• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

Cin takvimi benim oglumda tutmustu ama ablamin 2.kizinda tutmadi malesef

canım çok kafaya takma iğneyi benim hastalarımdan böyle durumda röntgen çektiren bile oldu karın ağrısında meğerse hamileymiş maşallah bebeğide sağlıklı ben şöyle düşünüyorum ilk zaman tam rahme yerleşmediğinden çok etkilemiyo bebeği bence
Teşekkür ederim içime su sertptiniz.Bu akşam tekrar hastaneye gidip kanda gebelige baktircam

Sonucunu yaz merak ediyorum[/Hastaneye gittim ve tekrar baktirdim sonuç aynı 5.3 çıktı ve hamile değilsin dedi doktor.Hamile olmadığıma çok sevindim çünkü zatürree olmuşum ve ağrılara daha fazla dayanamiyordum.Ciğer röntgeni için kanın sonucunu bekledim genede doktor hamile deyilsin deyince röntgeni öyle çektirdim.Allahtan hamile değilmişim enfeksiyon tüm vücuduma yayılmış ve zatürree olmuşum bende 2 gündür ağrı kesici bile kullanmadım eğerki hamileysem diyerek..

Canim naptin merak ettim yaptrdinmi kan testi
Yaptırdım tekrar 5.3 çıktı hamile deyilsin dedi doktor.Zatürree olmuşum enfeksiyon bütün vücuda yayılmış ve tedaviye başlandı.Bir poset ilaçlarla eve döndük.Allahtan hamile değilmişim bu kadar hastalıkla hamileliği karşılaşmak zaten istemezdim.Hayırlısı artık

Teşekkür ederim.şuan o kadar ağrım var ki anlatamam.Sırt ağrım var.Ama ağrı kesici falan kullanmıyorum,dün akşam hiç uyuyamadım.Zaten telaşli bir yapım var eğer hamileysem 9 ay 10 gün bu iğnenin bebeğe zarar verip vermediginı düşünmekten kafayı yerim.bu gün akşam tekrar kanima baktiracagim eğer hamileysem yuh olsun o 2 doktorada
Bencede yanii insallah vardır

Yaptırdım tekrar 5.3 çıktı hamile deyilsin dedi doktor.Zatürree olmuşum enfeksiyon bütün vücuda yayılmış ve tedaviye başlandı.Bir poset ilaçlarla eve döndük.Allahtan hamile değilmişim bu kadar hastalıkla hamileliği karşılaşmak zaten istemezdim.Hayırlısı artık
Kacgun gecti ilk tahlil,üstüne aynisi cikti egrr yoksa hayırlısıyla insallah bidahaki aya canim

2 gün geçti,,salı günü yaptırmıştim ilk tahlili.Ağrılarım çok artınca bugünde acile gittik şuan ilaçların etkisiyle ağrılarım hafifledi.Kısmet artık bir dahaki aya.
Insallah canim hayırlısıyla iyiles de bidahaki aya dinc ol gebelijte hastalik cok zor bir grio,oldum ilkay duzelemedim zor iyilestim

Çok geçmiş olsun her şer de vardır bi hayır dikkat et kendine

2 geçti,,salı günü yaptırmıştim ilk tahlili.Ağrılarım çok artınca bugünde acile gittik şuan ilaçların etkisiyle ağrılarım hafifledi.Kısmet artık bir dahaki aya.

Hayirlisi olsun cnm tekrar ayni ciktiysa yoktur o zmn olmamasi daha hayirli aklinda soru isareti olucagina... Bidahaki aya ins bende adetim bitsin basliycaz bakalim dua edin banada ins kalirim ve eli ayagi duzgun hayirli bir kiz evladim olur

[QTE="bulut29, post: 43522636, member: 709083"]Günaydın bugün 26.gün bende gelen giden yok beklemedeyim :) pazara kadar sabredicem.[/QUOTE]

Hadi hayirlisi cnm ins hamilesindir iyi sabrediosun ben coktan idrar yapmistim ;)

Back