- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #62.781
iki ay kadar verdim canım..çinko hapına daha da önce başlamış oldu..Kac ay yada gun verdin canim,en az iki ay erkek takviye almaliymis cunku 72 gunde sperm olusuyomus,ibrahim saracogluda boyle soylemisti zahidenin programinda,esin tahlil yaptirmismiydi?hayırlısı
maşallah ya rabbim daim etsin lakin insan bazen nefsine yada etrafın sözlerine yeniliyor işte yoksa onların tırnağına bişey olsa hepimiz dünyayı yıkarız....bende sonucu yakındır öğrenirim hastaneye tek gitmek istiyorum çünkü çokkk umutsuzum bende hiçç şans olmadı zaten diyorum kendimi nekadar böyle görsemde küçücük bir ses ya olursa diyor kocaman bir ses ise sakın umutlanma diyor işte tüm bu duygular arasında hamileliğim ilerliyor....asosyal de bunları sindirmesi lazım doğunca unutacak belki ama kabullenmek tek çare...
yok hayır yalnız kalmak yerine bir yerlere gidiyorum,gündüz de çıktım akşamda arkadaşlarla görüştük aile olarak,sonuçta ne kadar ağlasam üzülsemde yalnız kalmak hiç mantıklı değil canım..sonuçta o kadar da değil bir bulaşıcı hastalıklımıyız ki insan içine çıkmayalım kızsa da kız ama umarım ki erkektir..bi de içinden gelen o ufacık ses erkektir sesinin umudu sana yetiyor ki umudun var..ama inş. canım benim de hala umudum var...asosyal ağlama desekte fayda etmeyecek şimdilik hiç bir kelime teselli değil....çünkü aynı durumdayım biliyorum benimde kız olacak bende çok ağlayacam çok üzülecem yalnız kalmak isterim genelde eve kapanırım....ama sevinenlere kariı dik durmalıyız bebeğimin onuruna şimdiden sahip çıkmalıyım diyorum....fakat içten içe kendimi yiyecem....ay yazarken bile o moda girdimmm ya rabbim bizi tek bırakma ne olur bu mübarek günlerde lütfen birbirimize dua edelim
teşekkürler canım,hassasiyetin için...Biz ne desek boş.sen yine üzüleceksin canım.ama stres sana yaramıyor.hastaneye bile yattın.stresli kaygılı olunca bütün vücut değişiyor inanki.Allah korusun bebeğe birşey olursa çok üzülürsün.kızların için güçlü ol.güçlü ol ki o kendini bilmezler fırsat bulamasın.
Allahım yardımcın olsun.Bol bol teheccüd kıl.hacet namazından sonra esmaül hüsna ile dua et.inşallah Rabbim gönlündekini hakkında hayırlı eylesin.
canım ben sadece yumurtlama günümü tespit ettim çift çizgiden 35 saat sonra ağrımın çok olduğu zamanda tek ilişki oldu canım. başkada bir şey yapmadım takvimlere bakmadım ama çin takvimi yaşıma bir yaş eklediğimde tutuyor. diet falan yapmadım sağ tarafıma yatmıştım. çok dua ettim canım
Peki senın buldugun yumurtlama gunu hesaplamadada aynı cıkıyormu canım hanı otomatık hesaplamalar varya yumurtlama gunu hesabı ıcın onlarla aynı gune dwnk geluyormucanım ben sadece yumurtlama günümü tespit ettim çift çizgiden 35 saat sonra ağrımın çok olduğu zamanda tek ilişki oldu canım. başkada bir şey yapmadım takvimlere bakmadım ama çin takvimi yaşıma bir yaş eklediğimde tutuyor. diet falan yapmadım sağ tarafıma yatmıştım. çok dua ettim canım
Peki senın buldugun yumurtlama gunu hesaplamadada aynı cıkıyormu canım hanı otomatık hesaplamalar varya yumurtlama gunu hesabı ıcın onlarla aynı gune dwnk geluyormu
13 nisan saat 12.00 da çatlamış yumurtan bence canım..ama neden bu kadar az yaptın daha sık yapsan daha iyi olmazmıydı...Eki Görüntüle 1500265 arkadaşlar fotoyu yüklemeyi becerebildimmi bilmiyorum,,, sizden ricam bu testlerde ovulasyon görünüyormu ben ilk defa test yaptım. Yorumlarınızı bekliyorum... Gününüz güzel ve bereketli olsun...
