• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

canım ne zamanlar denedin bi yazabilir misin? cattan sonra mı 2 kez yoksa yum gunu mu ıkı kez
Canım bu ay benim evdeki testler bozukdu tam net göremadim temmuzun başında almıştım testleri temmuz ayında bu sefer iki defa yum günüm oldu ilk denemem temmuz ayının başıydı en son denemede 30 temmuza denk geldi baktım testlerden verim alamıyorum adetin 15.gününün sabahı 7.30 deneme yaptım ateşim bir gün önce 14.gün 36.4 15.gün denmenin oldugu günde 36.2 idi akıntım çoktu gecesinde sancımda vardı ben bunları baz alararak deneme yaptım teslerden bir sey anlamayınca ... gg den istediğim testler 15 .günün akşamında elime geçti testi yaptım bir baktım test pozitif yani silik değil eyvah çatlamamış dedim test onu gösteriyordu ama vücudumdaki belirtiler önceden oldu uzuyan akıntı sancı ve sonrası sulu akıntıyı görmüştüm 14.günün gecesi ve hatta 13 .gündede sonra 15.günün gecesi gece 1 gibi yine deneme yaptık ve hala test pozitifdi silinmesini beklmedim çünkü kaç aydır deniyoruz çatladıktan sonra çatlama anında denmelerde tutmadı denemeyi yaparken Allah biliyorya yum anını önemsemedim fazla bir gün önce olursada olsun dedim hayırlısı artık..bu arada yum ne zaman çatladı bilmiyorum 16.günde ateşim 36.3 dü sonra ölçmedim ben testleri beceremedim canım inan 5 6 aydır deniyorum bu konuda çok beceriksizim hakkaten hiç şu 36 saati beklemedim beceremedim doktor kontrolude yaptırdım pozitifden 16 17 saat sonra çatladı 36 saati bulmadı doktor çatlamış çoktan dedi yaptık mart ayında yine gebe kalamadım deneme 33. saatti benim hesaba göre ...

Son düzenleme:
canım yıne faydalı bilgilerle donatmıssın burayı,
cok tesekkur ederim.

:)
rica ederim canım benim. Ne zaman isterseniz yazın bana mutlaka cevap veririm. Ölmediğim sürece :)

gijnij çok teşekkür ederim ben seni erkek bebek için tek ilişki ile hamile kaldın zannetmiştim. Hatta kendi adıma nasıl denk getireceğim o tek günü diye endişelenmiştim içime su serptin umut oldun bana :)
Canım bende benim gibi olan birçok arkadaş ta okadar çok araştırma yaptık birçok kişi ile konuştuk Vs en sonunda zaten anladık ki bu yöntemler Vs yine nasibimizde varsa işe yarıyor. Ama şu var gün gelirde keşke yapsaydım belki dememek için yapıyoruz. Bu sayfada bu konuda benim kadar uğraşan kimse olmadı sanırım iki defa Kıbrıs'a gittik olmadı iki defa yumurta takibi yaptırdım düşün yumurtam çatlayacağı gün kaç defa ultrasona girdim doktor birebir yumurtanın çatladığı gördü o şekilde koştum eve ilişki oldu kusursuz yapılacak herşeyi yaptık ama bebek kız çıktı ozaman işte herşeyden vaz geçtim çünkü bu süreç insanı çok yıpratıyor. O yüzden sizlerde neler yapacaksınız yapın ama Size zarar vermeyecek şekilde yapın. Özelden de yine bana yazmak istersen yaz canım her şekilde cevap veririm
Kızlar hayırlı cumalar nasılsınız ?benim 3 gün günüm geçti 2 gün önce gebelik testi yaptım t çizgisi silikdi ama belliydide önceden gebelik testi yaptığımda t çizgizi olmazdı şimdide evde yum testlerim vardı gebelik testim elimde yok test pozitif galiba ben hamileyim biz ilk defa bu ay 2 deneme yaptık bi sabah birde ogünün gecesi.korkuyorum kızlar husrana ugramaktan çok zormuş yaşamayan bilemez milletinde laflarını duydukça endişem dahada artıyor Allahım yardım et bu muberek cuma günün yüzü suyu hürmetine...
Canım hadi hayırlı olsun gönlünce olsun inşallah. Umutsuz olma seni çok iyi anlıyorum. İnan ben ameliyattan çıktım bebeğimi kucağıma verdiler ozaman bile erkek olduğuna inanmadım anneme dedim hemen altını aç altını açtı baktım sonra kesin emin oldum. Şimdi bile bakınca hala hayal gibi geliyor bana. Bak unutma hiçbir emeğin boşa gitmez o yüzden duadan asla vaz geçme. İnşallah Rabbim seni sevindirsin ele güne karşı inşallah

