• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

Sinerjik nasilsin hamileligin nasil geciyor kac hafftalik oldun ben yarin dr a gidiyorum 11+6 olduk cinsiyetle ilgili yorum yaptimi doktor sana?

Ay canım inşallah ya doktoruma ısrar edince erkeğe benziyor dedi ama kesin değil bi tahmin sadece dedi erkekler kendini çabuk mu belli eder yanılma payı olur mu çok merak ediyorum çok soru sordum ya sen nasılsın denemeye devam mı
Hayirlisi olsun inşallah ne güzel oglandir ins,, iki kizinmi vardi senin? canim sende Gel face grubuna burda ki adinla bi hesap ac orasi cok aktif

Kızlar günaydın nasılsınız gijnij sana sesleniyorum canım bu bebeğe bi yorum yapsana 11+3 haftalık sizde kızlar anlayan yorum yapabilir mi
Canım çok sevindim inan inşallah gönlündekidir nub ben anlamadım arkadaşlara göstereyim. Bu arada erkek bebek erken belli olur bende oğlumu 12+4 de dr erkeğe benziyor demişti hatta ben çok aşırı derecede Sevinince geri geldi bak kesin değil ona göre çok kaptırma kendini dedi. Seninki de net emin olmadan söylemek istememiştir. İnşallah hayırlı sağlıklı bir erkek evlattır
Günaydın kızlar ,Nerelerdesin Sesiniz yok, ben devam ediyorum bakalım tam uyamasamda diyete regl olayım Dr gidecem kontrol için sonraki ayda deneme inşallah.

Dua edin kızlar bu son şansım inşallah bütün isteyen dileyen arkadaşlarıma Rabbim nasip etsin

Gijnij nerdesin cnm, sesim yok Bayadr bebis nasıl iyimi ?
Canım face gurubu açılınca buraya daha az gelmeye başladıM. Senin neden Son şansın ki? Gittiği yere kadar deneme yap işte. İnşallah gönlündekini kavuşursun canım

Sinerjik nasilsin hamileligin nasil geciyor kac hafftalik oldun ben yarin dr a gidiyorum 11+6 olduk cinsiyetle ilgili yorum yaptimi doktor sana?
Hazal iyiyim canım saol hala bulantılarım devam ediyor halsizlik çok var hep uzanıyorum ve yorgunum belim özellikle çok ağrıyor ben bi kaç gün önce gittim doktora 11+3 haftalıktım doktor cinsiyet için çok erken dedi ben ısrar edince tekrar baktı emin değilim erkeğe benziyor sanki dedi ama bak kesin değil sadece bi tahmin dedi pek sevinemedim niye diye soracaksan kızımdada 11 haftalıkken erkeğe benziyor demişti ama başka bi doktor o yüzden emin olmadan bişey diyemicem canım Allah nasip etsin inşallah burda isteyen herkese çok konuştum sen nasılsın nasıl gidiyor sen ne hissediyorsun ben kızımda kızım olacağını hissediyodum bunda hiç bişey hissedemiyorum

Sinerjik canım arkadaşım senşn fotoya yorum yaptı Büyük ihtimalle erkek dedi. YaYanıldığı çok nadirdir. İnşallah gönlüne göre olur canım seninde dileyen isteyen herkesinde

Hayirlisi olsun inşallah ne güzel oglandir ins,, iki kizinmi vardi senin? canim sende Gel face grubuna burda ki adinla bi hesap ac orasi cok aktif
Canım facem yok ama istiyorum açınca gelirim mutlaka çok saol canım inşallah öyledir isteyen herkesin olsun inşallah senin nasıl gidiyor hamilelik

Sinerjik canım arkadaşım senşn fotoya yorum yaptı Büyük ihtimalle erkek dedi. YaYanıldığı çok nadirdir. İnşallah gönlüne göre olur canım seninde dileyen isteyen herkesinde
Ayy canım çok saol ya valla çok iyi arkadaş çıktın rabbim çocuklarınla huzurlu mutlu yıllar nasip etsin küçük beyefendiyide öp yerimize

Kizlar merhabalar.. beni eskiler tanir.. D dorti @gijnij H Hanzade123 apranxx apranxx E eylulungulu @SchahSultan daha ismini hatirlayamadigim arkadaslarim... 2. Kizim 15 aylik ve kazayla hamile kalmisim.. eylulde. Bebegim vok kucuk ama aklimdan aldirmak hic gecmedi.. nezaman hamile kaldigimi da bilmiyorum cunku korunuyoduk guya.. neyse Allah boyle uygun gorduyse vardir bi bi bildigi dedik.. Allaha emanet olun...ilk fotoyu atarim belki yorum yapmak isteyen olur.. herkezi optum

Burda 5 6 haftalik

Eklentiler

• 20151005_200549.jpg
    20151005_200549.jpg
    118,7 KB · Görüntüleme: 80
benim 2 kızım var 3. çocuğu yapmaya çok kararlıydım çin takvimine göre ekim kasım aralık aylarını bekliyordum ekim ayı geldi çattı ama ben şuan çok kararsızım adetim bitmek üzere ne yapacağım bilmiyorum ben çalışıyorum eşim de boş ver ne yapacaksın yeter 2 tane çalışıyorsun da zor olur boşver diyor kafam çok karışık bana bir akıl verin ilerde pişman olur muyum yapmadığıma bilmiyorum işte

bu arada yaşımda 37
Günaydın canım yaşın 37 bence üçüncü çocuğa uygun bi kaç sene sonra senin için daha zor olacak şimdi yapman senin için çok daha iyi olacak ilerde için içini yemez en azından ben bi aile dendimi en az 3 çocuk diye düşünüyorum tabi bunlar benim fikrim sen kendi durumunu yaşıdığın şartları daha iyi bilirsin Allah gönlüne göre versin

