Süper Anneler - 2011

4 kızın mı var hanzade? valla çok şanslısın bırak milleti. cahillerle uğraşma bence.. şimdi yeniden mi düşünüyorsun hamilelik.

kızlar, kız bebek belirtileri var mı ilk aylarda?
canım öncelikle hayırlı olsun ...kız çocukda daha çok bulantı iştahsızlık uyku halsizlik uyuşukluk oluyor daha çok ...bende bu belirtiler var sabah bulantılarım aiırı uykummmm oluyor....

kızlar bu gecenin yuzu suyu hurmetine rabbim işlerimizi kolaylaitırsın rabbim şuan hamiş olanlara gönlündekini sağlıkla nasip etsin ve hamile kalmak isteyenlerede hayırla göbişlerini doldursun
Aminnnnnnnn canım... Ey güzel Allahım mübarek üç ayların başındayız şu saatlerde girmiş bulunuyoruz, rahmet kapılarının sonuna kadar açık olan bu kıymetli recep ayını layıkıyla geçirmeyi nasip eder yüce rabbim bize inşallah, şeytanların bile bağlandığı bu üçaylarda kötülüklerden ve kötü insanlar dan bizleri koru. tövbelerimizi kabul eyle... Özellikle bu topikde ki arkadaşlarımın gönüllerinden geçen muratlarına ulaştır allahım. Bu mübarek günlerde Bizleri sağlıklı sihatli hayırlı ahlaklı güzel yavrularla buluştur. kız isteyene kız, erkek isteyene erkeklerle taçlandır allahım... Hasbinallahu venimel vekil... Amin...

4 kızın mı var hanzade? valla çok şanslısın bırak milleti. cahillerle uğraşma bence.. şimdi yeniden mi düşünüyorsun hamilelik.
Canım benim benim üç kızım varda. Komşularımın 4 kız dediği benide içine katıyorlar,,, aynı cinsiyette olduğumuzdan malum... Hani eşim içimizde tek erkek ya... İşi zormuş 4 kadınla uğraşcakmış... Daha bilmiyorlarki anaları babaları yaşlanınca kızları bakıyor. Biz 3 kızdık babamı pamuklara sardık yatalak dı 9 sene ayzeymır hastasıydı vicdanımız rahat,, abimler öylesine hergün gelemezlerdi, geldiklerinde 5 dakka görür giderlerdi.. Ablacığım babamı ve annemi yanında boş dairesinde oturtmuştuki rahat ilgileneyim hizmetlerini yapayım diye... Böyle örnekler çok çook...

Asosyalci canım attım.foto ama yoğun sanırım hala yorum yapmadı
Gijnijim neopenatron fitilim bitmesine 2 tane kaldı... 4,, 5gun sonra adet olmam gerekiyor, diyorumki biokadin fitil alsam kullansam adetliykende kullanılıyormuş daha iyi temizlenirim gibime geliyor bayağı iltihabım varmış ne yapsam acaba... Seninde fikrini almak istedim, arkadaşlar sizinde bu konu hakkında fikirleri olan varsa yorumlarınızı bekliyorum... Yakışıklı oğluşuna iyi bak, derslere kaptırma kendini...

Hanzade canım çok iltihap varsa kullan ozaman iyice temizlensin ama onun içinde 12 tanemi var sen 1 hafta kullan yeterli. İnşallah gönlüne göre olur canım

Yok Doktor Deyil internete okudugum Kadar. Milchsäurekur yaziyor yani asidik yaptigini.
Yok canim yanlis anlamadiysam Milchsäure azaltiyor... Weil Milchsäure asit cunku bakterili ortamda asit olusuyor asil azaldikca alkali ortam olusmuyormu?? Asit ortamda kiz olasiligi cokkk yuksek amacimiz asidi azaltmak degilmi

Yok canim yanlis anlamadiysam Milchsäure azaltiyor... Weil Milchsäure asit cunku bakterili ortamda asit olusuyor asil azaldikca alkali ortam olusmuyormu?? Asit ortamda kiz olasiligi cokkk yuksek amacimiz asidi azaltmak degilmi
Bende tam bilmiyorum ya vagihex i ismarladim ben simdi

Bende inceledim nubunu fakat net değiller bencede belli değil...
haydi inşallah ordaki bayanlar kız yorumu yapmışlardı inşallah yanılırlar diye dua ediyordum bakarsın erkek çıkar bende müjdeyle dönerim kızlar,rabbim müjdelerle döndürsün :) :) :)

kızlar, rüyamda erkek bebek görüyorum sürekli. oğlum mu olacak acaba kız istiyordum.. rüyalarda çıkan cinsiyet doğru çıkar mı?

Kızlar çokkkk kotuyum dun geceden beri kusuyorum boğazım parçalandı artık su bile yutamıyom ne yesem çıkarıyom sizce de gitmelimiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…