- 16 Nisan 2012
- 2.331
- 7.310
- 158
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #65.761
Aynen bende gebegi etkiler sperm kalitesini bozar sağlıksız sperm yumurtayı döller diye korkuyorum.Doktorumada soramiyorum mazallah sopayla kovalar beni falan diyeBende duydum canım, sadece bu yapılanlar gebeliği etkiler mi diye endişeleniyorum. Sperm kalitesini bozma konusunda hiç bir bilgim yok.
İlk bebekmi canımAynen bende gebegi etkiler sperm kalitesini bozar sağlıksız sperm yumurtayı döller diye korkuyorum.Doktorumada soramiyorum mazallah sopayla kovalar beni falan diyeama kız bebekte çok istiyorum
Siz erkek bebek istiyorsunuz sanırım evet erkek bebek için alkali beslenip karbonatlı suyla vajinal duş diyorlarKarbonatlı su Vajen ph ını yükseltip ve vajen ph ının yükselmesinin başka yolu alkali diyeti yapmak olacaktı yanlış yazmışım..karbonat vajen ph ını yükseltir arkadaşlar yanlış yazmışım kusura bakmayın
Yok canım 8 yaşında bir oğlum var.8 seneden sonra cesaret ettim bakalım allahin izniyle 2.bebeği düşünüyorum.İlk bebekmi canım
Oldumu peki canim kızın neler yaptın mesela anlatirmisin birazAynen bende canım kızım olması için herşeyi yapanlardanim..umarım her isteyenin çocuğu olsun..
Ben yumurtlama ya 6 gun kala biraktim iliskiyi kizimda yaptıklarım aynisini uyguladim meselaÜzülmeyin
Yumurtlama tarihiniz ne zamandi benim bugün.Ama 4 5 gündür fullçalışma..acaba bugün olsa mi kız bebek için 2 3 gün önceden ilişkiyi kesin diyorlar ama o zaman nasıl hamile kalinacak 72 saat yaşayan sperm olur mu bide sirkeli suyla yikiyoruz hayırlisi artık
Canim ne zaman dusunuyosun gebelik mesela ben biray onceden calsiyum sandoz,magnezyum,folik,bide sabahlari ax karnina sirke ictim asidik olmak icin yumurtlama günümü hesapladim adet bittikten sonra 6,7,8 gunlerde 3 gun sabah aksam iliski oldu daha,onceside oldu ama korunmaliydi kaliteyi dusurmek icindi onlar 6,7,8 gunlerde yapilan iliski korunmasiz di ve daha sinra korundum tekrar 11,gün yumurtladim yani arada 3 gun vardi yumurtlamaya bakalim bekliyorumAynen bende gebegi etkiler sperm kalitesini bozar sağlıksız sperm yumurtayı döller diye korkuyorum.Doktorumada soramiyorum mazallah sopayla kovalar beni falan diyeama kız bebekte çok istiyorum
Yok olmadı bu ay korunmayi bıraktık.olursa artık bu ay sıkı çalıştık.bugünde yumurtlama günümOldumu peki canim kızın neler yaptın mesela anlatirmisin biraz
Canim ne zaman dusunuyosun gebelik mesela ben biray onceden calsiyum sandoz,magnezyum,folik,bide sabahlari ax karnina sirke ictim asidik olmak icin yumurtlama günümü hesapladim adet bittikten sonra 6,7,8 gunlerde 3 gun sabah aksam iliski oldu daha,onceside oldu ama korunmaliydi kaliteyi dusurmek icindi onlar 6,7,8 gunlerde yapilan iliski korunmasiz di ve daha sinra korundum tekrar 11,gün yumurtladim yani arada 3 gun vardi yumurtlamaya bakalim bekliyorum
Yumurtlamaya 6 gün önce bırakınca hamile kaldınız mi çok zor deyil mi 6 gün spermler canlı kalabilir mi en fazla 2 3 gün diye biliyorum ama.kızınız da neler uyguladıniz.Ben yumurtlama ya 6 gun kala biraktim iliskiyi kizimda yaptıklarım aynisini uyguladim mesela
Sizde mi iz bebek düşünüyor sunuz ben multi vitamin kullanmaya başladım.hadi hayırlisi artık.ilk bebek miCanim ne zaman dusunuyosun gebelik mesela ben biray onceden calsiyum sandoz,magnezyum,folik,bide sabahlari ax karnina sirke ictim asidik olmak icin yumurtlama günümü hesapladim adet bittikten sonra 6,7,8 gunlerde 3 gun sabah aksam iliski oldu daha,onceside oldu ama korunmaliydi kaliteyi dusurmek icindi onlar 6,7,8 gunlerde yapilan iliski korunmasiz di ve daha sinra korundum tekrar 11,gün yumurtladim yani arada 3 gun vardi yumurtlamaya bakalim bekliyorum
Evet o yüzden biraz araştırma yapmıştım alkali diyetiyle ilgili ama ben vajinal duşa karşıyım hamileliği zorlaştırıyormuşSiz erkek bebek istiyorsunuz sanırım evet erkek bebek için alkali beslenip karbonatlı suyla vajinal duş diyorlar
Evet banada oyor geliyorEvet o yüzden biraz araştırma yapmıştım alkali diyetiyle ilgili ama ben vajinal duşa karşıyım hamileliği zorlaştırıyormuş
Başka zararlari varmı acabaEvet o yüzden biraz araştırma yapmıştım alkali diyetiyle ilgili ama ben vajinal duşa karşıyım hamileliği zorlaştırıyormuş
Bilmiyorum canım, bunu en iyi kadın doğumcular bilir danışmak gerekirEvet banada oyor geliyor
Başka zararlari varmı acaba
Ayni seyleri uyguladim canim ondan da cok onceden biraktim iliskiyi ve olduYumurtlamaya 6 gün önce bırakınca hamile kaldınız mi çok zor deyil mi 6 gün spermler canlı kalabilir mi en fazla 2 3 gün diye biliyorum ama.kızınız da neler uyguladıniz.
Benim 2 oğlum var kızımı kaybettim 4,olacak insallah hayirlisiylaSizde mi iz bebek düşünüyor sunuz ben multi vitamin kullanmaya başladım.hadi hayırlisi artık.ilk bebek mi
Neo penotran kullandi canim annesi rahatsiz onunla ilgileniyorYa facebook takı arkadaşlar nolur görün bu yazımda soleyin gelsin gijnijjjjjjjjjjjjj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?