• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

Bu ay yanıltıcı oluyo benim de 12.hafta kontrolümde erkeğe benziyo demişti.. Bi sonraki kontrolde kızmış diyince baya şaşırmıştım.. Hayırlısı olsun önce sağlıklı sonra gönlümüze göre olsun inşallah
Ayy insallah bende oyle,bi ümit bekliyirum haftaya tekrar gidecem ınsalalh yine dua edin bana kızlar

Bugün ovulasyon sonrası 6. Günüm.dünden bu yana bel ağrısı var.sanki adet olacakmışım gibi.baş ağrısıda var.sanırım yine olmadı..bana tüp bebek yolları gözüküyor sanırım
Bekle canim hemen,stres yapma insallah o agrilat bebisinin sana tutunma agrisidir

Hayirlisi olsun selvercim daha ufakmis evet yanilma payi olabiliyor... Ins kizdir saglikli bir kizcen olur seninde bizimde... Bizde carsamba persembe cuma calisicaz bakalim ins tutar... Yumurtlamadan 2 gun once birakicam... Incir aldim dun bol bol yiyoruz... Aslinda ne kdr cabalasak bos allahimin bilecegi is ama umut oluyo deneyipte tutan arkadaslardan...allah hepimizin gonlune gore verir insallah...

Hayirlisi olsun selvercim daha ufakmis evet yanilma payi olabiliyor... Ins kizdir saglikli bir kizcen olur seninde bizimde... Bizde carsamba persembe cuma calisicaz bakalim ins tutar... Yumurtlamadan 2 gun once birakicam... Incir aldim dun bol bol yiyoruz... Aslinda ne kdr cabalasak bos allahimin bilecegi is ama umut oluyo deneyipte tutan arkadaslardan...allah hepimizin gonlune gore verir insallah...
Incirin ne gibi bir faydası var acaba

Benim de tutmamış bu ay ama bidaki ay ovulasyon testiyle yapcam en azından rastgele olmasın.. Şimdi erkek için bana yapmam gerekenleri söyleyin kızlar:) testte nasıl oluyo bikaç tane mi alıp hergün bakıyomuyum hiçbişey bilmiyorum da:)

Benim de tutmamış bu ay ama bidaki ay ovulasyon testiyle yapcam en azından rastgele olmasın.. Şimdi erkek için bana yapmam gerekenleri söyleyin kızlar:) testte nasıl oluyo bikaç tane mi alıp hergün bakıyomuyum hiçbişey bilmiyorum da:)

Cnm ben oglumdayken yumurtlama zamani olmustu ve belimin altina yastik koymustum bir sure kalkmamistim... Ama erkek olsun diye degilde ilk denememizdi ya hamile kalamazsam diye o tarihlerde olmustu... Ama o zmn yumurtlamada erkek yada kiz olur diye bile bilmiyordum.... Allah gonlune gore versin ins... Senin erkek benim kız olsun insallah saglikli eli ayagi duzgun hayirli evlatlarimiz olsun...

Cnm ben oglumdayken yumurtlama zamani olmustu ve belimin altina yastik koymustum bir sure kalkmamistim... Ama erkek olsun diye degilde ilk denememizdi ya hamile kalamazsam diye o tarihlerde olmustu... Ama o zmn yumurtlamada erkek yada kiz olur diye bile bilmiyordum.... Allah gonlune gore versin ins... Senin erkek benim kız olsun insallah saglikli eli ayagi duzgun hayirli evlatlarimiz olsun...

İnşallah canım allah hepimizin gönlüne göre versin... Ya bu iş çok karışık tam yumurta çatladığı zaman yapmak lazım mış o test bunu haber veriyo mu ki çünkü yumurtlama tarihini ztn anlıyosun da çatlamadan önce yaparsan sanırım kız benimde ilki öle olmuştu bu ay baya askıya aldım ama demek geç kalmışım:) bende ilk hamileliğimde ayaklarımı havaya dikmiştim ama geçmiş sayfalarda sağına yat falan yazıyodu onu uyguladım kafam karıştı iyicene:)

İnşallah canım allah hepimizin gönlüne göre versin... Ya bu iş çok karışık tam yumurta çatladığı zaman yapmak lazım mış o test bunu haber veriyo mu ki çünkü yumurtlama tarihini ztn anlıyosun da çatlamadan önce yaparsan sanırım kız benimde ilki öle olmuştu bu ay baya askıya aldım ama demek geç kalmışım:) bende ilk hamileliğimde ayaklarımı havaya dikmiştim ama geçmiş sayfalarda sağına yat falan yazıyodu onu uyguladım kafam karıştı iyicene:)

Cnm ovulasyon testi okuduklarim kadarıyla haber verio tam olarak yumurtlamayi ama gene tabiki allahin bilecegi is tam yumurtlamada yapip kizi olanda var yumurtlama oncesi oglu olanda... Ama tabiki denemekte fayda var bende herseyi deniycem ins gönlümüzdeki olur hepimizin...

Ben gitigim karin dogumcuya sormustum kiz icin 3 gun öncesimi diye yok oyle bisey demisti... Hatta utandirmisti beni sen bu ara kocani gordugun yerde atla ustune demisti... Sen bir tarlasin kocan ne ekerse o cikar demisti deli adam.... Hamile kalirsam ona gitmeyi dusunmuyorum :KK45:

Walla incir kiz olmasi icin yeniyormus diyr duymustum yiyoruz bakalim ins faydasi olur :KK49:
Yumurta sayisi artar derken ikiz flnmi olur yani :KK57::KK57: bide bu sudafet surubu benmi esimmi icmeli ve ilişki oncesindrmi icilmeli cnm
Kuru incir yumurta oluşumunu arttırıyormuş.ikizle ilgili bişey okumadım.sudafed şurubu 1 ölçek ilişkiden 2-3 saat önce diye yazıyor.kızılcık düzenli iç.mg ve ca tablet al.ingender diye bir site var.kadınların yaptıklarını okusanız şok olursunuz

Back