba bende aranıza yeni katıldım.bi kızım var allah kısmet ederse bide erkek olsun çok istiyoruz geçen ay bi deneme oldu tabi bu formu takip etmiyodum biçok şeyden habersizdim,yumurta akı kıvamındaki akıntıdan 2gün sonra oldu.. Ağrımda vardı. Şimdi okuyunca acaba erken mi davranmışız diyorum bikaç gün daha beklemek mi gerekiyodu? Sanırım 3-4 güne hamile olup olmadığım belli olur:/
Hayirlisi olsun cnm yumurtlamani hrsaplamismiydin sitelerden... Allah ginlune göre verir insallah.. Bu arada kizinin hangi gunlerde oldugunu hatrliomusun benimde oglum var kizim olmasini cok istiyorumda bildigin bisi varsa paylasirsa sevinirim
Adet oldum canım malesefErken olabilir canim gününün gecmesini bekle strese giriyosun yoksa bend3 beklemdim 5 gun yaptım cikmisti ama herkeste farkli
Yok canim belli,degil pazartesi gidicem,bakalim,ne diyecek bende merak ediyorumAnladim cnm adetten sonra korunucam 9.10.ve 11 gunler korunucam 20 si en son olucak 22 si zaten yumurtlamam.. Tsk ederim cvbin icin ins tutar bu ay bu arada senin cinsiueti bellimi bebisin
Sağlık olsun canim bidahaki insallah olur bebisin bekletmeden gelsin sanaAdet oldum canım malesef
Canim senin icin test garanti olur ozaman lekelenmenin ilkgununden sayacaksin test alirsan ben yardımcı olurum sanaYumurtlama mı hesaplayamadım açıkçası çünkü benim reglim nezaman başlıyo oda muamma ilk kahve lekelenme geliyo 2-3 gün sonra kanama başlıyo hangi tarihi baz alıcam bilemediğim için kendimi dinliyorum akıntı ateş ağrı.. Ama bu ay olmadıysa hemen gidip bi ovulasyon testi alıcam.. (Buarada bana bu test hakkında bilen bilgi verirse çok sevinirim)
Kızımda adetimin başlangıç gününden ki ozaman böyle lekelenmeli başlamıyodu 14. Gün diye biyerde okumuştum o gün ve 16.gün ilişki olmuştu ikisinden birinde kalmışım:) hepimizin allah gönlüne göre versin canım
Yumurta aki derken uzayan ve kaygansa akintin guzel zamanda yapmışsın zaten agri varsa yumurtlamadan kaynaklidir hamileysen insallah gönlüne gore olurMerhaba bende aranıza yeni katıldım.bi kızım var allah kısmet ederse bide erkek olsun çok istiyoruz geçen ay bi deneme oldu tabi bu formu takip etmiyodum biçok şeyden habersizdim,yumurta akı kıvamındaki akıntıdan 2gün sonra oldu.. Ağrımda vardı. Şimdi okuyunca acaba erken mi davranmışız diyorum bikaç gün daha beklemek mi gerekiyodu? Sanırım 3-4 güne hamile olup olmadığım belli olur:/
Yumurtlama mı hesaplayamadım açıkçası çünkü benim reglim nezaman başlıyo oda muamma ilk kahve lekelenme geliyo 2-3 gün sonra kanama başlıyo hangi tarihi baz alıcam bilemediğim için kendimi dinliyorum akıntı ateş ağrı.. Ama bu ay olmadıysa hemen gidip bi ovulasyon testi alıcam.. (Buarada bana bu test hakkında bilen bilgi verirse çok sevinirim)
Kızımda adetimin başlangıç gününden ki ozaman böyle lekelenmeli başlamıyodu 14. Gün diye biyerde okumuştum o gün ve 16.gün ilişki olmuştu ikisinden birinde kalmışım:) hepimizin allah gönlüne göre versin canım
Yok canim belli,degil pazartesi gidicem,bakalim,ne diyecek bende merak ediyorum
Amin inşallahSağlık olsun canim bidahaki insallah olur bebisin bekletmeden gelsin sana
Amin hepimizin insallah rabbim olmayanlarada nasip etsin mahrum birakmasinHayirlisi olsun cnm allah gonlune gore versin insallah
Amin hepimizin insallah rabbim olmayanlarada nasip etsin mahrum birakmasin
Amin cnm
İnşallah allah sizede en yakın zamanda bir kız evladı nasip eder peki özel bisey yapıyomusunuz kız olması icin bildikleriniz varsa bizimlede paylaşın bende kız istiyorumHepinize merhaba..3 aydır tüm sayfaları okudum ve sanki hepinizi tanıyorum.sizinle birlikte sevindim.üzüntülerinizde yine sizle birlikte üzldüm.gelelim bana..39 yaşındayım.iki oğlum var.bugüne kadar 3. Çocuğu düşünmezken yapılan bir testle yumurtalıklarımın yaşlandığı ortaya çıktı.bende de 3.çocuk sevdası ..kızım olmasını çok istiyorum.ağustos Ay'ından bu yana Yumurta takibi Yapılıyor.3 ayda iki kez yumurtam oldu.gebelik oluşmadı.bu ay yine beklemedeyim.lütfen beni de dualarınızda unutmayın.sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?