- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #65.941
Bugün ovulasyon sonrası 6. Günüm.dünden bu yana bel ağrısı var.sanki adet olacakmışım gibi.baş ağrısıda var.sanırım yine olmadı..bana tüp bebek yolları gözüküyor sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sirkeli vajinal dus diyosan yapmadim canim onun yerine sabahlari ac karnima ictim ama siz bana bakmayin ben erkk olduguna inanmiyorum 2 hafta sonra net belli olurSirkeyi denediniz mi ne zaman oldu ilişki ay biz boşuna mi çabalıyoruz
Ayn canim bende oyle düşünüyorum cunku icimden he,kız geçiyor ve rüyamda gordum hayirlisiyla insallahCnm Rabbim gönlüne göre versin inşallah ewet bu aylar yanıltıcı önümüzdeki ay nezlesi inşallah
Ayy insallah bende oyle,bi ümit bekliyirum haftaya tekrar gidecem ınsalalh yine dua edin bana kızlarBu ay yanıltıcı oluyo benim de 12.hafta kontrolümde erkeğe benziyo demişti.. Bi sonraki kontrolde kızmış diyince baya şaşırmıştım.. Hayırlısı olsun önce sağlıklı sonra gönlümüze göre olsun inşallah
Bekle canim hemen,stres yapma insallah o agrilat bebisinin sana tutunma agrisidirBugün ovulasyon sonrası 6. Günüm.dünden bu yana bel ağrısı var.sanki adet olacakmışım gibi.baş ağrısıda var.sanırım yine olmadı..bana tüp bebek yolları gözüküyor sanırım
Hiç sanmıyorum selverr..o kadar çok başım ağrıyorki.adetten önce benim hep öyle olur..ellerim ayaklarım buz gibi..Hayırlısı artık.Bekle canim hemen,stres yapma insallah o agrilat bebisinin sana tutunma agrisidir
Incirin ne gibi bir faydası var acabaHayirlisi olsun selvercim daha ufakmis evet yanilma payi olabiliyor... Ins kizdir saglikli bir kizcen olur seninde bizimde... Bizde carsamba persembe cuma calisicaz bakalim ins tutar... Yumurtlamadan 2 gun once birakicam... Incir aldim dun bol bol yiyoruz... Aslinda ne kdr cabalasak bos allahimin bilecegi is ama umut oluyo deneyipte tutan arkadaslardan...allah hepimizin gonlune gore verir insallah...
Hayırlısıyla inşallahSirkeli vajinal dus diyosan yapmadim canim onun yerine sabahlari ac karnima ictim ama siz bana bakmayin ben erkk olduguna inanmiyorum 2 hafta sonra net belli olur
Incirin ne gibi bir faydası var acaba
Incir yumurta sayısını artırır.kız için kızılcık şerbeti ve sudafed şurupWalla incir kiz olmasi icin yeniyormus diyr duymustum yiyoruz bakalim ins faydasi olur
Incir yumurta sayısını artırır.kız için kızılcık şerbeti ve sudafed şurup
Canım cin takviminde ne çıkıyor kız mi erkek mi..Sen çin takvimine goremi yaptin peki bende cine gore yaptım Insallah bizdede tutar
Benim de tutmamış bu ay ama bidaki ay ovulasyon testiyle yapcam en azından rastgele olmasın.. Şimdi erkek için bana yapmam gerekenleri söyleyin kızlar:) testte nasıl oluyo bikaç tane mi alıp hergün bakıyomuyum hiçbişey bilmiyorum da:)
Cnm ben oglumdayken yumurtlama zamani olmustu ve belimin altina yastik koymustum bir sure kalkmamistim... Ama erkek olsun diye degilde ilk denememizdi ya hamile kalamazsam diye o tarihlerde olmustu... Ama o zmn yumurtlamada erkek yada kiz olur diye bile bilmiyordum.... Allah gonlune gore versin ins... Senin erkek benim kız olsun insallah saglikli eli ayagi duzgun hayirli evlatlarimiz olsun...
İnşallah canım allah hepimizin gönlüne göre versin... Ya bu iş çok karışık tam yumurta çatladığı zaman yapmak lazım mış o test bunu haber veriyo mu ki çünkü yumurtlama tarihini ztn anlıyosun da çatlamadan önce yaparsan sanırım kız benimde ilki öle olmuştu bu ay baya askıya aldım ama demek geç kalmışım:) bende ilk hamileliğimde ayaklarımı havaya dikmiştim ama geçmiş sayfalarda sağına yat falan yazıyodu onu uyguladım kafam karıştı iyicene:)
Walla incir kiz olmasi icin yeniyormus diyr duymustum yiyoruz bakalim ins faydasi olur
Kuru incir yumurta oluşumunu arttırıyormuş.ikizle ilgili bişey okumadım.sudafed şurubu 1 ölçek ilişkiden 2-3 saat önce diye yazıyor.kızılcık düzenli iç.mg ve ca tablet al.ingender diye bir site var.kadınların yaptıklarını okusanız şok olursunuzYumurta sayisi artar derken ikiz flnmi olur yani bide bu sudafet surubu benmi esimmi icmeli ve ilişki oncesindrmi icilmeli cnm