Süper Anneler - 2011

Arkadaşlar yine sessizleşti buralar varmı benim gibi ekim ayında deneme yapıp bu ay sonucu merak edenler benim dünden beri hafif mide bulantılarım oluyo kasık ağrım hala devam ediyo özellikle kendimi yorunca kendimi çokmu kaptırdım ne ilk denemede tutarsa kaç yıl aradan sonra şaşırıcam daha 2hafta var ögrenmeme

Ewet ya kimseler yok gijnij Nerelerdesin tam fareye girince buraya ihmal etmeyin yaa . Bende rahim inceliği cikdi ilaç kullanıyorum aralık adetin sonra deneyeceğim mecbur benimde eşim 5 ay kullanmış olacak gijnij cnm malesef ya diyorum geç olsun ama isteğimiz olsun napalım yapmak bişey yok kullandığım ilaca ilk bir hafta şiddetli baş ağrısı yaptı çok şükür bir iki gündür iyiyim kızlar başka bildiginiz rahim kalınlassin diye bi öneriniz.

Geçmiş olsun geç olsun güç olmasın

Arkadaşlar nette gezinirken birşey duydum tecrübeli anneler ben ilk hamileliğimde yaşamadım oyüzden yorum yapamıyorum diyorlarki hamileliğin ilk başlarında sol kasığınız ağrırsa kız sağ ağrıyorsa erkek olurmuş ne diyorsunuz

Ben varım canım bende bunca seneden sonra tutarsa çok sevinirim.benimde adetime 2 hafta var

Ben bu ay hamile kalmaya çalışanlardanim bugün sağ kasigimda ağrı oldu yumurtlama günlerimdeyim önceki ilişkide sağ tarafa yatmistim sabahında ağrı oldu sağ taraf kız diye sağa yatmıştım.Başka yerde de sol taraf diyo bugünde sola yattım ne olacak şimdi

kaç yaşında kızın? benim de 1 yaşında kızım var. erkek bebek peşindeyim şimdi de.
Erkek bebekte yumurtlama günü ilişki olacak.cinsel perhiz şart..ılişki öncesi eşinize kahve içirin..karbonatlı suyla vajinal duş var...ama onu yapmiyabilirsiniz.Ben sirkeli suyla yapıyorum ama çok tereddutte kaldım acaba bi zararı olur mu diye Kız bebekte çok istiyorum ne yapacağımı şaşırdım.

Bende sol biliyorum oyüzden sola yattım :)

İlk gün bende sirkeli su yaptım 1saat öncesinden yanma yaptım korktum 2.gün yapmadım bide sıcak duş aldık öncesinde eşimde bende

İlk gün bende sirkeli su yaptım 1saat öncesinden yanma yaptım korktum 2.gün yapmadım bide sıcak duş aldık öncesinde eşimde bende
Çok mu koydunuz sirkeyi acaba ben 500ml suyun içine bir çorba kaşığı sirke koydum..Çok tereddütte kaldım ya butün spermi öldürürse.Ya en sağlıklı spermler ölürde daha sağlıksız spermler yumurtayı döllerse diye içim içimi yiyor bilgisi olan bayanlar lütfen bur bilgi verin

Karbonatlı suyla vajinal duş, vajinanın ph ını düşürüp mantar yapmaz mı? Mantarda hamile kalmayı zorlaştırmazmı? Okuduğum bazı kaynaklarda yazıyordu arkadaşlar, vajinal duşla hamile kalan varmı aranızda? Vajen ph ını düşürmenin başka yolu olarak alkali diyeti yapmak gerekiyor diye biliyorum

Bunu bazı doktorlarda önermiş netten araştırdığım kadarıyla sirke ve karbonati ama genede korkularım var benim üstte yazdığım nedenlerden dolayı veya tamamen sperlerin ölmesine sebeb olur mu acaba

Bunu bazı doktorlarda önermiş netten araştırdığım kadarıyla sirke ve karbonati ama genede korkularım var benim üstte yazdığım nedenlerden dolayı veya tamamen sperlerin ölmesine sebeb olur mu acaba
Bazı doktorların önerdiğini bende okudum bende korktum sonradan diğer gün yapmadım bilmiyorum görücez bakalım benim mide bulantılarım devam bide gegirme oluyor 2gündür sürekli rahatsız oluyorum bilmiyorum daha 2hafta var öğrenmeye hiç yaşamadığım seyleri yaşıyorum oyüzdende kesin hamileymişim gibi geliyo değilsem üzülücem

Üzülmeyin
Yumurtlama tarihiniz ne zamandi benim bugün.Ama 4 5 gündür full çalışma..acaba bugün olsa mi kız bebek için 2 3 gün önceden ilişkiyi kesin diyorlar ama o zaman nasıl hamile kalinacak 72 saat yaşayan sperm olur mu bide sirkeli suyla yikiyoruz hayırlisi artık

Burda 3gün önceden hamile kalan bir arkadaşımız var benim de yumurtlama 11.gün diue tahmin ettim sadece test falan yapmadan 7 ve 8.gün iliski oldu sonra bıraktım hatta nasıl olicak ölmüştür dedim ama arkadaş bu şekilde hamile kaldım diyunce bide bu belirtiler var ümitlendim bakalım olicakmi

Bence bırakın artık yumurtlama bugunde 2, 3 gun onceden kesmek lazım diyorlar sizin baska cocuk varmi

Karbonatlı su Vajen ph ını yükseltip ve vajen ph ının yükselmesinin başka yolu alkali diyeti yapmak olacaktı yanlış yazmışım..karbonat vajen ph ını yükseltir arkadaşlar yanlış yazmışım kusura bakmayın

Inşallah olur.Doktor bana adetin son gününden sonra 11 12 gün say gün aşırı ilişki dedi bugün normalde yumurtlama günüm dün oldu bugün olsa mi acaba..bide benim adetlerin düzensiz yumurtlama günüm demeyim de yumurtlama haftam deyim belli olmaz yani bugün belimde çok ağrı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…