Günaydın canım yaşın 37 bence üçüncü çocuğa uygun bi kaç sene sonra senin için daha zor olacak şimdi yapman senin için çok daha iyi olacak ilerde için içini yemez en azından ben bi aile dendimi en az 3 çocuk diye düşünüyorum tabi bunlar benim fikrim sen kendi durumunu yaşıdığın şartları daha iyi bilirsin Allah gönlüne göre versin[/QUOTE
teşekkür ederim canım içimi rahatlattın bu arada ben adetliyken fitil kullanmaya başladım fitilden hemen sonra deneme yapmanın zararı olur mu ben günaşırı düşünüyordum ama yoksa yumurtlama gününü mü beklesem

Günaydın canım yaşın 37 bence üçüncü çocuğa uygun bi kaç sene sonra senin için daha zor olacak şimdi yapman senin için çok daha iyi olacak ilerde için içini yemez en azından ben bi aile dendimi en az 3 çocuk diye düşünüyorum tabi bunlar benim fikrim sen kendi durumunu yaşıdığın şartları daha iyi bilirsin Allah gönlüne göre versin
teşekkür ederim canım içimi rahatlattın bu arada ben adetliyken fitil kullanmaya başladım fitilden hemen sonra deneme yapmanın zararı olur mu ben günaşırı düşünüyordum ama yoksa yumurtlama gününü mü beklesem

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende 2.çocugu düsünüyorum kızım olsun istiyorum neler yapmalıyım bilgilendirirseniz sevinirim.

selam kızlar ,

giremedim uzun zamandır.herkes iyidir inşallah , hamileler var ne güzel , rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin , gönlünüzdeki kucağınızda olur inşallah.
benim 21.09 sat , en son pazar günü ilişki oldu.o da ben değil eşim çok istediği için , reglimin 7.günüydü , korunalım vs dedim ama dinlemedi. pazartesi akşam akıntım başladı.3-4 gündür akıntım devam etti.en son bu sabah yine uzayan akıntım vardı.dün ovu testim akşam 21:00 de pik yapmıştı.eşim yoktu :KK43: yapamadık.
bugün saat 10:00 da yaptım aşağıdaki gibi. sonra 11:00 de doktordan randevu aldım gittim.hep kafamda kalıyordu bu soru.doktor yumurtan çok yeni çatlamış , sağdan olmuş. herşey normal , bu akşam mutlaka ilişki olsun dedi.
yani yumurtam sanırım sabah erken saatte çatladı çünkü çok ağrı hissediyorum.bugün 12.günüm , hepimize bilgi olsun diye yazayım dedim.

bu akşam deneme yapacağım bakalım.
Kaç günde bir adet oluyorsunuz ben kız bebek istiyorum ve 25 günde bir adet oluyorum kaç onceden iliskiyi kesmeliyim

Hazal iyiyim canım saol hala bulantılarım devam ediyor halsizlik çok var hep uzanıyorum ve yorgunum belim özellikle çok ağrıyor ben bi kaç gün önce gittim doktora 11+3 haftalıktım doktor cinsiyet için çok erken dedi ben ısrar edince tekrar baktı emin değilim erkeğe benziyor sanki dedi ama bak kesin değil sadece bi tahmin dedi pek sevinemedim niye diye soracaksan kızımdada 11 haftalıkken erkeğe benziyor demişti ama başka bi doktor o yüzden emin olmadan bişey diyemicem canım Allah nasip etsin inşallah burda isteyen herkese çok konuştum sen nasılsın nasıl gidiyor sen ne hissediyorsun ben kızımda kızım olacağını hissediyodum bunda hiç bişey hissedemiyorum
Iyi diyim iyi olayim canim migde bulantilarim hala devam ediyor yorgunlukta aynen kizlarimin 2 side hasta onlarla ilgileniyorum surekli bugun konrrole gidecegim bakalim ne diycek korkuyorum gitmeye ayrica 2.kizimda kiz olacagini hissettim ilk kizimda kiz istemistim zaten bundada karma karisik duygularim gidip geliyorum ...sen benden ondesin galiba gun olarak 11+7 oldum ben dr erkegemi benzetti hadi insallah canim sevindim insallah oyledir darisi bana ve tum isteyenlere...

benim 2 kızım var 3. çocuğu yapmaya çok kararlıydım çin takvimine göre ekim kasım aralık aylarını bekliyordum ekim ayı geldi çattı ama ben şuan çok kararsızım adetim bitmek üzere ne yapacağım bilmiyorum ben çalışıyorum eşim de boş ver ne yapacaksın yeter 2 tane çalışıyorsun da zor olur boşver diyor kafam çok karışık bana bir akıl verin ilerde pişman olur muyum yapmadığıma bilmiyorum işte
Bence yasin iyi aylin dusunme hemen olsun benimde 2 kizim yasim 32 ilerde pisman olmamak icin istedim suan 3 aylik hamileyim darisi sana ...

Amin canım
Öyle dua dan başka bişey gelmiyor elden Rabbim sanada ins kız bir bebek nasip eylesin
İnan kız evladım olsa yinede sevinirim ama hangisi yoksa insan onu ister bende öyle...
Rabbim gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı,hakkımızda hayırlı olanı da gönlümüze razi eylesin....
calllkusum hamilesin! Çok sevindim. Rabbim gönlündekini hayırlısı ile nasip etsin. O kadar sabır sebat gösterdin, duadan vazgeçme canım.

Back