- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #65.701
Gozunuz aydin insallah kiziniz oluyordur :) nub belli mi?Nub grubu degil canim gebe ve gebe kalmak isteyenlerin grubu ozelden yaz alalaim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gozunuz aydin insallah kiziniz oluyordur :) nub belli mi?Nub grubu degil canim gebe ve gebe kalmak isteyenlerin grubu ozelden yaz alalaim
Canım şimdi baktım bana mesaj gelmemiş. Bebeğin arkası dönük sırtı görünüyor o yüzden hiç belli değil. İnşallah gönlüne göre olurEki Görüntüle 1665635 Kızlar 15 haftalık cinsiyet konusunda fikriniz varmı.gnijii sana özel msj attım ama farketmedin galiba.
Amin canım çok sagolCanım şimdi baktım bana mesaj gelmemiş. Bebeğin arkası dönük sırtı görünüyor o yüzden hiç belli değil. İnşallah gönlüne göre olur
Annene acil şifalar versin rabbimKızlar merhaba oğlum hastaydı daha şimdi biraz daha iyi oldu. Annem hasta buraya gelmişti birkaç gün önce gitti. Böbrek hastası nakil olacak. Onunla uğraştım. Çok moralim bozuk o yüzden.pek aktif olamadım. Çalıkuşu canım senşn bebeğin nubu hiç belli olmuyor. Bence kız demek için çok erken. Gönlünü ferah tut Rabbim inşallah gönlüne göre versin . Rabbim hepinizin Yardımcısı olsun kızlar. Bol bol dua edin inşallah
Geçmiş olsun canim.Kızlar merhaba oğlum hastaydı daha şimdi biraz daha iyi oldu. Annem hasta buraya gelmişti birkaç gün önce gitti. Böbrek hastası nakil olacak. Onunla uğraştım. Çok moralim bozuk o yüzden.pek aktif olamadım. Çalıkuşu canım senşn bebeğin nubu hiç belli olmuyor. Bence kız demek için çok erken. Gönlünü ferah tut Rabbim inşallah gönlüne göre versin . Rabbim hepinizin Yardımcısı olsun kızlar. Bol bol dua edin inşallah
Yok canim belli degil suan 9,haftalik 2 hafta sonra dr gidecem bakalim kismet insallahGozunuz aydin insallah kiziniz oluyordur :) nub belli mi?
Canim bende ayni şekilde 6,7,8 gunlerde ilsiki oldu ve 11,gun yumurtladim suan 9 haftalik,insallah sende de öyle olur demekki kalabiliyomus spermler canliİyı aksamlar arkadaşlar bizim cumartesi ve pazar günü korunmasız ilişkı oldu 7.ve 8.gün bugün 11.gün yumurtlama günüm tabi hesabıma göre indirdiğim programdada bugün gösteriyor en son 3gün once ilişki olduguna göre hala bu spermler canlı duruyormudur tutmuşmudur sizce
Insallah canim Rabbim saglikli bi sekilde kucaklarimiza almayi nasip etsin isteyen herkese tez zamanda bebis versinKızlar hepinize iyi akşamlar nasılsınız iyimisiniz ben memleketteydim gittim geldim orda doktora gidemedim en son erkeğe benzetmişti doktor hazal bende 15 haftalık oldum canım haftaya gideceğim inşallah gönlümüzdekine kavuşuruz hayırlı bi şekilde burda isteyen dileyen herkes inşallah
zamanlaması kız bebek için çok iyi olmuş. eğer tutarsa zamanlama çok önemli rol oynuyor demektir. buradaki gebeliklerin hepsini heyecanla takip ediyorum. anne adayları kadar heyecanlıyım. sonuçlara göre yol izleyeceğim. burayı da unutmayın hanımlar. hepinizin gönlündeki olsun.Canim bende ayni şekilde 6,7,8 gunlerde ilsiki oldu ve 11,gun yumurtladim suan 9 haftalik,insallah sende de öyle olur demekki kalabiliyomus spermler canli
Acaba bu sefer yumurtlamadann öncedemı denesen.tam catladıgı anı yakalamak zor oluyor. Inan bende kafayı yıyecegım bu yuzden. Bence bızım tek sorunumuz bunları dürekli düşünüp kafamızı doldurmsk. Rahat olsak hemen hamıle kalacagız belkıde.
Acaba bu sefer yumurtlamadann öncedemı denesen.tam catladıgı anı yakalamak zor oluyor. Inan bende kafayı yıyecegım bu yuzden. Bence bızım tek sorunumuz bunları dürekli düşünüp kafamızı doldurmsk. Rahat olsak hemen hamıle kalacagız belkıde.
selver bebğinin cinsiyetini çok merak ediyorum bir sorum daha olucak pazar günü son ilişki oldu benim pazartesiden beri sol kasık ağrım geçmek bilmedi bazen çok şiddetleniyo otururken bile batıyo hamilelik olabilirmi acaba bide adet olucam gibi his oluyo sende nasil belirtiler oldu ben oglumda hic kasık agrısı çekmedimCanim bende ayni şekilde 6,7,8 gunlerde ilsiki oldu ve 11,gun yumurtladim suan 9 haftalik,insallah sende de öyle olur demekki kalabiliyomus spermler canli
sizinde allah gönlünüze gore versin kaçıncı çocuk cinsiyet farkediyormukimse gelmiyor mu artık buraya ,benim face yok.
Bende çok uğrayamıyorum
sizinde allah gönlünüze gore versin kaçıncı çocuk cinsiyet farkediyormu
ilk çocuk mu ?canım Allah izin verirse erkek bebek istiyorum