ne kadar iyi kalplisin herkese ayrıntılı ayrıntılı cevap veriyorsun. yazdıkların içime su serpti. olacağı varsa oluyor demekki. bütün evlatlarının hayrını gör inşallah.
Amin canım Allah razı olsun. Rabbim seninde diğer arkadaşlarında gönlüne göre versin. Ne zaman isterseniz yazın bana ben mutlaka cevap yazarım

gijnij, erkek olan bebeğine hamile iken bebeğin kesenin içindeki konumuna göre başı usg kağıdının sağında mıydı solunda mıydı? kızlarından farklı olarak 7,8,9 haftalık usg görüntüsüne göre?

gijnij, erkek olan bebeğine hamile iken bebeğin kesenin içindeki konumuna göre başı usg kağıdının sağında mıydı solunda mıydı? kızlarından farklı olarak 7,8,9 haftalık usg görüntüsüne göre?
Bebek kesenin içinde sağdaydı ama böyle vucudu filan belli olmaya başlayınca kafası filan soldaydı hatta bebeğim karnımda da soldaydı zaten Soldan yum olmuştu. Kızlarımda hiç bunları bilmediğim için ozamanki akıl ilr USG kağıtlarını filan hep atmışım sonradan kıyaslamak için bakınca.Çok üzüldüm.

Birde söylediğim kağıda göre değil birebir baktım konumuna ona göre söylüyorum. Çünkü usg kağıdında sağ Sol farklı oluyor. Sağ da ise Sol oluyor Sol ise sağ oluyor. Ama ben direk bulunduğu konumu söyledim

yani sağa yatmada mı yalan çıktı :) Hay Allah2ım şaşırdık ne yapacağımızı :) :) :) kocam artık bana gülüyor

Belkide sadece dua etmek gerekli çünkü bende çok araştırıyorum dua eden peygamberlerimiz hiç bir yöntem denememişler sadece Allah'a el açıp dua etmişler ki Rabbim ellerini boş çevirmemiş...

ah ah :) bu tutku bize neler yaptırıyor. oldukça karışık süreçler yaratıyoruz sonra peşinde kendimizi paralıyoruz. hergün bebeğimi uyutur uyutmaz hemen bakıyorum.

gijnij sen hangi ayda hamile kaldın? yani herhangi bir takvime uymadın değil mi? öylesine deneme yaptın?

Canım hadi hayırlı olsun gönlünce olsun inşallah. Umutsuz olma seni çok iyi anlıyorum. İnan ben ameliyattan çıktım bebeğimi kucağıma verdiler ozaman bile erkek olduğuna inanmadım anneme dedim hemen altını aç altını açtı baktım sonra kesin emin oldum. Şimdi bile bakınca hala hayal gibi geliyor bana. Bak unutma hiçbir emeğin boşa gitmez o yüzden duadan asla vaz geçme. İnşallah Rabbim seni sevindirsin ele güne karşı inşallah
sağol gijnij amin inş gönlümdekine kavuşurum çok dua ediyorum aynen yapabiilceğim başka bişey yok ...benim bu ay umudum yoktu hiç çünkü kaç aydır deniyoruz yaptığım testlerde bozuktu burda öncedende yazmıştım.evdeki test silik gösterdi hep hatta denme oldugunda dahada silikdi ben yum çatladı zannettim belkide çatladı bilmiyorum o sırada ama akşam yeni testler gelince baktımki test pik durumda ben zaten 2 deneme yapacaktım önceden kafama koymuştum. her şeyde vardır bir hikmet ya bu ay bende 2 yumrta vardı yada ben geç yumurtladım şimdi içim içimi yiyor erkenmi denme oldu diye biliyorum hata yapıyorum ama düşünmedende edemiyorum kendime en çokda şu testleri beceremdiğime anlayamadığıma kızıyorum ya birde hep aksilik oldu denemeler yaparken geçen denemede ramazanın ortasıydı 14.gün denme olacaktı eşim son anda vazgeçti çok yorgundu olmadı hatta kavga bile ettik ertesi günü 15 .gün gece oldu bir kere gebe kalamadım ...Temmuz ayında 2 defa yum dönemim oldu değerlendirdik belkide 2 kere denk geldi ondanda gebe kaldım diyorum birde 2 deneme oldu en son...

