• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

Yine yorumları okuyamadım kızlar ama sanırım konu fitil konusu. Lütfen kusura bakmayın. Annem böbrek hastası buraya kontrole geldi ekstradan emir hasta bronşit olmuş. Ve hastalıktan dolayı huyu değişti hiç durmuyor. O yüzden çok bakamıyorum. Fitil ben Neo penotran forte kullandım. Yine süper annelerde reyyahane kullanmıştı onunda oğlu oldu. Kutu içinde 7 tane var ben adetime 7 gün kala kullandım sonra adet oldum sonrada gün aşırı ilişki ile Oğluma hamile kaldım. Başka birşey olursa yazın yine kızlar canim gijnij paylaşımı belki yardimci olur sana

Çok mu koydunuz sirkeyi acaba ben 500ml suyun içine bir çorba kaşığı sirke koydum..Çok tereddütte kaldım ya butün spermi öldürürse.Ya en sağlıklı spermler ölürde daha sağlıksız spermler yumurtayı döllerse diye içim içimi yiyor bilgisi olan bayanlar lütfen bur bilgi verin
canım önce sağlıksız spermler ölür. en sağlıklıları hayatta kalır. sağlıklı olanlar önce ölmezler. için rahat olsun. ya hamile kalamazsın, ya hamile kalırsan en kaliteli ve dayanıklı spermle hamile kalırsın.

Canim ne zaman dusunuyosun gebelik mesela ben biray onceden calsiyum sandoz,magnezyum,folik,bide sabahlari ax karnina sirke ictim asidik olmak icin yumurtlama günümü hesapladim adet bittikten sonra 6,7,8 gunlerde 3 gun sabah aksam iliski oldu daha,onceside oldu ama korunmaliydi kaliteyi dusurmek icindi onlar 6,7,8 gunlerde yapilan iliski korunmasiz di ve daha sinra korundum tekrar 11,gün yumurtladim yani arada 3 gun vardi yumurtlamaya bakalim bekliyorum
kızıma hamile kaldığım sıralarda ben de kilo vermek için her sabah sirkeli su içerdim. muhtemelen asidik yaptım kendimi. şimdi alkali olmak için alkali su içmenin etkisi olur mu?

canım önce sağlıksız spermler ölür. en sağlıklıları hayatta kalır. sağlıklı olanlar önce ölmezler. için rahat olsun. ya hamile kalamazsın, ya hamile kalırsan en kaliteli ve dayanıklı spermle hamile kalırsın.
Ïnşallah öyle olur canım hamile de kalamiyabilirim dün muhtemel yumurtlama günümdü veya çarşamba en son ilişki salı akşamı oldu.kız bebek istediğimizden yumurtlama gününden özellikle kaçındık.Adetlerim de düzensizdir belkide yumurtlama catlamasi perşembe cumaya sarkarsa salı gününden bu günlere spermlerin yaşamaşı çok zor diye düşünüyorum bakalim hadi hayırlisi hepimiz için.Yumurtlama günlerinde cesaret edemedim açıkçasi.

kızıma hamile kaldığım sıralarda ben de kilo vermek için her sabah sirkeli su içerdim. muhtemelen asidik yaptım kendimi. şimdi alkali olmak için alkali su içmenin etkisi olur mu?
Evet alkali düzeyi yüksek şu içmenin yararı var araştırmalarım kadarıyla.Ama en önemlisi yumurtlama gününde tek ilişki.öncesinde cinsel perhiz

Ïnşallah öyle olur canım hamile de kalamiyabilirim dün muhtemel yumurtlama günümdü veya çarşamba en son ilişki salı akşamı oldu.kız bebek istediğimizden yumurtlama gününden özellikle kaçındık.Adetlerim de düzensizdir belkide yumurtlama catlamasi perşembe cumaya sarkarsa salı gününden bu günlere spermlerin yaşamaşı çok zor diye düşünüyorum bakalim hadi hayırlisi hepimiz için.Yumurtlama günlerinde cesaret edemedim açıkçasi.
Bende 3,4 gün ònceden bıraktım hamileysek yaşayaniliyor demekki selverr arkadaşımız buna örnek

Evet alkali düzeyi yüksek şu içmenin yararı var araştırmalarım kadarıyla.Ama en önemlisi yumurtlama gününde tek ilişki.öncesinde cinsel perhiz
Bende önemsiyorum alkali suyun etkili olduğuna. Yumurtlama gününde ilişkinin önemli olduğu söyleniyor ancak ilişki esnasında vajen kimyası ne ise o yönde cinsiyet olduğu söyleniyor bazı bilgiler arasında.

