Süper Anneler - 2011

Kac ay yada gun verdin canim,en az iki ay erkek takviye almaliymis cunku 72 gunde sperm olusuyomus,ibrahim saracogluda boyle soylemisti zahidenin programinda,esin tahlil yaptirmismiydi?hayırlısı
iki ay kadar verdim canım..çinko hapına daha da önce başlamış oldu..

yok hayır yalnız kalmak yerine bir yerlere gidiyorum,gündüz de çıktım akşamda arkadaşlarla görüştük aile olarak,sonuçta ne kadar ağlasam üzülsemde yalnız kalmak hiç mantıklı değil canım..sonuçta o kadar da değil bir bulaşıcı hastalıklımıyız ki insan içine çıkmayalım kızsa da kız ama umarım ki erkektir..bi de içinden gelen o ufacık ses erkektir sesinin umudu sana yetiyor ki umudun var..ama inş. canım benim de hala umudum var...

teşekkürler canım,hassasiyetin için...

arkadaşlar fotoyu yüklemeyi becerebildimmi bilmiyorum,,, sizden ricam bu testlerde ovulasyon görünüyormu ben ilk defa test yaptım. Yorumlarınızı bekliyorum... Gününüz güzel ve bereketli olsun...

Peki senın buldugun yumurtlama gunu hesaplamadada aynı cıkıyormu canım hanı otomatık hesaplamalar varya yumurtlama gunu hesabı ıcın onlarla aynı gune dwnk geluyormu

13 nisan saat 12.00 da çatlamış yumurtan bence canım..ama neden bu kadar az yaptın daha sık yapsan daha iyi olmazmıydı...

12 si sabah yapmadığın için birşey demek zor. Sabah yapsaydın daha kesin olurdu.ama büyük ihtimal 12 si çatlamış gibi.nasıldı sancın akıntın?belirti var mıydı?kaçıncı gün 12 nisan.

Hanzade sanırım bende geçen yıl bu testten yaptım 12. Gün çatlamış bence bu test zatengünde 1 defa yapılıyor tam çat anını bulmak zor diğer testler gibi yavaş yavaş silikleşmiyor bir defada silikleşiyor

Arada girip okuyorum nasipten öte hic bir güç yok mevlam neyi yazmışsa kaderimize o oluyor gerisi boş işler eğer kaderinde erkek evlat yazılıysa er yada geç olur bende 3kiz annesiyim neler duydu bu kulaklarim hatta geçenlerde ay kızlar büyümüş sizin eve ped yetmez deyip gülen komşu Allaha havale ediyorum evlatlarimiz Allahın emaneti umarım nasibin erkektir üzülme dua et bende çok aglamistim 3cude sma sadece yavruma haksızlık etmişim şuan en çok onu seviyorum oğlum da oldu hemen arkasından ama hayatımda hiç birşey değişmedi oğlan da bir kızda

Aynen canım, geçen bir komşum... Kendinin 1 kızı vardı oğlu oldu ve şimdi 5 aylık,,, benim kızları, absürd bir fıkrada malzeme yaptı, vay efendim bu fıkrayı anlatınca benim ev aklına geliyormuş,,, benim ev kızdan......geçilmiyormuş.resmen alay konusu haline geldik, birde gülüyorlar ama belli etmesemde içim kan ağlıyor... Sanki cahiliye dönemi gibi hz ömerin kız çocuğunu diri diri gömmesi gibi fark göremiyorum aslında maneviyatta gömülüyoruz aslında o kadar doluyumki ..sadece bu sayfalara içimi dökebiliyorum.... Birde en çok söylenilen laf... Eşimin allah yardımcısı olacakmış 4 kızla uğraşıyormuş...offf offfffffff

güzel dileklerin için teşekkürler,geçenlerde okuldan arkadaşlar fesat ekibi hamile olduğumu duymuş bu yıl kız senesi diyip gülüyorlar,rabbim onları güldürmesin inş.ama hala umudum var benim rabbimden hep umudum var......

13 nisan saat 12.00 da çatlamış yumurtan bence canım..ama neden bu kadar az yaptın daha sık yapsan daha iyi olmazmıydı...
Canım hani bu ay belki yum günümü bulabilirim dedim bu testin adı yanlış değilsem galenik içinde 5 tane var ve günde bir defa yapılıyor diye yazıyordu içinde... Eczaneden aldım... Ben beşinciyi bile yapamadım, o kadar yoğundumki o dönemler...neyse zor işler bunlar... Hala karar veremedim... Yum takibimi yapsam yoksa gün aşırımı... Ateşde ölçtüm bu ay onun içinde o topikdeki arkadaşlar farklı bir gün söylediler bana... Kafam anlıcaanız karma karışık rabbim doğruyu bulursun bana...

amin rabbim yardımcın olsun canım,gönlündekini göbüşüne versin..

Nekadar cahil insanlar var rabbim islah etsin onlari rabbim onlarin hakkindan gelsin...sende duani et allahtan umt kesilmez o OL derse olur....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…