Hazalcim inşallah gönlündekini kavuşursun cnm Rabbim veririr hazinesi geniş inşallah dua edelim bu saatten sonra cnm.

Gijnij benim bu sefer hiç heyecan yok ya Sende de ole oldumu skar gebelik felan geçirdim acaba ondami bilmiyorum dua edin kizlar bu sefer sağlıklı bi şekilde hamile kalıp oğlumu kucağıma alayım inşallah .Gijnij cnm inan bende altını görmeden ınanamam gibi geliyi içimdeki büyük his olacak diyo bu sefer ama heyecan hiç yok oburleri nde içim içime sigmıyodu.Birde macarol baya kokusu değişik bir ilaç öğlen esimi aradım diyon ıcdinmii diyo icdim nef es almadan:)Sizinkide kokuyo muydu bole.

gijnij sen hangi ayda hamile kaldın? yani herhangi bir takvime uymadın değil mi? öylesine deneme yaptın?
Evet canım öylesine deneme yaptım.çünkü artık herşeyden bıkmıştım hiçbirşey denemeyecektim ben Ekim.26 adet tarihimdi ama yum kasımda oldu mantık olarak. Kasımda hamile kaldım. Hamile kaldıktan sonra çin takvimine baktım erkek çıkıyordu. Kızlarımda da tutmuştu. Buda tuttu sizde bakın ilk çocuklarınız tutuyorsa bunuda denk getirin
sağol gijnij amin inş gönlümdekine kavuşurum çok dua ediyorum aynen yapabiilceğim başka bişey yok ...benim bu ay umudum yoktu hiç çünkü kaç aydır deniyoruz yaptığım testlerde bozuktu burda öncedende yazmıştım.evdeki test silik gösterdi hep hatta denme oldugunda dahada silikdi ben yum çatladı zannettim belkide çatladı bilmiyorum o sırada ama akşam yeni testler gelince baktımki test pik durumda ben zaten 2 deneme yapacaktım önceden kafama koymuştum. her şeyde vardır bir hikmet ya bu ay bende 2 yumrta vardı yada ben geç yumurtladım şimdi içim içimi yiyor erkenmi denme oldu diye biliyorum hata yapıyorum ama düşünmedende edemiyorum kendime en çokda şu testleri beceremdiğime anlayamadığıma kızıyorum ya birde hep aksilik oldu denemeler yaparken geçen denemede ramazanın ortasıydı 14.gün denme olacaktı eşim son anda vazgeçti çok yorgundu olmadı hatta kavga bile ettik ertesi günü 15 .gün gece oldu bir kere gebe kalamadım ...Temmuz ayında 2 defa yum dönemim oldu değerlendirdik belkide 2 kere denk geldi ondanda gebe kaldım diyorum birde 2 deneme oldu en son...
Canım şunu unutma nasipte varsa her şekilde olur sen iki deneme yaptın kafaya takıyorsun ben 8 deneme yaptım hiçte pişman olmadım neticede her yöntemi denemiştim gün aşırı kalmıştı bu seferde öyle denedik öyle oldu. Yani kısaca nasipte varsa ister üç ister beş fark etmiyor. Belki senin bu durumundada vardır bir hayır biz bilemeyiz. Seni yada Bu gruptaki tüm arkadaşları çok iyi anlıyorum. Hepimiz aynı yolun yolcusunun yolcuyuz neticede. İster istemez stres olacak kafaya takıcaz oldumu olmadımı şunuda yapsaydım keşke Vs Vs çok olacak. Sen elinden geldiğince dua et. Ben yere düşen bir yaprak tanesinde bilr dua ettim. Gördüğüm her erkek çocuğunda bile dua etti. Zaten dua en önemli yöntem diyelim. İnşallah Rabbim gönlündekini nasip etsin. Sende benim gibi sonra geçmişe bakınca vaybe nelerde yaşamışım dersin ve oğlunu kucağına alarak tadını çıkarırsın
Hazalcim inşallah gönlündekini kavuşursun cnm Rabbim veririr hazinesi geniş inşallah dua edelim bu saatten sonra cnm.

