- 28 Ekim 2007
- 6.275
- 1.584
- 173
- 39
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #65.861
Cin takvimi benim oglumda tutmustu ama ablamin 2.kizinda tutmadi malesef
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım eylül de düşünüyordum baktım erkek çıkıyor ekim kız diye ekimde denedik inşallah tutar oğlumda cinsiyetini öğrendikten sonra bakmıştım ondada tutuyorSen çin takvimine goremi yaptin peki bende cine gore yaptım Insallah bizdede tutar
İnsallah kalırsın :)Bende baktım şimdi cin takvimine Aralık erkek gösteriyor arkadaşlar dua edin inşallah ilk denemede kalırım hamile nolur:)
Teşekkür ederim içime su sertptiniz.Bu akşam tekrar hastaneye gidip kanda gebelige baktircamcanım çok kafaya takma iğneyi benim hastalarımdan böyle durumda röntgen çektiren bile oldu karın ağrısında meğerse hamileymiş maşallah bebeğide sağlıklı ben şöyle düşünüyorum ilk zaman tam rahme yerleşmediğinden çok etkilemiyo bebeği bence
Sonucunu yaz merak ediyorumTeşekkür ederim içime su sertptiniz.Bu akşam tekrar hastaneye gidip kanda gebelige baktircam
Teşekkür ederim içime su sertptiniz.Bu akşam tekrar hastaneye gidip kanda gebelige baktircam
Sonucunu yaz merak ediyorum[/Hastaneye gittim ve tekrar baktirdim sonuç aynı 5.3 çıktı ve hamile değilsin dedi doktor.Hamile olmadığıma çok sevindim çünkü zatürree olmuşum ve ağrılara daha fazla dayanamiyordum.Ciğer röntgeni için kanın sonucunu bekledim genede doktor hamile deyilsin deyince röntgeni öyle çektirdim.Allahtan hamile değilmişim enfeksiyon tüm vücuduma yayılmış ve zatürree olmuşum bende 2 gündür ağrı kesici bile kullanmadım eğerki hamileysem diyerek..
Yaptırdım tekrar 5.3 çıktı hamile deyilsin dedi doktor.Zatürree olmuşum enfeksiyon bütün vücuda yayılmış ve tedaviye başlandı.Bir poset ilaçlarla eve döndük.Allahtan hamile değilmişim bu kadar hastalıkla hamileliği karşılaşmak zaten istemezdim.Hayırlısı artıkCanim naptin merak ettim yaptrdinmi kan testi
Çok teşekkür ederim yakından igilendiginizeCanim naptin merak ettim yaptrdinmi kan testi
Çok teşekkür ederim ilginize hepimize sağlıklı günler tekrar 5.3 çıktı hamile deyilsin dediler,,,Zatürresin dediler..Bende her belirtiyi hamilelik belirtisi sandım.Sonucunu yaz merak ediyorum
Bencede yanii insallah vardırTeşekkür ederim.şuan o kadar ağrım var ki anlatamam.Sırt ağrım var.Ama ağrı kesici falan kullanmıyorum,dün akşam hiç uyuyamadım.Zaten telaşli bir yapım var eğer hamileysem 9 ay 10 gün bu iğnenin bebeğe zarar verip vermediginı düşünmekten kafayı yerim.bu gün akşam tekrar kanima baktiracagim eğer hamileysem yuh olsun o 2 doktorada
Kacgun gecti ilk tahlil,üstüne aynisi cikti egrr yoksa hayırlısıyla insallah bidahaki aya canimYaptırdım tekrar 5.3 çıktı hamile deyilsin dedi doktor.Zatürree olmuşum enfeksiyon bütün vücuda yayılmış ve tedaviye başlandı.Bir poset ilaçlarla eve döndük.Allahtan hamile değilmişim bu kadar hastalıkla hamileliği karşılaşmak zaten istemezdim.Hayırlısı artık
2 gün geçti,,salı günü yaptırmıştim ilk tahlili.Ağrılarım çok artınca bugünde acile gittik şuan ilaçların etkisiyle ağrılarım hafifledi.Kısmet artık bir dahaki aya.Kacgun gecti ilk tahlil,üstüne aynisi cikti egrr yoksa hayırlısıyla insallah bidahaki aya canim
Insallah canim hayırlısıyla iyiles de bidahaki aya dinc ol gebelijte hastalik cok zor bir grio,oldum ilkay duzelemedim zor iyilestim2 gün geçti,,salı günü yaptırmıştim ilk tahlili.Ağrılarım çok artınca bugünde acile gittik şuan ilaçların etkisiyle ağrılarım hafifledi.Kısmet artık bir dahaki aya.
Çok geçmiş olsun her şer de vardır bi hayır dikkat et kendineYaptırdım tekrar 5.3 çıktı hamile deyilsin dedi doktor.Zatürree olmuşum enfeksiyon bütün vücuda yayılmış ve tedaviye başlandı.Bir poset ilaçlarla eve döndük.Allahtan hamile değilmişim bu kadar hastalıkla hamileliği karşılaşmak zaten istemezdim.Hayırlısı artık
2 geçti,,salı günü yaptırmıştim ilk tahlili.Ağrılarım çok artınca bugünde acile gittik şuan ilaçların etkisiyle ağrılarım hafifledi.Kısmet artık bir dahaki aya.