• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

Bnmde adetim bitti carsamba persembe cuma calisicaz bakalim ins tutar bu ay x ler girer yumurtaya :KK45::KK47: dua edin banada lutfen tutsun ve saglikli bir kizcem olsun benimde ;)

Hayırlısı olsun inşallah..bu haftalarda kesin bişey Söylemek zor.sağlıklı,hayırlı bir kız gelip seni bulur inşallah
Amin ccanim insallah
Hayirlisi olsun cnm sen erkek bebismi istiyodun... Tek cocukmuydu senin cnm...
Benim iki oglum var canim kız olsu,,istiyodum herseyi denedim ama nasip gerci kesin demedi benzettim dedi 2 hafta sonra tekrar gidecem

Amin ccanim insallah

Benim iki oglum var canim kız olsu,,istiyodum herseyi denedim ama nasip gerci kesin demedi benzettim dedi 2 hafta sonra tekrar gidecem

Bu ay yanıltıcı oluyo benim de 12.hafta kontrolümde erkeğe benziyo demişti.. Bi sonraki kontrolde kızmış diyince baya şaşırmıştım.. Hayırlısı olsun önce sağlıklı sonra gönlümüze göre olsun inşallah

Nasılsıniz arkadaşlar ,aralık ayında kimler deneyecek hadi beraber ilerleyelim, ben bu ay inşallah daha fazla diyet yapmaya çalışıyorum muz, kayısı, incir ,hurma felan siz neler yapıyorsunuz bide akşam ftiilimi aldım ay sonu başlayacak kullanmaya .
Gijnij nasılsın cnm nasıl oldu annen oğlun?
Eski arkadaşlar nerdesiniz ya hepinize feyse mi takildiniz:(

Back