Eki Görüntüle 1500265 arkadaşlar fotoyu yüklemeyi becerebildimmi bilmiyorum,,, sizden ricam bu testlerde ovulasyon görünüyormu ben ilk defa test yaptım. Yorumlarınızı bekliyorum... Gününüz güzel ve bereketli olsun...
canım benim nubu orkideme sordun mu?Hanzade sanırım bende geçen yıl bu testten yaptım 12. Gün çatlamış bence bu test zatengünde 1 defa yapılıyor tam çat anını bulmak zor diğer testler gibi yavaş yavaş silikleşmiyor bir defada silikleşiyor
Arada girip okuyorum nasipten öte hic bir güç yok mevlam neyi yazmışsa kaderimize o oluyor gerisi boş işler eğer kaderinde erkek evlat yazılıysa er yada geç olur bende 3kiz annesiyim neler duydu bu kulaklarim hatta geçenlerde ay kızlar büyümüş sizin eve ped yetmez deyip gülen komşu Allaha havale ediyorum evlatlarimiz Allahın emaneti umarım nasibin erkektir üzülme dua et bende çok aglamistim 3cude sma sadece yavruma haksızlık etmişim şuan en çok onu seviyorum oğlum da oldu hemen arkasından ama hayatımda hiç birşey değişmedi oğlan da bir kızdakızlar çok moralim bozuk bugün başka bir dr.a gittim cinsiyet için dr.çok ilgilendi ilk gittiğim için ama benim amacım cinsiyetti,ulrasonda baktı küçük kız yanımdaydı kaç çocuk dedi iki biri burda diğrenin cinsiyetini sordu ben de kız dedim aslında giderken kız demeyeceğim demiştim ama tutamadım kendimi yalan söyleyemedim iki kız olduğunu anlayınca daha belli değil dedi bende ben sizden bir müjde bekliyordum dedim yok henüz küçük dedi yoksa kızda mı söylemiyorsunuz dedim hayır küçük dedi ama bilemiyorum sanki söylemek istemedi gibi,eve geldim bir güzel ağladım,okula gitti aklıma geldikçe gözlerim doluyor arkadaşlara da söylemedim bişeyleri bahane ettim gözlerim çok doldu,haftaya kendi dr.umla randevum var acaba öbür haftaya mı gitsem en azından artık küçük diyemezler...hala gözlerim doluyor....
Aynen canım, geçen bir komşum... Kendinin 1 kızı vardı oğlu oldu ve şimdi 5 aylık,,, benim kızları, absürd bir fıkrada malzeme yaptı, vay efendim bu fıkrayı anlatınca benim ev aklına geliyormuş,,, benim ev kızdan......geçilmiyormuş.resmen alay konusu haline geldik, birde gülüyorlar ama belli etmesemde içim kan ağlıyor... Sanki cahiliye dönemi gibi hz ömerin kız çocuğunu diri diri gömmesi gibi fark göremiyorum aslında maneviyatta gömülüyoruz aslında o kadar doluyumki ..sadece bu sayfalara içimi dökebiliyorum.... Birde en çok söylenilen laf... Eşimin allah yardımcısı olacakmış 4 kızla uğraşıyormuş...offf offfffffffArada girip okuyorum nasipten öte hic bir güç yok mevlam neyi yazmışsa kaderimize o oluyor gerisi boş işler eğer kaderinde erkek evlat yazılıysa er yada geç olur bende 3kiz annesiyim neler duydu bu kulaklarim hatta geçenlerde ay kızlar büyümüş sizin eve ped yetmez deyip gülen komşu Allaha havale ediyorum evlatlarimiz Allahın emaneti umarım nasibin erkektir üzülme dua et bende çok aglamistim 3cude sma sadece yavruma haksızlık etmişim şuan en çok onu seviyorum oğlum da oldu hemen arkasından ama hayatımda hiç birşey değişmedi oğlan da bir kızda
