• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

Benim de tutmamış bu ay ama bidaki ay ovulasyon testiyle yapcam en azından rastgele olmasın.. Şimdi erkek için bana yapmam gerekenleri söyleyin kızlar:) testte nasıl oluyo bikaç tane mi alıp hergün bakıyomuyum hiçbişey bilmiyorum da:)
Alkali diyet.ilişki öncesi eşe sert kahve.ovulasyon testinde iki çizgi Eşit olduktan sonra testi 4 saat arayla tekrarla.t c Den daha koyu iken LH pik yapmiş oluyor.ortalama 10 saat içinde yumurta çatlıyor.t silikleştiği ilk an yumurta çatlamış oluyor.o zaman 12 saatin var.sonraki 12 saatte yaparsan Kız ihtimalin çok yüksek..ingender çok güzel bir site.tavsiye ederim..

Alkali diyet.ilişki öncesi eşe sert kahve.ovulasyon testinde iki çizgi Eşit olduktan sonra testi 4 saat arayla tekrarla.t c Den daha koyu iken LH pik yapmiş oluyor.ortalama 10 saat içinde yumurta çatlıyor.t silikleştiği ilk an yumurta çatlamış oluyor.o zaman 12 saatin var.sonraki 12 saatte yaparsan Kız ihtimalin çok yüksek..ingender çok güzel bir site.tavsiye ederim..

Çok teşekkür ederim ya.. Peki kaçıncı gün başlıyım ben teste? Bide bu testlerin içinde 5 tane oluyomuş galiba 1kutusu yeterli geliyo mu? Ayrıca çatladıktan sonra tekrar kız ihtimalinin arttığını hiç bilmiyodum baya aydınlanıyorum sağolun:)

Kuru incir yumurta oluşumunu arttırıyormuş.ikizle ilgili bişey okumadım.sudafed şurubu 1 ölçek ilişkiden 2-3 saat önce diye yazıyor.kızılcık düzenli iç.mg ve ca tablet al.ingender diye bir site var.kadınların yaptıklarını okusanız şok olursunuz
Sudafed i kim içicek canım bizmi eşlermi

Aklıma takıldı bu sudafed bi ilaç sonuçta ben gecen ay deneme yaparken cok öksürüyordum korkudan bisey olur diye hic ilac almadim buda öksürük surubu galiba her iliskiden once icicez zarari olmazmi

Çok teşekkür ederim ya.. Peki kaçıncı gün başlıyım ben teste? Bide bu testlerin içinde 5 tane oluyomuş galiba 1kutusu yeterli geliyo mu? Ayrıca çatladıktan sonra tekrar kız ihtimalinin arttığını hiç bilmiyodum baya aydınlanıyorum sağolun:)
Adet Süren ne kadar.Clearblue çift hormon göstergeli sanki kız için daha uygun bir test.laboquıck ovulasyon testi 50 li internetten alabilirsin.adet sürene göre başlayıp yapabilirsin.mesela ben 25 günde bir oluyorum.5.gün başlıyorum.genelde 7,8 gün ovulasyon oluyor.

Aklıma takıldı bu sudafed bi ilaç sonuçta ben gecen ay deneme yaparken cok öksürüyordum korkudan bisey olur diye hic ilac almadim buda öksürük surubu galiba her iliskiden once icicez zarari olmazmi
Sudafedi ingenderda kız için almışlar.yumurtlama öncesi Vücudu asitleştirmek için.o Yüzden bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.çünkü döllenmiş yumurta 5 günde rahme geliyor..

