Süper Anneler - 2011

Sibel ilk fotoda senin oğlan dikmiş pipiyi havaya. Bizimkide aynen öyle 11 haftalık fotosunda bile net belli oluyor. Diğer fotoda ayağı ile kapatmış
slm cnm nasılsın hamışşsın sanırım ve erkek galıba...çok mutlu oldum gercekten uzun zaman oldu yazmayalı...sana baktım bırkaç arkadas daha vardı onlar ne yaptılar aceba....ama senın adına cok mutlu oldum tebrık ederım...

Kizlar adetime 8 gun var. Aksam 5 liralik testle sonuc bu cikti.. hamile miyim degil mi?

Eklentiler

• Screenshot_2015-03-27-23-32-53.png
    212,4 KB · Görüntüleme: 89
canım bir gittin daha gelmedin sağol canım neler çektim sende biliyorsun sonunda Rabbim mucizesini yaşattı çok şükür darısı seninde başına sen neler yaptıun beklemedemisin? kız kardeşinin bebeği oldumu?

test doğruysa hamiesin ama bu kadar erken çıkması düşündüücü
neden dusundurucu canim? Bilemiyorum saskinim ben de. Bugun asiri sicak basmasi terleme ve cok uyku hali basladi ama gozlerim yaniyor uykusuzluktan. Sicaktan da patlamak uWreyim. Ben de atesimi olctum 37.8 38 cikti. Hastayim dedim
Sonra ark. Belki hamilesindir deyince test denedim aksam. 5 tl lik testle cikti bu. Sanirim erken yumurtladim ki cok yukswk ihtimal bu. Adetimin 11. Ila 13. Gunu asiri akintiliydim. Ki normalde 15 16. Gunler yumurtlardim. O gunler kuru gecti

Neden düşündürücü merak ettim bende? Benim adete 5 gün var. Kocaman bir tek çizgi
ben de bilemiyorum. ama sanırım erken yum. oldu. çünkü uzayan akıntım 11. gün ila 13. gün arası geldi. normalde 15 16. günler gelirdi. ben buna yoruyorum

3 ay öncede 12. gün yumurtlamıştım doktor kontolunde öğrendim

Benim uzayan akıntım yum dan 2 gün önce geliyor. Kişiden kişiye değişiyor sanırım.

İyi hafta sonları,nasılsınız kızlar deneme yapan arkadaşlara Allah yardım etsin beklemede olan arkadaşlarada sabır diliyorum inş istediğimize hep beraber kavuşuruz benimde bugün 9.gün reglinin bu ay doktora gitmeden evde bulucam yum zamanımı inşallah 2 ay gittim doktora ama gebe kalamadım bu ay inşallah Allahımın yardımıyla olur beklemek zor uğraşmakda zor.

Sende pko vardı sanırım. Bu ay hamilelik olur inşallah,beklemek zor gerçekten ama her işte vardır bir hayır. evde nasıl takip yapacaksın, test mi ateş mi?

Hazal sende pko vardı.ovu testleri nasıl çıkıyor bu durumdayken.geçen ay yum.günlerinde tam koyulaştı mı? Benim çok koyu olmadı pko dan şüpheleniyorum.

kızlar dün kanamam arttı,dr.a gittim 3 serum verdiler iğne yaptılar,hap kullanıyorum yani düşük tehlikem var,bana dua edin,.....

Arkadaşlar benim testler garip çıkıyordu biliyorsunuz.sanırım testler bozukmuş.çoğu dağıldı zaten.bugün galenik aldım eczaneden t silik ama ikisini yan yana koydum çok farkediyor.laboquick almayın benden tavsiye.
O kadar plan yaparken test kurbanı oldum deneme yapacak olanlar hatta 2 marka testi aynı anda yapıp karşılaştırsınlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…