güzel dileklerin için teşekkürler,geçenlerde okuldan arkadaşlar fesat ekibi hamile olduğumu duymuş bu yıl kız senesi diyip gülüyorlar,rabbim onları güldürmesin inş.ama hala umudum var benim rabbimden hep umudum var......Arada girip okuyorum nasipten öte hic bir güç yok mevlam neyi yazmışsa kaderimize o oluyor gerisi boş işler eğer kaderinde erkek evlat yazılıysa er yada geç olur bende 3kiz annesiyim neler duydu bu kulaklarim hatta geçenlerde ay kızlar büyümüş sizin eve ped yetmez deyip gülen komşu Allaha havale ediyorum evlatlarimiz Allahın emaneti umarım nasibin erkektir üzülme dua et bende çok aglamistim 3cude sma sadece yavruma haksızlık etmişim şuan en çok onu seviyorum oğlum da oldu hemen arkasından ama hayatımda hiç birşey değişmedi oğlan da bir kızda
Canım hani bu ay belki yum günümü bulabilirim dedim bu testin adı yanlış değilsem galenik içinde 5 tane var ve günde bir defa yapılıyor diye yazıyordu içinde... Eczaneden aldım... Ben beşinciyi bile yapamadım, o kadar yoğundumki o dönemler...neyse zor işler bunlar... Hala karar veremedim... Yum takibimi yapsam yoksa gün aşırımı... Ateşde ölçtüm bu ay onun içinde o topikdeki arkadaşlar farklı bir gün söylediler bana... Kafam anlıcaanız karma karışık rabbim doğruyu bulursun bana...13 nisan saat 12.00 da çatlamış yumurtan bence canım..ama neden bu kadar az yaptın daha sık yapsan daha iyi olmazmıydı...
amin rabbim yardımcın olsun canım,gönlündekini göbüşüne versin..Canım hani bu ay belki yum günümü bulabilirim dedim bu testin adı yanlış değilsem galenik içinde 5 tane var ve günde bir defa yapılıyor diye yazıyordu içinde... Eczaneden aldım... Ben beşinciyi bile yapamadım, o kadar yoğundumki o dönemler...neyse zor işler bunlar... Hala karar veremedim... Yum takibimi yapsam yoksa gün aşırımı... Ateşde ölçtüm bu ay onun içinde o topikdeki arkadaşlar farklı bir gün söylediler bana... Kafam anlıcaanız karma karışık rabbim doğruyu bulursun bana...
Aminnnnnnnn... Hamile kadının duası kabul olurmuş. Rabbim de seni yakışıklı bir erkekle hediyelendirsin.... Müjdeler verirsin bize inşanlah...amin rabbim yardımcın olsun canım,gönlündekini göbüşüne versin..
yok hayır yalnız kalmak yerine bir yerlere gidiyorum,gündüz de çıktım akşamda arkadaşlarla görüştük aile olarak,sonuçta ne kadar ağlasam üzülsemde yalnız kalmak hiç mantıklı değil canım..sonuçta o kadar da değil bir bulaşıcı hastalıklımıyız ki insan içine çıkmayalım kızsa da kız ama umarım ki erkektir..bi de içinden gelen o ufacık ses erkektir sesinin umudu sana yetiyor ki umudun var..ama inş. canım benim de hala umudum var...
Nekadar cahil insanlar var rabbim islah etsin onlari rabbim onlarin hakkindan gelsin...sende duani et allahtan umt kesilmez o OL derse olur....güzel dileklerin için teşekkürler,geçenlerde okuldan arkadaşlar fesat ekibi hamile olduğumu duymuş bu yıl kız senesi diyip gülüyorlar,rabbim onları güldürmesin inş.ama hala umudum var benim rabbimden hep umudum var......
kesinlikle ben rabbimden umudumu kesmem,dualara devam ediyorum,rabbim hepimizin gönlünün muradını versin...Nekadar cahil insanlar var rabbim islah etsin onlari rabbim onlarin hakkindan gelsin...sende duani et allahtan umt kesilmez o OL derse olur....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?