sevgili super anneler ekibi hepinizi görmesem de yaşadıklarınıza ben de ortak oldum. kimi zaman dualarla, kimi zaman müjdeli bir habere sevinirken, kimi zamanda teselli ederken. 2.5 yaşında bir kızım var. yuvamıza bir bebiş daha gelsin istiyoruz ama hala öncelikle yapsak mı yapmasak mı diye de düşünmüyor değilim. çünkü çalışan biri olarak kolay olmayabilir. kaldıramayabilirim. ama gel gör ki o evlat kokusu insanı resmen sürüklüyor. velhasıl araştırmalara göre tek çocuklu anne 2 ya da daha fazla çocuğa sahip olan annelere göre daha mutluymuş. çünkii tek çocuk hiç çocuk demek. içten içten erkek evlat istemek ayrı derdim. ailemizde kız sürüsü aldı başını gidiyor. pipili çocuk görmeyeli kaç nesil oldu bilmiyorum. aralıkda deneme yapacağız. artık Allah ne nasip kısmet ederse.....diyete başladık. YA NASİP:))

sevgili super anneler ekibi hepinizi görmesem de yaşadıklarınıza ben de ortak oldum. kimi zaman dualarla, kimi zaman müjdeli bir habere sevinirken, kimi zamanda teselli ederken. 2.5 yaşında bir kızım var. yuvamıza bir bebiş daha gelsin istiyoruz ama hala öncelikle yapsak mı yapmasak mı diye de düşünmüyor değilim. çünkü çalışan biri olarak kolay olmayabilir. kaldıramayabilirim. ama gel gör ki o evlat kokusu insanı resmen sürüklüyor. velhasıl araştırmalara göre tek çocuklu anne 2 ya da daha fazla çocuğa sahip olan annelere göre daha mutluymuş. çünkii tek çocuk hiç çocuk demek. içten içten erkek evlat istemek ayrı derdim. ailemizde kız sürüsü aldı başını gidiyor. pipili çocuk görmeyeli kaç nesil oldu bilmiyorum. aralıkda deneme yapacağız. artık Allah ne nasip kısmet ederse.....diyete başladık. YA NASİP:))
İnşallah allah sizede bir erkek evlad nasip eder :)

Bugün oğlum rahatsızdı doktora götürdüm ilaç almak ićin eczaneye girdik aklıma geldi folik asitim bitmek üzereydi folik asit aldım bir baktım tezgahın üstümde calcium sandoz var görmüsken aldım selver de kullandıgını söylemisti inşallah işe yarar :)

Kız ihtimalinin artmasının sebebi vajen ph ının en düşük seviyeye gelmesiymiş..yani asidik bi ortam oluyormuş..

Anladım canım ben bugun calcium sandoz aldim eczaneden

Hadi hayirlisi cnm ben sudafet almayi unuttum ay bide surup hicte icemiyorum... Folik asit bende iciyorum incir yiyorum.. Bide esim hali saha macina gitti bugun.. Yorgun olmasi gerekli diye duymuştum denk geldi :KK49::KK49::KK49:bu gece basliyoruz bakalim cumaya kadar cuma gecesi son ins tutar... Ay heyecan basiyo wallahi... Allahim gonlumuze gore versin... Kiz icin aksamustu diyolar ama aksamustu olma sansi olmadigindan mecbur gece oluyo ;))) bide ayin durumuda etkilimus hangi ay var bilen varmi yeni ayda kiz dolunayda erkek olurmus diye okumustum

Kuru incir yumurta oluşumunu arttırıyormuş.ikizle ilgili bişey okumadım.sudafed şurubu 1 ölçek ilişkiden 2-3 saat önce diye yazıyor.kızılcık düzenli iç.mg ve ca tablet al.ingender diye bir site var.kadınların yaptıklarını okusanız şok olursunuz

Tskler cnm sudafet almayi unutum malesef baska surup olmazmiki dolven peditus vs ;)))

Kız annesi olarak varmı bize bir tavsiyeniz nasıl tutturucaz bu kızı:)

Hiç bişey yapmadım canım..kızım çok nazlı olduğu için 7 aylık çalışmada geldi:))) cinsiyetle ilgili bilimsel çalışmalardan haberim yoktu..bu forumda okudum bazı bilgileri..kız için ovulasyondan 2-3 gün önce ilişkiyi bırakmak ve vücudun ph ını duşurmek gerekiyor burdaki bilgilere göre..takdir Allah ın...

Back