- 24 Aralık 2012
- 606
- 234
- 323
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #64.241
Canım bu ay benim evdeki testler bozukdu tam net göremadim temmuzun başında almıştım testleri temmuz ayında bu sefer iki defa yum günüm oldu ilk denemem temmuz ayının başıydı en son denemede 30 temmuza denk geldi baktım testlerden verim alamıyorum adetin 15.gününün sabahı 7.30 deneme yaptım ateşim bir gün önce 14.gün 36.4 15.gün denmenin oldugu günde 36.2 idi akıntım çoktu gecesinde sancımda vardı ben bunları baz alararak deneme yaptım teslerden bir sey anlamayınca ... gg den istediğim testler 15 .günün akşamında elime geçti testi yaptım bir baktım test pozitif yani silik değil eyvah çatlamamış dedim test onu gösteriyordu ama vücudumdaki belirtiler önceden oldu uzuyan akıntı sancı ve sonrası sulu akıntıyı görmüştüm 14.günün gecesi ve hatta 13 .gündede sonra 15.günün gecesi gece 1 gibi yine deneme yaptık ve hala test pozitifdi silinmesini beklmedim çünkü kaç aydır deniyoruz çatladıktan sonra çatlama anında denmelerde tutmadı denemeyi yaparken Allah biliyorya yum anını önemsemedim fazla bir gün önce olursada olsun dedim hayırlısı artık..bu arada yum ne zaman çatladı bilmiyorum 16.günde ateşim 36.3 dü sonra ölçmedim ben testleri beceremedim canım inan 5 6 aydır deniyorum bu konuda çok beceriksizim hakkaten hiç şu 36 saati beklemedim beceremedim doktor kontrolude yaptırdım pozitifden 16 17 saat sonra çatladı 36 saati bulmadı doktor çatlamış çoktan dedi yaptık mart ayında yine gebe kalamadım deneme 33. saatti benim hesaba göre ...canım ne zamanlar denedin bi yazabilir misin? cattan sonra mı 2 kez yoksa yum gunu mu ıkı kez
Son düzenleme: