- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #62.221
Sanırım test bozuk ondan dedim bu kadar erken çıkması düşündürücü yada dediğin gibi erken yum oldu sende. Pazartesi kan ver ozaman kesin belli olur birde bu kadar çok stres yapma erken gebelik testleri vs hiç gerek yok.neden dusundurucu canim? Bilemiyorum saskinim ben de. Bugun asiri sicak basmasi terleme ve cok uyku hali basladi ama gozlerim yaniyor uykusuzluktan. Sicaktan da patlamak uWreyim. Ben de atesimi olctum 37.8 38 cikti. Hastayim dedim
Sonra ark. Belki hamilesindir deyince test denedim aksam. 5 tl lik testle cikti bu. Sanirim erken yumurtladim ki cok yukswk ihtimal bu. Adetimin 11. Ila 13. Gunu asiri akintiliydim. Ki normalde 15 16. Gunler yumurtlardim. O gunler kuru gecti
Geçmiş olsun. Rahim Allah C.C. bebeğini sizlere bağışlasın.kızlar dün kanamam arttı,dr.a gittim 3 serum verdiler iğne yaptılar,hap kullanıyorum yani düşük tehlikem var,bana dua edin,.....
Tebrik ederim gönlündekine kavuşmuşsun, Rabbul alemin tamamına erdirsin.geçmiş olsun canım yat dinlen stres yapma iyi olucaksın inşallah
Nerelerdesin kız, fıstık kızın nasıl? Az kalmış doğuma, Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin cümleten.Tabi en kesin sonucu kan söyler de erken yumurtlama olduysa erken çıkar yinede ya bi kan yaptırın yada adet günü tekrar test edin inşaAllah doğrudur
Şu an 12.gündeyim östrojen düşük ya adaçayına başladım nasılsa daha piyasada yum yok ☺3 gün içeyim bari dedim.canım ya incir prolaktini yükseltiyo benim 4 ay evvel 52ydi sonra düştü korkuom o yüzden bal çörekotu tarçında yaptım bi ay kist oluşturuyo dediler bıraktım off ne zormuş 9.aya girdim yahuPoi dogal yöntemler sana sorun olmuş biliyorum ama gijnijin dediği aç karnına incir yemek yumları geliştiriyormuş.bal çörekotu tarçın da var.çok kişi hamile kalmıs bunlarla.
Kaçıncı günde bir adetin.belki erkendir.hemen umutsuzluga kapılma.
Benim de canım çok sıkkın inanki.çift çizgiyi tam göremedim.ama yine nasipte varsa olur.
Canım geçmiş olsun bol bol uzan inşallah kalbini ferak tut bişeycik olmazkızlar dün kanamam arttı,dr.a gittim 3 serum verdiler iğne yaptılar,hap kullanıyorum yani düşük tehlikem var,bana dua edin,.....
İnşallah bir an önce düZelir canım. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...kızlar dün kanamam arttı,dr.a gittim 3 serum verdiler iğne yaptılar,hap kullanıyorum yani düşük tehlikem var,bana dua edin,.....
Şu an 12.gündeyim östrojen düşük ya adaçayına başladım nasılsa daha piyasada yum yok ☺3 gün içeyim bari dedim.canım ya incir prolaktini yükseltiyo benim 4 ay evvel 52ydi sonra düştü korkuom o yüzden bal çörekotu tarçında yaptım bi ay kist oluşturuyo dediler bıraktım off ne zormuş 9.aya girdim yahu
canım, aslında hiç stresli değilim bu olursa 2. çocuğum olacak :) erken gebelik yapmadım ki ben. bu test normal 5 tl olan kaset testlerden genelde gününde yapılınca doğru çıkanlardan. sadece bu kadar erken öğrenildiğinde çoğul gebelik olabiliyormuş ondan açıkcası tırsıyorum.Sanırım test bozuk ondan dedim bu kadar erken çıkması düşündürücü yada dediğin gibi erken yum oldu sende. Pazartesi kan ver ozaman kesin belli olur birde bu kadar çok stres yapma erken gebelik testleri vs hiç gerek yok.
canım bence hamilesin benimde adete 6 gün kala aynı böyle çıkmıştı aynı gün kanda baktırdım 36 çıktı erken yumurtlamıştım. kanda baktır ptesi günü
evet pko var malesef .ateşimi her gün ölçüyorum zaten test de yapmaya başlıycam yarın başlarım doktor takibindede evde test yapıyordum zatenSende pko vardı sanırım. Bu ay hamilelik olur inşallah,beklemek zor gerçekten ama her işte vardır bir hayır. evde nasıl takip yapacaksın, test mi ateş mi?
pko var izmir ama testler iyi çıkıyordu geçen ayda t çizgisi gayet koyuydu koyuyu gördükten 20 yada 22 saat sonra yum çatladı ama ben 30 33 saat gibi deneme yaptım olmadı yine dr yum çatlamış demşti akşam 16 gibi gittğimde hemen eve geldim... ben surelab ov testi kullanıyorum gayet memnunum yanında sırf emin olmak için laboquick de alıyorum ama surelab daha iyi gibi sanki hiç yanıltmadı...Hazal sende pko vardı.ovu testleri nasıl çıkıyor bu durumdayken.geçen ay yum.günlerinde tam koyulaştı mı? Benim çok koyu olmadı pko dan şüpheleniyorum.
geçmiş olsun canım düzelir inşallah yat dinlen olur gebelikde böyle durumlar...kızlar dün kanamam arttı,dr.a gittim 3 serum verdiler iğne yaptılar,hap kullanıyorum yani düşük tehlikem var,bana dua edin,.....
21.günde bakılıyor bizde yok canım ya hormon tahlillerim için bu atay 3.günü hasyhastaneye gittim bende.haklısın canım bize yan etki yan etki yapıyor.yum takibi yaptırıyorum bu ay 11.gün hittim yoktu 15.gün gitcem bi deEn iyisi akışına bırakmak :) ben bu ay incir yedim ya.bu kürleri yapanlar şıp diye hamile kalıyor poi bize de yan etki yapıyor.
Sen bilirsin Yumurtladıktan sonra yum çatlamış mı diye bakılıyormuş progesterona bakılıyormuş.kaçıncı gün de bakılıyor aile hekimliğinde bakılıyor mu acaba?
canımcımmmm çok tebrik ederim 1.2 gün sonra ilk idrarla tekrar yap bakalım koyulaşma olcakmıinşallah öyledir canım. istenilen beklenilen bir gebelik olacak. 2. gelecek inşallah
Yeni hamişler ve cinsiyetini öğrenenler olmuş sanırım. Hayırlı olsun. Yeni deneme yapacak olanlara da Rahman C.C kolaylık versin.
Geçmiş olsun. Rahim Allah C.C. bebeğini sizlere bağışlasın.
Tebrik ederim gönlündekine kavuşmuşsun, Rabbul alemin tamamına erdirsin.
Nerelerdesin kız, fıstık kızın nasıl? Az kalmış doğuma, Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin cümleten.
sagol canim darısı basinacanımcımmmm çok tebrik ederim 1.2 gün sonra ilk idrarla tekrar yap bakalım koyulaşma olcakmı
Gülümmm 2 gün sonra yine yap bakalım koyulaşcakmı.dedim sana 5 liralıklar daha iyi erken gebelik testlerindensagol canim darısı basinabak buds dun yaptigim test alttaki. Tabi ilk yaptigim iyice silinmis uzerinden 1.5 gun gectiginden. 2. Testide dun ilk idrarla yaptim. Erken gebelik degil. Su 5 liraliklardan
Selamlar...bende araniza katılmak istiyorum... Hayirli ve saglikli bi oğlan için..Aranızda deneyip te tutturan varmi herhangi bir yöntem??
Hosbuldum... Eskilerde cooooooookkkk sayfa var...sen ne istiyorsun kimi erkek mi?? Denedigin ve ya deneyecegin yöntem varmi?Hoşgeldin.kaç çocuğun var canımıniçi.eski sayfaları okursan deneme yöntem çok var.ama tutturma işi nasip.inşallah sen de bizler de gönlümüzdekine kavuşuruz.
geçmiş olsun canım yat dinlen stres yapma iyi olucaksın inşallah
çok teşekkürler kızlar...iyi ki varsınız..Çok üzüldüm canım.Allahım sıkıntılarını gidersin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?