- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #65.721
Kızlar çin takvımıne gore hamılelık planlayan varmı. Inanıyormusunuz bu takvımlere
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gurbet nerdesın nıye gelmıyosun. Nasılsın ıyımısın canımSlmm bn geldimmmm
canım Allah izin verirse erkek bebek istiyorum[/QUOT insallah oğlunuz olur ben oğluma tek gecelik korunmasız ilişkiyle hamile kaldım ozamanlar bunları bilmiyordum tabi yumurtlama gününemi denk geldi bilmiyorum ilişkiden sonrada bacaklarımı duvara dayayıp 15dk beklemiştim sonra vazgeçtik denemekteb biraz daha erteleyelim dedik meğerse ogece hamile kalmışım inşallah işinize yarar
Ben ilk oğlumda hamile kaldıktan sonra baktım tutuyor 1yaş ekleyerek baktığım herkesten bu zamana kadar sadece 2kişide tutmadı bu aya kadarda çin takvimine uysun diye bekledim rus takvimine baktım ondada kız gösteriyor tabi rabbimden başka kimse bilemez one derse o olur ama yinede planlayarak yaptık tabi hamile kalırsamKızlar çin takvımıne gore hamılelık planlayan varmı. Inanıyormusunuz bu takvımlere
Nupdan cok anlamiyorum 1 kere gittim 12haftalikti cok hareketliydi goremedi dr zaten erken dedi kestirip atti dr face de nup grubunda paylastim erkek dedi arkadaslar tabi dr diyene kadar kesin inanamiyorum gorecez artik cok meraktayim...Ben aralikta baslatmayi planliyorum gebeligi cin takvimi girdi kanima. Nubu belli olmustur canim. Nubu nasil paralel mi yoksa yukari dogru mu. iicimden senin bebek erkek gibi geciyor. Oyleyse yardim isticem bi kac soru seklinde. Takip ediyorum seni. Sinerjikten ses yok.
Sinerjik sende bende meraktayiz Allahim yardim etsin bende haftaya gidecegim mujdeyi aliriz insallah hayirlisiyla habersiz birakma yaz gorusuruz canim...Kızlar hepinize iyi akşamlar nasılsınız iyimisiniz ben memleketteydim gittim geldim orda doktora gidemedim en son erkeğe benzetmişti doktor hazal bende 15 haftalık oldum canım haftaya gideceğim inşallah gönlümüzdekine kavuşuruz hayırlı bi şekilde burda isteyen dileyen herkes inşallah
Iyıyım canım her ne kadar adet duzenım bozulsadaKızlar çin takvımıne gore hamılelık planlayan varmı. Inanıyormusunuz bu takvımlere
Amin,insallah canim seninde gonlundeki olsun insallahzamanlaması kız bebek için çok iyi olmuş. eğer tutarsa zamanlama çok önemli rol oynuyor demektir. buradaki gebeliklerin hepsini heyecanla takip ediyorum. anne adayları kadar heyecanlıyım. sonuçlara göre yol izleyeceğim. burayı da unutmayın hanımlar. hepinizin gönlündeki olsun.
Bende ogullarimda kasik agrisi cekmedim canim,kizimda cektim bide bunda mesela son iliski ustune genelde 3,gunde kasikta sızı gibi yada ani batma olursa gebelik isareti sayilabilir bende oldugu icin soyluyorum insallah sende de aynısı olur hamile kalirsinSelver bebeginin cinsiyeti
selver bebğinin cinsiyetini çok merak ediyorum bir sorum daha olucak pazar günü son ilişki oldu benim pazartesiden beri sol kasık ağrım geçmek bilmedi bazen çok şiddetleniyo otururken bile batıyo hamilelik olabilirmi acaba bide adet olucam gibi his oluyo sende nasil belirtiler oldu ben oglumda hic kasık agrısı çekmedim
Bende 2 ogkumda baktim tutuyor kizida deneyim kiz ayinda yaptim tuttu bunuda ayni şekilde yaptım bakalim nasip kismet artık inanmasakta geri kalamiyoruzBen ilk oğlumda hamile kaldıktan sonra baktım tutuyor 1yaş ekleyerek baktığım herkesten bu zamana kadar sadece 2kişide tutmadı bu aya kadarda çin takvimine uysun diye bekledim rus takvimine baktım ondada kız gösteriyor tabi rabbimden başka kimse bilemez one derse o olur ama yinede planlayarak yaptık tabi hamile kalırsam
senin 2oğlun 1kızınmı var ben 2oğlun var sanıyordum maşallah cesaretlisin buda kız olsunda kızına arkadaşlar olur olmazsada zaten kızında oğlunda var ben 2.ye zor cesaret ettim allah ne verirse 3.yü düsünmüyorumBende 2 ogkumda baktim tutuyor kizida deneyim kiz ayinda yaptim tuttu bunuda ayni şekilde yaptım bakalim nasip kismet artık inanmasakta geri kalamiyoruz
ilk çocuk mu ?
Deneme oldumu canım beklemedemısınyok canım 1 kızım var
Evet 2 oglum var ama kızım yok canim 34 haftalık kaybettim kızımı oyuzden rabbim nasip ederse yeniden hamikeyim kızım olmasi,için cok dua ediyorumsenin 2oğlun 1kızınmı var ben 2oğlun var sanıyordum maşallah cesaretlisin buda kız olsunda kızına arkadaşlar olur olmazsada zaten kızında oğlunda var ben 2.ye zor cesaret ettim allah ne verirse 3.yü düsünmüyorum
ben çine göre planlıyorum canım. benim ilk kızım için tuttu. çevremdeki çoğu kişinin tuttu. tutmadı diyenler mesela 1 yaş eklemeyi unutuyorlar yumurtlama günlerini tam bilmiyolar vs. ama net bilinenlere göre ben yüzde 90 a yakın doğruluk payı olduğunu gözlemledim.Kızlar çin takvımıne gore hamılelık planlayan varmı. Inanıyormusunuz bu takvımlere
kaç yaşında kızın? benim de 1 yaşında kızım var. erkek bebek peşindeyim şimdi de.yok canım 1 kızım var
çok üzüldüm rabbim o kızının yerine yeni bir kız evladı verir sana inşallahEvet 2 oglum var ama kızım yok canim 34 haftalık kaybettim kızımı oyuzden rabbim nasip ederse yeniden hamikeyim kızım olmasi,için cok dua ediyorum
Amin canim insallah cok sagolçok üzüldüm rabbim o kızının yerine yeni bir kız evladı verir sana inşallah