Yine yorumları okuyamadım kızlar ama sanırım konu fitil konusu. Lütfen kusura bakmayın. Annem böbrek hastası buraya kontrole geldi ekstradan emir hasta bronşit olmuş. Ve hastalıktan dolayı huyu değişti hiç durmuyor. O yüzden çok bakamıyorum. Fitil ben Neo penotran forte kullandım. Yine süper annelerde reyyahane kullanmıştı onunda oğlu oldu. Kutu içinde 7 tane var ben adetime 7 gün kala kullandım sonra adet oldum sonrada gün aşırı ilişki ile Oğluma hamile kaldım. Başka birşey olursa yazın yine kızlar canim gijnij paylaşımı belki yardimci olur sana
Selver bebeginin cinsiyeti 1hafta sonra belli olabilir ne zaman doktora gidiceksin

Tmm cnm çok tşkler Rabbim şifa versin annesine oğluna inşallah.

Kızlar gün yaklaştıkça heyecan had safada Dualarınizde unutmayın beni Rabbim herkesin gönlünde ki güzel muradı versin inşallah. Bugun seleyla ezan arası dalmısim RüyaMDA yatağımda bebek var erkek bebekmis ve kayinvaldem geliyo o ara diyorum git bak yatağın üstünde ne var ay kızlar inanin o kadar sevincle uyandım anlatamam ve hala içim kıpır kıpır rüyası bile bu kadar Güzelse Rabbim inşallah gerçeğini yaşatır hepimize. Hayırlı cumalar.

Teşekkür ederim valla içim içimi yiyordu kaş yapayım derken göz çıkartmayım diye nette de araştırdım fakat içimi rahatlatacak şeyler bulamadım.Siz nerden öğrendiniz acaba

Kızlar gün yaklaştıkça heyecan had safada Dualarınizde unutmayın beni Rabbim herkesin gönlünde ki güzel muradı versin inşallah. Bugun seleyla ezan arası dalmısim RüyaMDA yatağımda bebek var erkek bebekmis ve kayinvaldem geliyo o ara diyorum git bak yatağın üstünde ne var ay kızlar inanin o kadar sevincle uyandım anlatamam ve hala içim kıpır kıpır rüyası bile bu kadar Güzelse Rabbim inşallah gerçeğini yaşatır hepimize. Hayırlı cumalar.
Canım benim inan çok dua ediyorum sana. İnşallah Rabbim sanada diğer arkadaşlara da gönlündekini nasip etsin inşallah. İnan çok ama çok güzel birşey bende oğlumu ilk kucağıma aldığımda Rabbim bana bu duyguyu yaşattın bu sevinci yaşattın dileyen isteyen herkese de yaşat. Canı gönülden istedim. Benimde annem böbrek nakli oldu. Çok zor günler geçiriyoruz. Ama aklımdasınız Rabbim yardımcınız olsun

Merhaba kızlar ben aylardır yum çat takibi yapıyorum ama bir türlü gebe kalamadım bütün yöntemleri denedim olmadı bu ay bıraktım herşeyi günaşırı yapıyorum bakalım ne olacak hayırlısı olsun

iyi günler arkadaslar biliyosunuz 16 haftalık hamileyim 2 kızım var beni tanıyan arkadaşalar var haber bekleyen arkadaşlarım perşembe dr a gittim % 90 erkek oldugunu söyledi dr çok mutluyum.tabiki tek dileğim oğlum olsun değil sagliklı hayırlı da olmasıydı inşallah. Allah sizede tattırsın bu duyguyu ama ben hala inanamıyorum kucagıma oğlumu rabbim almayıda nasip eder. görüşmek üzere ...

iyi günler arkadaslar biliyosunuz 16 haftalık hamileyim 2 kızım var beni tanıyan arkadaşalar var haber bekleyen arkadaşlarım perşembe dr a gittim % 90 erkek oldugunu söyledi dr çok mutluyum.tabiki tek dileğim oğlum olsun değil sagliklı hayırlı da olmasıydı inşallah. Allah sizede tattırsın bu duyguyu ama ben hala inanamıyorum kucagıma oğlumu rabbim almayıda nasip eder. görüşmek üzere ...
Maşallaj cnm Rabbim inşaallah hayırlısıyla kucağına almayi nasip eder hayırlı olsun şimdiden darısı başımıza inşallah.. Neler yapmışsın bi kısaca anlatırmisin cnm.

Insallah canim insallah cok,mutlu olduk inan rabbim hayırlı dogumlar nasio etsin

Hayırlı olsun ne kadar güzel rabbim nasip etmiş saglıklı hayırlı olur inşallah

Back