Gijnij benim bu sefer hiç heyecan yok ya Sende de ole oldumu skar gebelik felan geçirdim acaba ondami bilmiyorum dua edin kizlar bu sefer sağlıklı bi şekilde hamile kalıp oğlumu kucağıma alayım inşallah .Gijnij cnm inan bende altını görmeden ınanamam gibi geliyi içimdeki büyük his olacak diyo bu sefer ama heyecan hiç yok oburleri nde içim içime sigmıyodu.Birde macarol baya kokusu değişik bir ilaç öğlen esimi aradım diyon ıcdinmii diyo icdim nef es almadan:)Sizinkide kokuyo muydu bole.
Canım bende hamile kaldığımda içimden bir his olacağını söylüyordu ama gel gör ki arada şeytan vesvese veriyordu ya yine kızsa ne yaparsın diyordu sonra pişman olup kendimi teselli.ediyordum. Sizlerde bunları hepsini yaşayacaksınuz yaşadıkça da kıymet bileceksiniz benimde öyle oldu. Şimdi ne kadar şükür etsem bana az gibi geliyor. Bu arada ilaç evet kötü kokuyor bitkisel olduğu için kokusu var. Eşin isyan etmeden inşallah Rabbim nasip etsin benim eşim.ki okadar mülayim Son ay artık isyan ediyordu

gijnij, kusura bakma nerde ne okursam gelip soruyorum sana meşgul ediyorum.. bi sorum daha var. erkek bebeğine hamile iken ilk 4.5.6. haftalarındayken sağ kasığında mı ağrı vardı sol kasığında mı? tabi hatırlıyorsan?

Merhaba arkadaslar herkes erkek bebek icin sormus kiz bebek icin formulleri sayacak falan yokmu bende kizim olsun istiyorum ama herkes erkek bebek istiyor rabbim herkesin gonlune gote versin insallah erkek isteyene erkek kiz isteyene hayirlisiyla saglikli evlatlar nasip etsin insallah

Bebek kesenin içinde sağdaydı ama böyle vucudu filan belli olmaya başlayınca kafası filan soldaydı hatta bebeğim karnımda da soldaydı zaten Soldan yum olmuştu. Kızlarımda hiç bunları bilmediğim için ozamanki akıl ilr USG kağıtlarını filan hep atmışım sonradan kıyaslamak için bakınca.Çok üzüldüm.
Canim bebisin nasil ne zamandir yazamiuom tatildeyim netim az kullanamiyorum bende eylul ekiim kasim gibi dusunuyorum bana da dua edin canim kizim olmasi icin insallah

gijnij, kusura bakma nerde ne okursam gelip soruyorum sana meşgul ediyorum.. bi sorum daha var. erkek bebeğine hamile iken ilk 4.5.6. haftalarındayken sağ kasığında mı ağrı vardı sol kasığında mı? tabi hatırlıyorsan?
Canım Sol kasığımda çok ağrı vardı öyle hatırlıyorum. Çünkü zaten Soldan yumurtam olmuştu ondan dolayıda sanırım solda çok ağrı oldu. Birde belim çok ağlıyordu. Belki işine yarar

Canim bebisin nasil ne zamandir yazamiuom tatildeyim netim az kullanamiyorum bende eylul ekiim kasim gibi dusunuyorum bana da dua edin canim kizim olmasi icin insallah
Canım biz iyiyiz şükür facede gördüm tatilde olduğunu. Biraz değişiklik olur senin içinde gitmen iyi olmuş. İnşallah canım Rabbim seninde gönlüne göre versin. Giden kızının yerini Rabbim yeni bir kız evlat ile doldursun inşallah

Canım biz iyiyiz şükür facede gördüm tatilde olduğunu. Biraz değişiklik olur senin içinde gitmen iyi olmuş. İnşallah canım Rabbim seninde gönlüne göre versin. Giden kızının yerini Rabbim yeni bir kız evlat ile doldursun inşallah
Amin canim insallah Allah razi olsun rabbim cocuklarina saglik versin insallah evet tatildeyim dönüşüm muhtesem olacak yeni umutlarla rabbim bizlere saglikli evlatlarla mujdeler insallah

Canım sen esıne incir yada keçiboynuzu suyu falan içirdinmi hamıle kalmadan önce

Back