• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

Bende duydum canım, sadece bu yapılanlar gebeliği etkiler mi diye endişeleniyorum. Sperm kalitesini bozma konusunda hiç bir bilgim yok.

Bende duydum canım, sadece bu yapılanlar gebeliği etkiler mi diye endişeleniyorum. Sperm kalitesini bozma konusunda hiç bir bilgim yok.
Aynen bende gebegi etkiler sperm kalitesini bozar sağlıksız sperm yumurtayı döller diye korkuyorum.Doktorumada soramiyorum mazallah sopayla kovalar beni falan diye :-):-)ama kız bebekte çok istiyorum

Karbonatlı su Vajen ph ını yükseltip ve vajen ph ının yükselmesinin başka yolu alkali diyeti yapmak olacaktı yanlış yazmışım..karbonat vajen ph ını yükseltir arkadaşlar yanlış yazmışım kusura bakmayın
Siz erkek bebek istiyorsunuz sanırım evet erkek bebek için alkali beslenip karbonatlı suyla vajinal duş diyorlar

Üzülmeyin

Yumurtlama tarihiniz ne zamandi benim bugün.Ama 4 5 gündür full:-) çalışma..acaba bugün olsa mi kız bebek için 2 3 gün önceden ilişkiyi kesin diyorlar ama o zaman nasıl hamile kalinacak 72 saat yaşayan sperm olur mu bide sirkeli suyla yikiyoruz :-) hayırlisi artık
Ben yumurtlama ya 6 gun kala biraktim iliskiyi kizimda yaptıklarım aynisini uyguladim mesela

Aynen bende gebegi etkiler sperm kalitesini bozar sağlıksız sperm yumurtayı döller diye korkuyorum.Doktorumada soramiyorum mazallah sopayla kovalar beni falan diye :-):-)ama kız bebekte çok istiyorum
Canim ne zaman dusunuyosun gebelik mesela ben biray onceden calsiyum sandoz,magnezyum,folik,bide sabahlari ax karnina sirke ictim asidik olmak icin yumurtlama günümü hesapladim adet bittikten sonra 6,7,8 gunlerde 3 gun sabah aksam iliski oldu daha,onceside oldu ama korunmaliydi kaliteyi dusurmek icindi onlar 6,7,8 gunlerde yapilan iliski korunmasiz di ve daha sinra korundum tekrar 11,gün yumurtladim yani arada 3 gun vardi yumurtlamaya bakalim bekliyorum

Canim ne zaman dusunuyosun gebelik mesela ben biray onceden calsiyum sandoz,magnezyum,folik,bide sabahlari ax karnina sirke ictim asidik olmak icin yumurtlama günümü hesapladim adet bittikten sonra 6,7,8 gunlerde 3 gun sabah aksam iliski oldu daha,onceside oldu ama korunmaliydi kaliteyi dusurmek icindi onlar 6,7,8 gunlerde yapilan iliski korunmasiz di ve daha sinra korundum tekrar 11,gün yumurtladim yani arada 3 gun vardi yumurtlamaya bakalim bekliyorum

Sizde mi iz bebek düşünüyor sunuz ben multi vitamin kullanmaya başladım.hadi hayırlisi artık.ilk bebek mi

Son düzenleme:
Siz erkek bebek istiyorsunuz sanırım evet erkek bebek için alkali beslenip karbonatlı suyla vajinal duş diyorlar
Evet o yüzden biraz araştırma yapmıştım alkali diyetiyle ilgili ama ben vajinal duşa karşıyım hamileliği zorlaştırıyormuş

Evet o yüzden biraz araştırma yapmıştım alkali diyetiyle ilgili ama ben vajinal duşa karşıyım hamileliği zorlaştırıyormuş
Evet banada oyor geliyor
Başka zararlari varmı acaba

Yumurtlamaya 6 gün önce bırakınca hamile kaldınız mi çok zor deyil mi 6 gün spermler canlı kalabilir mi en fazla 2 3 gün diye biliyorum ama.kızınız da neler uyguladıniz.
Ayni seyleri uyguladim canim ondan da cok onceden biraktim iliskiyi ve oldu

Gijnijjjjjjjjjjjjj Allah rızası için gel cnm ben fitil bu aynı kullaniyim adet bitimi ne dersin öbüradet döneminden sonra deneyecek çünkü cnm nolur bi ses ver

Back