- 18 Şubat 2015
- 398
- 378
- 103
- 46
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #65.401
dur hemen bı test yapıyımBence yarın ovulasyon gunun
Ilk denemenmı olacak canımdur hemen bı test yapıyım
bu test sana gelsin eskisehir:)
Suan kendimi deniyorum nasil oluyor ofreniyorumIlk denemenmı olacak canım
eger ben bu ay deneseydım bence suan uygun bi gundu. cunku nemli hissediyorum o kısmı..Balanne26
Canim alkali icin damla kullaniyorum bide bolsu ondan midir bilmem ama o uzayan akinti gene geldi. Testimde hala koyu :)
Aslinda bide ph olcsem..sizde ph olcen kagitlardan var mi kizlar? Aldiniz mi?
Lazim bence. Ben ocak gibi deniycem ama sart yani
Neo penotran fortmu kullandın canlı meger ben bu ay deneseydım bence suan uygun bi gundu. cunku nemli hissediyorum o kısmı..
aa bu arada gijgij in dediği fitili kullandım ben acaba omu beni bu kadar ıslak yaptı ki
evet cnmNeo penotran fortmu kullandın canlı m
evet cnm
ama deneyecegım ay cıgdem ın dedıgı fıtılı kullanacagım
degısıklık olsun :)
evet cnm bende oyuzden dıyorum denemeden once bu ilk koyu cızgıyı bulmak lazım ve ne zaman silindiğini bulmak lazım ki ona göre silinmeden ve ates yukselmeden denemeli..Canım genelde erkek bebek isteyenler köyü çizginin ertesi günü deniyorlar çünkü koyu cizgi yumurtanin 24-36 saat içinde catlayacagini bildiriyor oyüzden ilk çıkan koyu çift çizginin saati önemli buyuzden 4 saat te bir sıvı almadan deneme yapmak gerek
Canim ekledinmi beniKizlar eylül ekim kasım anne ve anne adaylari face grubumuza gelmek isteyenler ozelden msj atabilir haberiniz olsun
Sana Ozelden yazdim canim serap küçük tam bayrak istek gonder gruba alacamCanim ekledinmi beni
Evet ordaxiz Gel sendeİyi akşamlar kızlar nerdesiniz ya facebook grubuna mı gittiniz burayı bırakmayın yaa
Sende gelebilirsin canim ozelden faceni yaz ekleyelim burdanda devam edersin yineİyi akşamlar kızlar nerdesiniz ya facebook grubuna mı gittiniz burayı bırakmayın yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?