• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

Kızlar hepinize iyi akşamlar nasılsınız iyimisiniz ben memleketteydim gittim geldim orda doktora gidemedim en son erkeğe benzetmişti doktor hazal bende 15 haftalık oldum canım haftaya gideceğim inşallah gönlümüzdekine kavuşuruz hayırlı bi şekilde burda isteyen dileyen herkes inşallah

Kızlar merhaba oğlum hastaydı daha şimdi biraz daha iyi oldu. Annem hasta buraya gelmişti birkaç gün önce gitti. Böbrek hastası nakil olacak. Onunla uğraştım. Çok moralim bozuk o yüzden.pek aktif olamadım. Çalıkuşu canım senşn bebeğin nubu hiç belli olmuyor. Bence kız demek için çok erken. Gönlünü ferah tut Rabbim inşallah gönlüne göre versin . Rabbim hepinizin Yardımcısı olsun kızlar. Bol bol dua edin inşallah

Kızlar merhaba oğlum hastaydı daha şimdi biraz daha iyi oldu. Annem hasta buraya gelmişti birkaç gün önce gitti. Böbrek hastası nakil olacak. Onunla uğraştım. Çok moralim bozuk o yüzden.pek aktif olamadım. Çalıkuşu canım senşn bebeğin nubu hiç belli olmuyor. Bence kız demek için çok erken. Gönlünü ferah tut Rabbim inşallah gönlüne göre versin . Rabbim hepinizin Yardımcısı olsun kızlar. Bol bol dua edin inşallah
Annene acil şifalar versin rabbim

Geçmiş olsun canim.
Annene de Rabbim tez zamanda şifa verir ins..nakil ne zaman olacak burdan yaz ameliyata girmeden önce ayetel kürsi ve ihlas okuyalım ins hersey yolunda gider..

Nubu merak için attım burda ve diğer forumda çoğu kız dedi öyle önemsemiyorum. .kizimada herkes erkek demişti kızım oldu..
En gec ocakta belli olur çünkü orda büyük bir muayeneye gireceğim yanılma payı hemen hemen 0 diyebilirim yani suan cinsiyeti Allahtan başka kimse bilmiyor.
Mevlam ne verirse hakkımda hayırlı olan mis diyecem ve sükredecem her zaman.
Rabbim anne olmak için yıllarca bekleyen anneligi hak eden o bütün kardeşlerimizin elini boş birakmasin..

İyı aksamlar arkadaşlar bizim cumartesi ve pazar günü korunmasız ilişkı oldu 7.ve 8.gün bugün 11.gün yumurtlama günüm tabi hesabıma göre indirdiğim programdada bugün gösteriyor en son 3gün once ilişki olduguna göre hala bu spermler canlı duruyormudur tutmuşmudur sizce
Canim bende ayni şekilde 6,7,8 gunlerde ilsiki oldu ve 11,gun yumurtladim suan 9 haftalik,insallah sende de öyle olur demekki kalabiliyomus spermler canli

Kızlar hepinize iyi akşamlar nasılsınız iyimisiniz ben memleketteydim gittim geldim orda doktora gidemedim en son erkeğe benzetmişti doktor hazal bende 15 haftalık oldum canım haftaya gideceğim inşallah gönlümüzdekine kavuşuruz hayırlı bi şekilde burda isteyen dileyen herkes inşallah
Insallah canim Rabbim saglikli bi sekilde kucaklarimiza almayi nasip etsin isteyen herkese tez zamanda bebis versin

Canim bende ayni şekilde 6,7,8 gunlerde ilsiki oldu ve 11,gun yumurtladim suan 9 haftalik,insallah sende de öyle olur demekki kalabiliyomus spermler canli
zamanlaması kız bebek için çok iyi olmuş. eğer tutarsa zamanlama çok önemli rol oynuyor demektir. buradaki gebeliklerin hepsini heyecanla takip ediyorum. anne adayları kadar heyecanlıyım. sonuçlara göre yol izleyeceğim. burayı da unutmayın hanımlar. hepinizin gönlündeki olsun.

Acaba bu sefer yumurtlamadann öncedemı denesen.tam catladıgı anı yakalamak zor oluyor. Inan bende kafayı yıyecegım bu yuzden. Bence bızım tek sorunumuz bunları dürekli düşünüp kafamızı doldurmsk. Rahat olsak hemen hamıle kalacagız belkıde.

canım bilmiyorum ki ama tek ilişki ile herkes hamile kalıyor.

Ben tek yada 2 ilişki deniyorum bir gün arayla yada peşpeşe 2 gece

Acaba bu sefer yumurtlamadann öncedemı denesen.tam catladıgı anı yakalamak zor oluyor. Inan bende kafayı yıyecegım bu yuzden. Bence bızım tek sorunumuz bunları dürekli düşünüp kafamızı doldurmsk. Rahat olsak hemen hamıle kalacagız belkıde.

bu ay da çok erken yumurtladım.

reglimin 7.gününde sanırım.ovu tetsi yapmadım ama kasık ağrımdan anladım.o gece yoktum şehirdışındaydım. dolayısıyla yapamadık.
ertesi gün eve gidince ovu test yaptım.silik çizgi çıktı. o gece çalıştık.sonra günde 2 kere 3 gün tekrarladım testi hiç koyulaşmadı silikleşti iyice . demekki o ağrım oldu an çatlamıştı.
kaçırdık yine yani.Çalışırken zor oluyor.yakalayamıyoruz.Ya eşim şehir dışında ya ben.

Selver bebeginin cinsiyeti
selver bebğinin cinsiyetini çok merak ediyorum bir sorum daha olucak pazar günü son ilişki oldu benim pazartesiden beri sol kasık ağrım geçmek bilmedi bazen çok şiddetleniyo otururken bile batıyo hamilelik olabilirmi acaba bide adet olucam gibi his oluyo sende nasil belirtiler oldu ben oglumda hic kasık agrısı çekmedim

Back